Esim sanalda aldatiyor sanirim

Ya bu erkek milleti hep aynı heralde. Doyumsuz evdekiler kıymetini bilmez kardeşime tabiki onu savunup suçu üstüne alacak
Bir oğlumuz var 3,5 yaşında isi gereği sıkça çıkıyor yurt dusina bu adam bana sevgililer gününde yurtdisindayim demeyip çiçek çikolata yollamış bi adam sok içindeyim gözlerim sisti.neue uğradığını şaşırdım.hetsey yalan geliyir

En iyi yol mesafe diyorsunuz.onu engelledim ama istese aileme ulaşır yapmıyor bende saçımı başımı yoluyorum deli gibi belirsizlik cok kotu

Umarım ama neden ara7miyor öyleyse makyaj yaptim kavgaliyiz diyemi yoksa açıklı cak yuzumu yok anlamadim.ilk seçenek komik degilmi
kendinizi güzel hissetmeniz eşinize güzel gözükmek isteğiniz gayet doğal değil mi. Size bu kadar karışıp kendi eğer öyle birşey yapıyorsa ne diyim bilemedim

Keşke yüzüne yüzüne söyleseydiniz yada bir uyenin dediği gibi sizde fake bir hesap açıp takip etseydiniz

kendinizi güzel hissetmeniz eşinize güzel gözükmek isteğiniz gayet doğal değil mi. Size bu kadar karışıp kendi eğer öyle birşey yapıyorsa ne diyim bilemedim
Bu ilk makyaj yapışım değildi zaten birden bu tepki cok ağırdı ve anlamsız.. buda beni araştırma ya itti belkide allah ayağına dolaştırdı yoksa bilmeyecektim herkes süs pus ne kardeşi ne o ne ailesi arıyor

Eşinizle hiç bir konuşma olmadı ailesiyle mi konuştunuz. Eşinizle konusmaliydiniz tabi doğruyu soylemicek başta ama bilemedim şimdi ya bu konular afedersiniz ama tam iki ucu .... Değnek dediklerimden

E
Eşinizle hiç bir konuşma olmadı ailesiyle mi konuştunuz. Eşinizle konusmaliydiniz tabi doğruyu soylemicek başta ama bilemedim şimdi ya bu konular afedersiniz ama tam iki ucu .... Değnek dediklerimden
Evt önce eşimi sonra kardeşini ve kayinvalidemi aradim kardeşi sucu üstlendi kayinvalidem esime kopurdu bi yandan vana bi yanlışlık olabilir bekle dedi ama tekrar konuşmadım kimseyle zaten eşimi be kaynimi engelledim

Keşke biraz bekleyebılseydınjz sahte hesap açıp konuşarak kim olduğunu anlardınız...
Bir süre sessiz kalın bir ay içinde illaki iletişim kuracaktır.

Sakın ses çıkarma. Yoksa üste seni suçlayıp oturacaklar. Kendini koy yerine, küs dahi olsan böyle bir konuda eşine açıklama yapmayımı seçerdin küslüğü sürdürmeyi mi? Kesinlikle yağ gibi ğste çıkmaya çalışıyor...

Keşke biraz bekleyebılseydınjz sahte hesap açıp konuşarak kim olduğunu anlardınız...
Bir süre sessiz kalın bir ay içinde illaki iletişim kuracaktır.
Evt ama eşim aptal biri değil kabul etmezdi bence kendi ekledikleriyle bir halt karıştırma onun için daha güvenli olur çünkü dikkatlidir yapı gereği her konuda. ama allah iste yüzüne bulaştırdı bunu

cok fevri davranmissin gercek olsa bilr tam ensesinde yakalayip yuzune tokat gibi cevabi vrrceksin ailesi hic bise yapmaz bu konuda. kimseye guvenme simdilik sesiz kal zaten varsa allah oyle bir cikariyor ki merak etme sen

Evt bende bunu düşündüm beni neyle sucluycaklar iftiraylami neyim kalmış zaten yerle bir olmuşum.babam cok severdi eşimi o bile kapınız açık kızımger kararına saygliyiz dedi ki her konuda esime arka çıkardı aramız bozulmasın diye

Onlar da kılıf ariyodur zaten

cok fevri davranmissin gercek olsa bilr tam ensesinde yakalayip yuzune tokat gibi cevabi vrrceksin ailesi hic bise yapmaz bu konuda. kimseye guvenme simdilik sesiz kal zaten varsa allah oyle bir cikariyor ki merak etme sen
Evt keşke buna pişmanım inşallah allaha sığınıyorum işin kötüsü ben bu adama 10 yılımi verdim bekledim aylar boyu yanlız evde çocuğumla karşılığı buymuş cevapsız sorular yalanlar belirsizlik allah düşmanımın başına vermesin

Çıkarmı dersiniz bilmiyorum herşeye inancımı kaybettim sanki bi kabus gibi herşey ama degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…