- 17 Ağustos 2023
- 8.489
- 29.266
- 478
- Konu Sahibi gunesinnkizii
-
İşte en büyük sorun o nasıl sorun yok cinsellik evlilikte herşey demek ayni zamanda.Erkekler kadın üst pozisyonda olduğunda daha erken boşalıyor o yüzden daha az tercih edilir erken geldigi için senin eşin boşalamıyor cinsel bir problemi ola bilir doktora görünse iyi olur bence anlatdiklarin bana normal gelmedi uyuşma falan.Sorunumuz yokki, cinsel ilişkiyi rayına oturtabilirsek olabilir zaten çocuk. Tek problem o şuan
Ön sevişmeyi uzun tutun isterseniz ikinizde hızlı ilerlersinizYaptık bacım ya bende anlamıyorum niye kasıldığımı, alıştıkça değişir umarım bu durum
Sen tez yazdın heralde, link atta okuyayım aynen 17 yaşındayım dahaYetişkin insanların bu şekilde cinsel anlamda bilgisiz olması çok tuhaf , yaşlarınız çok mu küçük, tuhaf geldi bana bu denli bir acemilikEşinizde de garip bir tuhaflık var bence ...
Bence de sorun kocasında ve konu sahibi sorunu kendinde arıyor, adam en basit pozisyonda bile nakavt...Ha gayret hanımlar doğru pozisyonu bulucaksınızkonu sahibinin kocası geç boşaliyor sorun pozisyonlarda değil kocasinda
Mantıklı bacımÖn sevişmeyi uzun tutun isterseniz ikinizde hızlı ilerlersiniz
Böyle cevap verirsen kimse sana yardımcı olamaz , yazdığım cümlede tek bir hakaret yok neden zoruna gitti ki...Sen tez yazdın heralde, link atta okuyayım aynen 17 yaşındayım daha
Sen çok yardımcı oldun ya o yeterBöyle cevap verirsen kimse sana yardımcı olamaz , yazdığım cümlede tek bir hakaret yok neden zoruna gitti ki...
Sevisememenin verdigi agresiflik olsa gerekBöyle cevap verirsen kimse sana yardımcı olamaz , yazdığım cümlede tek bir hakaret yok neden zoruna gitti ki...
Aynen kanka sen nasıl sikildiğini anlatta bende mutlu olayım artıkSevisememenin verdigi agresiflik olsa gerek
Senin mutlulugunu kocan vermeyip baska yerde aramanda ne bileyim. Gittigin yol yol degil bacimsuAynen kanka sen nasıl sikildiğini anlatta bende mutlu olayım artık
Aynen kanka sen nasıl sikildiğini anlatta bende mutlu olayım artık
iliskiyi bipilmek olarak algilayan birinin vajinusmus olmasina sasirmadim. ben de iliskiye girmeyi elin erkeginin beni biptigi, benim magdur bipilen pozisyonunda oldugum bir bakis açisına sahip olsaydım kapardim senin gibi iceriye giris kapilarimiAynen kanka sen nasıl sikildiğini anlatta bende mutlu olayım artık
Tezi kocanla sen yazmışsınız biz de onu okuyoruz.Sen tez yazdın heralde, link atta okuyayım aynen 17 yaşındayım daha
Katılıyorum zaman içerisinde çözülecek bir şey belli kiEski bir vajili olarak net söyleyebilirim ki sen tam yenememişsin. Bacaklarının uyuşma sebebi senin kasılman. Penis girişine izin veriyorsun ama bütün vücut kasılır halde özellikle de bacaklar. Vajili kadınların eşlerinde cinsel rahatsızlıklar başlıyor bir süre sonra. O yüzden burada mümkün olduğunca kısa sürede çözülmesi için herkese öneride bulunuyorum. Pozisyonları deneyemiyor olmanız da bundan kaynaklı. Üsteyken sen yeterince basınçla/ hızla git gel yapamıyor olabilirsin bu sebepten eşin yeterince tatmin olmuyordur ve boşalamıyordur bu gayet normal. Sen iyice bir yenene kadar eşinin kontrolünde olan pozisyonları yapın. Sürekli çişini yapar gibi sal tüm kasların gevşesin, nefes kontrolünü yap malum bunları vajiyi yenerken öğreniyoruz.
Canım sen si…miyosun bile ne konuşuyosun? hashskslssnsnskssmsmAynen kanka sen nasıl sikildiğini anlatta bende mutlu olayım artık
2 günde bir yapmaya devam edin başka çaresi yok iyice gevşeyin. Eşinizde de cinsel problemler başlaması dediğim gibi normal. Gerekirse eşinizi başka şekilde tatmin edin ki tamamen sertleşme sağlansın ve o şekilde penetrasyon gerçekleşsin, en sağlıklısı budur.Katılıyorum zaman içerisinde çözülecek bir şey belli ki
Sana kötü bir haberim var, cinsel iliski yaşıyorsan sikiliyorsun zorunamı gittiiliskiyi bipilmek olarak algilayan birinin vajinusmus olmasina sasirmadim. ben de iliskiye girmeyi elin erkeginin beni biptigi, benim magdur bipilen pozisyonunda oldugum bir bakis açisına sahip olsaydım kapardim senin gibi iceriye giris kapilarimi
Küfürleşmeyi bırakın mümkünse geriye dönüp küfürlü yorumları silin. Sonra başınız ağrımasın.Sana kötü bir haberim var, cinsel iliski yaşıyorsan sikiliyorsun zorunamı gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?