Eşim sertliğini kaybetmemesine rağmen ilişkiyi tamamlayamıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Küfürleşmeyi bırakın mümkünse geriye dönüp küfürlü yorumları silin. Sonra başınız ağrımasın.
Muhtelemen bantlanacaksınız da.
Bunların anlayacağı dilden konuşuyorum, bantlanayım bu sitede aktif bir şekilde konu konu gezip yorum yazan birisi değilim. Buradaki kadınlara üzülüyorum aslında, ancak böyle eğlenebilecekleri konular olursa hayattan keyif alabiliyorlar. Sözümün kimlere olduğunu anladınız size değil

Sana kötü bir haberim var, cinsel iliski yaşıyorsan sikiliyorsun zorunamı gitti
senin bakis açin bu olduğu sürece yaşayacağın max iliski ancak bu olur, çok farkli kulvarlardayiz.
bir de cocuk istiyormuşsun. dua et de kizin olmasin, oglun olsun. gurur duy oglum s.ken pozisyonda diye. hayata bakisin bu çünkü
bu kafayla vajinusmus olmasan, iliskiden zevk alabilsen şaşardım.
biz normal insanlar icin cinsel iliski "fucking" degil "making love" olarak ilerliyor. hayvan gibi çiftleşmiyoruz, aşk yapiyoruz.

Nolur beni kulvarına al

Bu arada umarım making love yaptığını sevgilini tanıştırdığın ailen bilmiyordur

Bu arada umarım making love yaptığını sevgilini tanıştırdığın ailen bilmiyordur
sen kocanla girdigin iliskinin detaylarinin ne kadarini annen babanla paylasiyorsan biz de o kadarını anne babalarimizla paylasiyoruz.
sonuna koyunca laf mi atmis oluyorsun? keske kadin erkek iliskileri ve iliskiye girmek senin icin bu kadar kadini asagilayan - utandiran bir sey olmasaydi da vajinusmus olmasaydin, evliligijin ilk aylarinin icine s.cilmasaydi.
sahsen sorsan bana " sadece ennn sevdigin insan biricik kocanla, tüm ailenin gelip gobek attigi, abinin kirmizi kemer takip ağladığı, dayinin ve kocanin ailesinin bilezik taktigi gun sevismeye çalışıp beceremeyip aylarca deneyip olmayip doktorlara gidip sonrasinda hevesi kacan kocayla gorev gibi yapılan, bozulan bir iliski mi yoksa sevgililerinle gönlünce takıldığın, her anindan zevk aldigin bir sürü cinsel deneyimin olmasi ve yatak iliskisini tamamen severek- isteyerek yasamak mi ikinciyi seçerdim

Hayatımıza renk getirmedin, hayatımızın aslında ne kadar renkli olduğunu anladık.
Gerçek hayattan ne kadar keyif aldığımızı ve mutlu olduğumuzu farkettik.
Yorumlarımıza gıcık olup hepimizi “umutsuz ev kadını” sanman da beni güldürdü açıkçası.
Umutsuzlardan medet aramak nasıl bir duygu ki?
Umarım bir gün sen de keyifli bir cinsel hayata kavuşur, bunun “pibilmek” olmadığını karşılıklı olarak eşinle paylaşabildiğin mutlu bir yaşantı olduğunu görebilirsin.

Sincerely, p.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…