- 16 Temmuz 2023
- 6.225
- 17.022
- 178
- Konu Sahibi gunesinnkizii
-
Erken ve geç boşalma da bir sorun. Ama eşimin erken boşalmasındansa geç boşalmasını tercih ederim. Üroloji doktoruna gitmeyi denedi mi eşiniz peki bu boşalma sorunu için?Onuda denedik eşimde geç boşalma var sanırım, erken boşalan kocalara sitem etmeyin
Ben bu işten bir şey anlayamadım, hiç mi yükseldiği bı pozisyon yok oradan devam edin, bir de "sen in, ben çık, sağa mi sola mi" diye mizildanirken olayın içine ediyor olabilir misiniz?
İnşallahYaptık bacım ya bende anlamıyorum niye kasıldığımı, alıştıkça değişir umarım bu durum
Vajinismus terapisine bile sokamadım, öyle bir şey yok der kabul etmez zaten. Seri bir şekilde devam edemediğimiz için olmuyorErken ve geç boşalma da bir sorun. Ama eşimin erken boşalmasındansa geç boşalmasını tercih ederim. Üroloji doktoruna gitmeyi denedi mi eşiniz peki bu boşalma sorunu için?
Sen hemen olayı bitiriyorsun da adamın bitirmesini bekleyemiyor musun acaba, o yüzden mi bitmiyor gibi geliyor ki sanagaliba alışamadık bacım
Kız ne alakası var orgazm olsa kukusumu kapaniyorSen hemen olayı bitiriyorsun da adamın bitirmesini bekleyemiyor musun acaba, o yüzden mi geç geliyor ki sana
Yok be canıms ya uyustum, tutuldum diye mız mız yapıp adamı biraktiriyorsa, yani odağını kaybettiriyorsa, adami o halde birakmaya itiyorsa diye dedimKız ne alakası var orgazm olsa kukusumu kapaniyorsanki erkekler gibi boşalınca olay bitiyormuş gibi bizde
Ne kadar süredir evlisiniz? Eşinizi ikna edin bir şekilde. Bu boşalma sorununu halletmeniz lazım.Vajinismus terapisine bile sokamadım, öyle bir şey yok der kabul etmez zaten. Seri bir şekilde devam edemediğimiz için olmuyor
Teşekkür ederim bu sitede nadir gorülen seviyeli yorumlardan biri.Yorumda bazı insanlar tamamen çok profesyonellermiş gibi yorum yapıp kendilerine güldürmüşler bu kadar profosyonelseniz makale yazın burda bir kadının durumuyla dalga geçmeyin. Öncelikle ne kadar süredir evlisiniz ve ne kadardır düzenli yapıyorsunuz bilemem ancak öneriler vermek isterim. İlk olarak erkekler düzenli sexte boşalma sürelerini her sex sonrası ortalama 5 ila 20 dk arası uzama yaşarlar dakikalar o an sizin için geçmediği için eşinizin boşalmasına odaklandığınızdan çok daha uzun hissedebilirsiniz öncelikle odaklanmayı bırakın bu sizin de orgazma ulaştıktan sonra sıkılıp karşıda ki insanın motivesini düşürür. Biri demiş ki kadında boşalma sonrası devam etmeme gibi birşey olmaz 1-2 Reels izlemiş sanırım bilginiz yoksa konuşmayın boşalma sonrası isteksizlik günümüzde %35 -45 arası kadınlarımızda erkeklerde olduğu gibi oluyor. İkinci olarak altta olduğunuz pozisyonda bacağınızın uyuşma sebebi doğru şekilde ayağımızı sabitleyemiyor olabilirsiniz yada farkında değilsiniz kendinizi kastığınız için uyuşuyor olabilir. Sex esnasında boşalmama durumları yeteri kadar tahrik edilmeme de olabilir öncelikle eşinizle düzenli olarak yapmaya devam edip sevdiğiniz pozisyonu bulmak bunun için de araştırma yapıp yapay zeka görsellerine bakabilirsiniz psikoloji her şeydir sexin hazzını %70 düşünceler oluşturur o yüzden tamamen eşinize odaklandığınız ve o anı hissettiğiniz zamanı bulun ekstra olarak eşinizin
aklına takılan birşeyler de olabilir konuşmanızı tavsiye ederim
Pes etmeden o bıkkınlık düşüncesini kafanızdan atıp birbirinizi tahrik edici cümleler söylediğinizde bence sonuç çok daha hızlı gelişecektir diye düşünüyorum zamanla her şeyi aşabilirsiniz sorunlarınızın farkında olmak bile çözümlerin en büyük adımıdır ben inanıyorum umarım ki güzel haberlerinizi de alırızTeşekkür ederim bu sitede nadir gorülen seviyeli yorumlardan biri.bir süredir vajinismus belasını yasadığımdan etkilerini %100 atamadım belkide, ne kadar rahat hissetsemde bacak kasma durumu bundan olabilir diye bende düşünüyorum. Eşimin ayakta kasılmasıda henüz alışamadık dogru poziyonu ayarlayamadık sanırım, yanlışlarımı belki görürüm düsüncesiyle fikir almak istedim. Birde evet artık çocuk istediğimden tamamen boşalmaya odaklıyım ama üstte olduğum pozisyonda dakikalar geçsede sonuca ulaşamayacakmışız gibi geliyor yani bıkkınlık geliyor bir süre sonra açıkçası. Sürtünmeyle daha hızlı boşalma yaşıyoruz , dediğiniz gibi düzenli bir şekilde yapılıp tecrübeyle elde edilecek bir şey birazda sanırım.
Yoo bende gidiyorBu zamane erkeklerini de ben anlamadım gitti. Adam aklını veremiyor belli ki.
Ayrıca kadın orgazm olunca erkekler gibi istek gitmiyor ne alaka?
Sorunumuz yokki, cinsel ilişkiyi rayına oturtabilirsek olabilir zaten çocuk. Tek problem o şuanÖnce ilişkinizde ki sorunları halledin sebebini bulun sonra çocuk düşünmeye başlayın yoksa sonra çözmeniz daha zor olur.Bir anda hamile kala bilirsin çocuktan sonra herşey değişe biliyor zaman daha kısıtlı oluyor hatta erkekler bile degişe biliyor görüyoruz burda ki konularda o yüzden ilk önce sorunlar halledilmeli.
Deyip makale yazmak da ne bileyim...Yorumda bazı insanlar tamamen çok profesyonellermiş gibi yorum yapıp kendilerine güldürmüşler bu kadar profosyonelseniz makale yazın burda bir kadının durumuyla dalga geçmeyin.
Tamam aşkoKonu sahibi cinsel terapi alın ya ne emmeye ne gömmeye geliyorsunuz belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?