Eşim sertliğini kaybetmemesine rağmen ilişkiyi tamamlayamıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorunumuz yokki, cinsel ilişkiyi rayına oturtabilirsek olabilir zaten çocuk. Tek problem o şuan
İşte en büyük sorun o nasıl sorun yok cinsellik evlilikte herşey demek ayni zamanda.Erkekler kadın üst pozisyonda olduğunda daha erken boşalıyor o yüzden daha az tercih edilir erken geldigi için senin eşin boşalamıyor cinsel bir problemi ola bilir doktora görünse iyi olur bence anlatdiklarin bana normal gelmedi uyuşma falan.

Yetişkin insanların bu şekilde cinsel anlamda bilgisiz olması çok tuhaf , yaşlarınız çok mu küçük, tuhaf geldi bana bu denli bir acemilik Eşinizde de garip bir tuhaflık var bence ...
Sen tez yazdın heralde, link atta okuyayım aynen 17 yaşındayım daha

Aynen kanka sen nasıl sikildiğini anlatta bende mutlu olayım artık
iliskiyi bipilmek olarak algilayan birinin vajinusmus olmasina sasirmadim. ben de iliskiye girmeyi elin erkeginin beni biptigi, benim magdur bipilen pozisyonunda oldugum bir bakis açisına sahip olsaydım kapardim senin gibi iceriye giris kapilarimi

Eski bir vajili olarak net söyleyebilirim ki sen tam yenememişsin. Bacaklarının uyuşma sebebi senin kasılman. Penis girişine izin veriyorsun ama bütün vücut kasılır halde özellikle de bacaklar. Vajili kadınların eşlerinde cinsel rahatsızlıklar başlıyor bir süre sonra. O yüzden burada mümkün olduğunca kısa sürede çözülmesi için herkese öneride bulunuyorum. Pozisyonları deneyemiyor olmanız da bundan kaynaklı. Üsteyken sen yeterince basınçla/ hızla git gel yapamıyor olabilirsin bu sebepten eşin yeterince tatmin olmuyordur ve boşalamıyordur bu gayet normal. Sen iyice bir yenene kadar eşinin kontrolünde olan pozisyonları yapın. Sürekli çişini yapar gibi sal tüm kasların gevşesin, nefes kontrolünü yap malum bunları vajiyi yenerken öğreniyoruz.

Katılıyorum zaman içerisinde çözülecek bir şey belli ki

Katılıyorum zaman içerisinde çözülecek bir şey belli ki
2 günde bir yapmaya devam edin başka çaresi yok iyice gevşeyin. Eşinizde de cinsel problemler başlaması dediğim gibi normal. Gerekirse eşinizi başka şekilde tatmin edin ki tamamen sertleşme sağlansın ve o şekilde penetrasyon gerçekleşsin, en sağlıklısı budur.

Sana kötü bir haberim var, cinsel iliski yaşıyorsan sikiliyorsun zorunamı gitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…