- Emoji Skoru
- 22.896
- Puanlar
- 278
Eski konunda birçok kişi boşan diye yorum yaptı ama sen sana şiddet uygulayan, başka kızın önünde oç. diyen küfür hakaret eden, seni sevmeyen, seni istemiyorum diyen şerefsizin hâlâ koynuna girmek ,onunla cinsellik yaşamak istiyorsun. Sana el kaldıran birini nasıl hâlâ sevebiliyorsun aklım almıyor cidden sinirim bozuluyor. Aile evi böyle bir kocayla yaşamaktan bin kat daha iyidir. Boşanmaktan dönüp bebek için vazgeçmişsin. Psikolojik destek al, yakın zamanda şiddet gördüysen darp raporu al ve dava aç BOŞAN. Dinler misin sanmıyorum çünkü daha önceki yorumda kimseyi dinlemeden kendi bildiğini yaptın. Şiddetli geçimsizlik içindeki evlilikte olan bu çocuklara oluyor ona yanarım. Çocuk evliliği düzeltmez, koca aynı koca değişmez yani!Merhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .