Eşim senden iğreniyorum diyor

Merhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .
Eski konunda birçok kişi boşan diye yorum yaptı ama sen sana şiddet uygulayan, başka kızın önünde oç. diyen küfür hakaret eden, seni sevmeyen, seni istemiyorum diyen şerefsizin hâlâ koynuna girmek ,onunla cinsellik yaşamak istiyorsun. Sana el kaldıran birini nasıl hâlâ sevebiliyorsun aklım almıyor cidden sinirim bozuluyor. Aile evi böyle bir kocayla yaşamaktan bin kat daha iyidir. Boşanmaktan dönüp bebek için vazgeçmişsin. Psikolojik destek al, yakın zamanda şiddet gördüysen darp raporu al ve dava aç BOŞAN. Dinler misin sanmıyorum çünkü daha önceki yorumda kimseyi dinlemeden kendi bildiğini yaptın. Şiddetli geçimsizlik içindeki evlilikte olan bu çocuklara oluyor ona yanarım. Çocuk evliliği düzeltmez, koca aynı koca değişmez yani!

Eski konunda birçok kişi boşan diye yorum yaptı ama sen sana şiddet uygulayan, başka kızın önünde oç. diyen küfür hakaret eden, seni sevmeyen, seni istemiyorum diyen şerefsizin hâlâ koynuna girmek ,onunla cinsellik yaşamak istiyorsun. Sana el kaldıran birini nasıl hâlâ sevebiliyorsun aklım almıyor cidden sinirim bozuluyor. Aile evi böyle bir kocayla yaşamaktan bin kat daha iyidir. Boşanmaktan dönüp bebek için vazgeçmişsin. Psikolojik destek al, yakın zamanda şiddet gördüysen darp raporu al ve dava aç BOŞAN. Dinler misin sanmıyorum çünkü daha önceki yorumda kimseyi dinlemeden kendi bildiğini yaptın. Şiddetli geçimsizlik içindeki evlilikte olan bu çocuklara oluyor ona yanarım. Çocuk evliliği düzeltmez, koca aynı koca değişmez yani!
Psikoloijik destek alıyorumdum ama hamile kalınca doktor tüm ilaclari boslati şimdi durumum daha kötü hale geldi şu anda bi makine varmış onu araştırıyorum tranvalarimi siliyormus öyle tuhaf birsey ben saten psikolojikmen çok yıprandim bu surecte şu anda bazı ağlama krizlerini kendime zarar vererek durduruyorum

Psikoloijik destek alıyorumdum ama hamile kalınca doktor tüm ilaclari boslati şimdi durumum daha kötü hale geldi şu anda bi makine varmış onu araştırıyorum tranvalarimi siliyormus öyle tuhaf birsey ben saten psikolojikmen çok yıprandim bu surecte şu anda bazı ağlama krizlerini kendime zarar vererek durduruyorum
Dikkat et dolandırılma, iyice araştır psikolojik destek alacağın kurumu ve yöntemini. Ne makinesiymiş bu? Kendime zarar veriyorum derken ne yapıyorsun?

Dikkat et dolandırılma, iyice araştır psikolojik destek alacağın kurumu ve yöntemini. Ne makinesiymiş bu? Kendime zarar veriyorum derken ne yapıyorsun?
Şu anda araştırıyorum tam bende bilmiyorum kendime zarar veriyorum derkende çok derin olmuycak şekilde kollarıma bileklerime jilet atıyorum benim durumum çok kötü napicagmi inaninki bilmiyorum

Şu anda araştırıyorum tam bende bilmiyorum kendime zarar veriyorum derkende çok derin olmuycak şekilde kollarıma bileklerime jilet atıyorum benim durumum çok kötü napicagmi inaninki bilmiyorum
Kendine jilet atmak sorunlarını çözmez, acilen ailenin evine dönüp boşanman gerek. Bu psikolojide bir de bebek mi bakacaksın. Ailenin, yakınlarının desteğine ihtiyacın var bu süreci tek başına atlatman zor. En büyük yük eşin. Ondan boşanırsan ,bu toksik evlilikten kurtulursan rahatlarsın. Madem çocuğu aldırmayıp bakmaya karar verdin, ona göre planlama yapman gerek.

