- 22 Kasım 2024
- 69
- -35
- 3
- Konu Sahibi gunesinnkizii
-
Onu hiç beceremedik malesef asfdkl penis uzunluğuyla alakalı olabilirmiDoggy? Kadın içinde erkek içinde rahat bir pozisyon
Tam geç boşalma denemez ama şöyle 2 gün ardarda yapalım zor boşalıyor meselaAslında senin üstte olduğun pozisyonda esinin daha kolay boşalması lazım
Gec boşalma mı var esinizde
Ben söyleyememistim canım sen biraz daha açık soyleyebildinArkadaşım nasıl sex yapiyorsunuz orda bacaklarim.uyuşuyor burda kasılıyor buda amuda kalkiyorayrıca siz üstteyken eşin neden boşalamiyor siz bu işi becerebildiğinizden emin misiniz?
Çokmu küçük doggy yi beceremiyorsunuz valla ben hiç birşey anlamadim
normal değil mi? ne kadar sık yaparsanız boşalması o kadar gec olur. o da can hayrat değil ki sürekli aksınTam geç boşalma denemez ama şöyle 2 gün ardarda yapalım zor boşalıyor mesela
Beceremedikleri gayet belli arkadaşım gidin bir iki video falan izleyin söylediğin şeyler az biraz saçmaBen söyleyememistim canım sen biraz daha açık soyleyebildinbence tam tempoyu tutturamiyorlar
Genel konuşma istersen burada neler okuyoruznormal değil mi? ne kadar sık yaparsanız boşalması o kadar gec olur. o da can hayrat değil ki sürekli aksın
Mutsuzluğunuzu konuma kusmayın, sakinBeceremedikleri gayet belli arkadaşım gidin bir iki video falan izleyin söylediğin şeyler az biraz saçma
Bilmem, sen nasıl sevişiyon kankaEşiniz üstteyken sizin nasıl bacaklarınız uyuşuyor biz mi baska türlü sevisiyoruz anlamadım ki.
Bacakların neden kasılıyor dümdüz mü uzatıyorsun?Vajinismus geçmişim var sükürler olsun yendim, rahatça ilişkiye giriyorum
Ama eşimle ilişkiyi noktalayamıyoruz. Üstte olduğum pozisyonda eşim boşalamıyor, alta geçiyorum yatakta bacaklarım aşırı kasılıp bir süre sonra uyuşuyor, yatak ucunda eşimin bacakları kasılıyormuş seri bir ilişki yaşayamadık, durup devam ediyoruz e rahatlama olmuyor haliyle. dolayısıyla çocuk istiyorum ama eşim içime boşalmadı henüz.
Rahat ilişki için taktik verin kızlar, vajiyi yendik bu çıktı başımıza Allah başka dert vermesin
Tüh ya mutsuz olduğum gene anlaşıldı mı tamam gidiyorumMutsuzluğunuzu konuma kusmayın, sakinbir şeyleri yeni tecrübe eden "tecrübesiz" bir çiftiz, nazikçe yorum bırakıp gidebilirsiniz
Onuda denedik eşimde geç boşalma var sanırım, erken boşalan kocalara sitem etmeyinKaşık pozisyonunun farklı versiyonu olarak yüz yüze bakacak şekilde, bacaklarınızı birleştirip kollarınızla birbirinizi destekleyerek yapabilirsiniz. Eşinizle kucak kucağa pozisyonu da denilebilirsiniz. Yani o otururken siz üstüne çıkın.
Ben bu işten bir şey anlayamadım, hiç mi yükseldiği bı pozisyon yok oradan devam edin, bir de "sen in, ben çık, sağa mi sola mi" diye mizildanirken olayın içine ediyor olabilir misiniz?Vajinismus geçmişim var sükürler olsun yendim, rahatça ilişkiye giriyorum
Ama eşimle ilişkiyi noktalayamıyoruz. Üstte olduğum pozisyonda eşim boşalamıyor, alta geçiyorum yatakta bacaklarım aşırı kasılıp bir süre sonra uyuşuyor, yatak ucunda eşimin bacakları kasılıyormuş seri bir ilişki yaşayamadık, durup devam ediyoruz e rahatlama olmuyor haliyle. dolayısıyla çocuk istiyorum ama eşim içime boşalmadı henüz.
Rahat ilişki için taktik verin kızlar, vajiyi yendik bu çıktı başımıza Allah başka dert vermesin
Hani adam üstteyken eforu o sarfediyor ya çoğunlukla siz nasıl uyuşuyorsunuz?Bilmem, sen nasıl sevişiyon kanka
Yaptık bacım ya bende anlamıyorum niye kasıldığımı, alıştıkça değişir umarım bu durumBacakların neden kasılıyor dümdüz mü uzatıyorsun?
V şeklinde havaya kaldır bacaklarını,yada hafif kendine doğru kır bide öyle deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?