Eşim şeker hastası çocuğumuz olurmu

Rubo

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
9
0
16
40
Merhaba arkadaşlar bir sorunum var ama kimseyle paylaşamıyorum eşim şeker hastası cinsel hayatımız hiç yok denecek kadar az... 5 yıldır doğru düzgün hiç ilişkiye giremedik... bu durumu ilk başlarda çok önemseniyordum ama artık problem yapmaya başladım... doktora gitmesini söylüyorum ama oralı olmuyor daha 35 yaşındayım hadi cinselliktende geçtim acaba benim durumumda olupta çocuk sahibi olan varmı???

Ben varım eşim tip1 diabet 3 yaşından bu yana.Bizim cinsel anlamda bir sıkıntımız yok çocuğum da oldu çok şükür.Esinizin problemi nedir acaba?Diabet kaynaklı olduğuna emin misiniz?

Şeker için ilaç kullanıyor mu? Benim eşimde şeker hastası ilaçlarını düzenli kullanıyor ara sıra cinsellikle ilgili problem yaşadığımız oldu cinsel performans arttırıcı tavsiye etti üroloji doktoru. Çocuğumuz olmadı bizim. Eşimde biraz morfoloji sorunu vardı. Bende zaman zaman adet düzensizliği vardı. Tüp bebekle hamileyim şu an çok şükür. Ama bizi baz almayın çocuğu olan çok şeker hastası insan vardır. Sperm testi yaptırsın eşinizde.

Ben varım eşim tip1 diabet 3 yaşından bu yana.Bizim cinsel anlamda bir sıkıntımız yok çocuğum da oldu çok şükür.Esinizin problemi nedir acaba?Diabet kaynaklı olduğuna emin misiniz?
Eşimin şekeri 300 küsürlerde sürekli düzgün tedavi olmuyor ... sertleşme problemi var ... cinsel hayatım bitmiş durumda ... tip 1 mi tam bilmiyorum

İlaç kullanmıyor bence bu durumu önemsemiyorda bu ... bilmiyorım ne yapıcam ..yeni yeni fark ediyorum eşimden soğudum resmen o kadar vurdum duymazki

Eşimin şekeri 300 küsürlerde sürekli düzgün tedavi olmuyor ... sertleşme problemi var ... cinsel hayatım bitmiş durumda ... tip 1 mi tam bilmiyorum
Iğne mi kulanıyor eşiniz yoksa ilaç mi?Ve kaç yaşında olmuş diabet?

İlaç kullanmıyor bence bu durumu önemsemiyorda bu ... bilmiyorım ne yapıcam ..yeni yeni fark ediyorum eşimden soğudum resmen o kadar vurdum duymazki
Maalesef geneli böyle. İnşallah düzelir durumunuz.

31 yaşında Şekeri çıktı ne iğne ne ılaç kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…