Eşim sertliğini kaybetmemesine rağmen ilişkiyi tamamlayamıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gunesinnkizii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
69
-35
3
Vajinismus geçmişim var sükürler olsun yendim, rahatça ilişkiye giriyorum
Ama eşimle ilişkiyi noktalayamıyoruz. Üstte olduğum pozisyonda eşim boşalamıyor, alta geçiyorum yatakta bacaklarım aşırı kasılıp bir süre sonra uyuşuyor, yatak ucunda eşimin bacakları kasılıyormuş seri bir ilişki yaşayamadık, durup devam ediyoruz e rahatlama olmuyor haliyle. dolayısıyla çocuk istiyorum ama eşim içime boşalmadı henüz.
Rahat ilişki için taktik verin kızlar, vajiyi yendik bu çıktı başımıza Allah başka dert vermesin

Ben söyleyememistim canım sen biraz daha açık soyleyebildin bence tam tempoyu tutturamiyorlar

Kaşık pozisyonunun farklı versiyonu olarak yüz yüze bakacak şekilde, bacaklarınızı birleştirip kollarınızla birbirinizi destekleyerek yapabilirsiniz. Eşinizle kucak kucağa pozisyonu da deneyebilirsiniz. Yani o otururken siz üstüne çıkın.

Son düzenleme:
Bacakların neden kasılıyor dümdüz mü uzatıyorsun?
V şeklinde havaya kaldır bacaklarını,yada hafif kendine doğru kır bide öyle deneyin.

Onuda denedik eşimde geç boşalma var sanırım, erken boşalan kocalara sitem etmeyin

Ben bu işten bir şey anlayamadım, hiç mi yükseldiği bı pozisyon yok oradan devam edin, bir de "sen in, ben çık, sağa mi sola mi" diye mizildanirken olayın içine ediyor olabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…