Kendine jilet atma mı kaldı yav senin jenerasyonun bunu bilmez bile bir kere nerden aklınıza geliyor şöyle şeyler

Demek istediğim başka bir şey bir aydır yakinlasmiyoruz ilişkiye giremiyoruz eskiden girerdi ne olursa olsun ama artık dokundurtmuyor bile
Ne olursa olsun senin ilişkiye girmemen lazım adama hediye verir gibi dayak şiddet hakaret akşam gel aşkım hiçbir şey olmamış gibi sevişmeyi nasıl becerebiliyorsunuz yani ha sana hakaret etmiş sevişmişsin ha istemiyorum demiş sevişmişsin sana farkı yok gibi üzülme o yüzden kaldı ki istemiyorum demesine rağmen yarın gelsin yine yatarsın bu adamları nasıl mideniz alıyor ya

Merhaba arkadaşlar eşimle ilgili sorunlarımiz var eşim her yanasmaya calistigimda seni istemiyorum dokunma bana senden iğreniyorum benden uzak dur seni sevmiyorum 1 ay oldu boyle yapali bide yani 17 haftalık hamileyim bu 1 ay beni çok kötü yaptı her böyle dediğinde o mışıl mışıl uyurken ben ağlıyorum böyle dedikçe kendimi değersiz görüyorum sürekli bosanicam senden diyor sizce niye böyle yapıyor olabilir?
Hamilesiniz çok şey derdim de.. eşinizin gözü sizde değil ama karninizdaki bebek için psikoloji izi normal tutmaya çalışın

Ne olursa olsun senin ilişkiye girmemen lazım adama hediye verir gibi dayak şiddet hakaret akşam gel aşkım hiçbir şey olmamış gibi sevişmeyi nasıl becerebiliyorsunuz yani ha sana hakaret etmiş sevişmişsin ha istemiyorum demiş sevişmişsin sana farkı yok gibi üzülme o yüzden kaldı ki istemiyorum demesine rağmen yarın gelsin yine yatarsın bu adamları nasıl mideniz alıyor ya
Adam iğreniyorum diyor bir kadın da bunu kendine nasıl reva görür hamile kadına birde

Ve bütün bunlara rağmen hamilesin öyle mi? Peki o çocuğun suçu ne? Sizin gibilere hiç acımıyorum, olan masum bebeklere oluyor.. Baba evine dönün, ruh halinizi düzeltin bebek olana kadar ve kendinize bebeğinizle birlikte yeni bi yol çizin.. Güçlü kadınları örnek alın kendinize, hayat bi erkekden ibaret değil..

Kendimizi yırtıyoruz burada erken yaşta evlenmeyin diye. Arkanızdan atlı mı geliyordu koşa koşa kocaya gittiniz?
Adam dövüyor, sövüyor, tiksindim diyor ki daha ne desin. Hiç mi ağırınıza gitmiyor?
Bana senden tiksindim diyen adamı tiksinilecek hale getiririm ama siz hala ama sevişsek geçecek kafasındasınız.
Bu rezilliğe bile isteye bir de masum bebek eklemişsiniz. Anlamıyorum hiç mi kafanız çalışmıyor.
En sonunda da kendini jiletleme çıktı ortaya. Yok mu ananız babanız yahu. Hödüğün biri beni sevsin benimle sevişsin diye bu hallere girmek nedir, pes.

Ya of şöyle konuları açıp anca sinir ediyorsunuz insanı. Boşan desek boşanmam dersin şimdi, ne diyelim otur sen de ondan iğren.
Ay o artık gebe amaaaa
Bebeği için boşanamaz 😂😂😂

Daha bunun lohusalığı var
Bu adam kendine başka sevgili bulur
Sen de evde bebekle oturursun

Demek ki bebek adamı sana bağlamaya yetmedi

Sülalede komşuda arkadaşlarda falan hiç yeni doğmuş bebek tecrübeniz oldu mu? Hiç durmadan ağlayan, memede sakinleşen anne kokusu arayan bir canlıyla baş edebilecek misiniz? Onu da mı jiletleyeceksiniz sussun diye? Kaçtığınız günden beri sizi istemeyen şiddet gösteren adamdan ısrar kıyamet çocuk yapınca birden mutlu mu olacaktı herkes? Başkasıyla görüşüyor kocanız, bu da mı durdurmadı sizi? Aileniz de o adamın çocuğunu istemeyiz demişler? Nedir planınız, ben siz olsam sosyal hizmetlere verirdim. Sorumluluk sahibi, mantıklı hareket eden, çocuğun üstün yararını gözeten insanlar büyütsünler. Siz de aşkınızı yaşamaya devam edersiniz. O çocuklara kötülüğü huzursuzluğu şiddeti daha doğmadan yaşatıyorsunuz. Kendini jiletleme sorununu çözmeden çocuk doğurun aferin.

Merhaba arkadaşlar eşimle ilgili sorunlarımiz var eşim her yanasmaya calistigimda seni istemiyorum dokunma bana senden iğreniyorum benden uzak dur seni sevmiyorum 1 ay oldu boyle yapali bide yani 17 haftalık hamileyim bu 1 ay beni çok kötü yaptı her böyle dediğinde o mışıl mışıl uyurken ben ağlıyorum böyle dedikçe kendimi değersiz görüyorum sürekli bosanicam senden diyor sizce niye böyle yapıyor olabilir?
Sanki adamla 1 ay öncesine kadar mükemmel bir evliliğiniz varmış gibi anlatıyorsunuz ki konuyu?

Back
X