Eşim sapık mı?

Ally

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
2.467
391
688
İzmir
Selam kızlar eşim daha önce bana rüyasında kız kardeşiyle ilişkiye girdiğini gördüğünü söylemişti garip geldi ama üstünde durmadım. Bugün de mesajlaşırken rüyasında kuzeniyle ve yakın bir arkadaşının kız kardeşiyle ilişkiye girdiğini gördüğünü söyledi çok canım sıkıldı. Bende oha ne biçim bilinç altın var dedim bilmiyorum aşkım neden böyle bir rüya gördüm dedi. Keşke bana anlatmasaydı çok moralim bozuldu

Selam kızlar eşim daha önce bana rüyasında kız kardeşiyle ilişkiye girdiğini gördüğünü söylemişti garip geldi ama üstünde durmadım. Bugün de mesajlaşırken rüyasında kuzeniyle ve yakın bir arkadaşının kız kardeşiyle ilişkiye girdiğini gördüğünü söyledi çok canım sıkıldı. Bende oha ne biçim bilinç altın var dedim bilmiyorum aşkım neden böyle bir rüya gördüm dedi. Keşke bana anlatmasaydı çok moralim bozuldu
Ensest hayalleri mi kuruyor acaba

gördüğü rüyadan dolayı sapık diyemem ama size anlatması ya aşırı saflığından olabilir ya da sapık fantezilerine çanak tutmanızı bekliyor olabilir. ne mana size gelip bunları söylemesi???
Öyle bir fantezisi olduğunu sanmıyorum anlamına bakmış internetten onu da gönderdi cinsellikle alakasız bir yorumu vardı ama çok soğudum ondan bari bana anlatmasaydı

Tövbe tövbeeee herkes bazen saçma sapan rüyalar görür ama bunu ballandıra ballandıra elaleme anlatmaz.
Deli mi ne
Ya mesaj attıgi kişi rüyada görülen kişiye, aile üyelerine falan söylerse? Rezillik yani
Anlattı da eline ne geçti?
Pis adam
Bana msj attı böyle bir rüya gördüm anlamına baktım dedi rüya yorumunu da göndermiş

Her insan böyle tuhaf rüyalar görebilir,size anlatmasi hoş olmamiş

İnsan görse de karısına bunu anlatmamalı ya bu ne saçmalık bide size mesajda bunu yazıyor, buna ne tepki verdiniz ben onu daha çok merak ettim şahsen tekrarlanmaması adına bir sitem ettiniz mi
Oha ne biçim bilinç altın var dedim uzatmadım msjlaşmayı ben işteyim o evde çok canım sıkıldı

Bana daha çok öyle bir fantezisi var da sizden onay bekliyor gibi geldi.. Size anlatması mide bulandırıcı.. Gördüyse de rüya yani ne bileyim kendi kendine baksaymış anlamına, siz ne alaka..

Bana msj attı böyle bir rüya gördüm anlamına baktım dedi rüya yorumunu da göndermiş
eşimde rüyamda ilişkiye girdiğini söylemiyor ben nerden anladım banyoya girdi dedi gelmiş rüyada ölmüş sanırım hatırlamıyorum dedi bir keresinde bir kaç kez bende görmüştüm bu tarz rüyalar sapıklık diyemem ama ayrıntı verip anlatması rüyanın kişisini ne bilim başkasına anlatip yorumunu da sana atması banada garip geldi açıkçası

Bir şeyler mi anlatmaya çalışıyor acaba. 🙄

Öyle bir fantezisi olduğunu sanmıyorum anlamına bakmış internetten onu da gönderdi cinsellikle alakasız bir yorumu vardı ama çok soğudum ondan bari bana anlatmasaydı
Bilincaltindan kaynaklanıyor ya da sizi denemek istiyor ne düşünüyorsunuz diye bence sapik yani besbelli

Back
X