- 2 Aralık 2020
- 1.968
- 1.443
- 48
Ooo olay nasıl bu kadar büyüdü anlamadım ben bu söylediklerinizin bahsetmiyorum yalnız bn çok başka konu dan bahsettim yukarıda da söyledim filmlerde ki gibi bi hayatım yok.tamam bunları şimdi anladım zira ben yolda deyince arabayı kullananın eşin olduğunu düşünmüştüm ilk mesajda ikincisinde de yabancı bir kişi olduğunu
peki neden aradınız
yani adam mesaj atıp haber vermiş
neden aradınız
hastalık biliniyorsa neyini bu kadar merak ettiniz
ben anlamaya çalışıyorum ama cidden anlayamıyorum
ben kendi babamın hastalığını dahi bu kadar merak etmiyorum
kp in hastalığını daha yolda iken ille de bana anlat diye neden eşini darladığını ve buna neden bozulduğunu anlayamıyorum
yani yanında konuşurken sen gelince o konuyu değiştirse bozulsan anlarım, sen varsın diye birilerine sonra konuşuruz derse dışlanmış hissedersin belki bunu da anlarım
ama hastaneden çıkmış yolda olan adam sence neden hemen sana ayrıntılı haber vermeli, ne anlatmalı telefonda
ya da şunu sorayım o konuşmanın içeriği nasıl olmalı
ayy orkideciğim işte gittik hastaneye bekledik bekledik
bir ara ben bir ara X abi dışarı çıktı ama babamı yalnız bırakamadık
sonra sıra geldi doktor aldı
babamı şöyle muayene etti böyle muayene etti
sonra da şunu şunu dedi reçete yazdı bir dahaki muayeneye 3 ay sonrasına gün alın dedi
ay aşkım sen de olsaydın bir görseydin hastanelerin halini, babam canım benim içim sıkıldı
sen de kendine iyi bak, şimdi gideceğim babamı bırakıp anneme hastanede olanları anlatıp sonra da yanına geleceğim
seni çok seviyorum aşkım iyi ki seninle evlenmişim
bu şekilde bir diyalog mu bekliyorsunuz
ben size göre büyüğüm vs ama evlilik o filmlerdeki toz pembe modda değil her gün aşk böcüğü olunmaz hele de böyle sağlık vs konularında hastadan yahut o hasta ile birlikte eşe yakın olan diğer kişilerden rol çalmaya uğraşılmaz
Ayrıca kendi babamı da merak etmiyorum dediniz bu kadr şaşırdım ben annemi bile merak ederim bu kadr belki babam olmadığı içindir bu kadr düşünmem ama sanmam annemi şimdi nasıl merak edersem babamı da merak ederim. Hastalığı o gün hastanedeyken belli oldu sadece yam teşhis konulmamıştı. Bende sizi cidden anlamadım neyse karşılıklı. Ben olayı bana anlatsın adım adım demedim msjlarda hbr verme mabnda değildi ayrıca ben konuşmamasından bahsediyorum hbr verme kısmını geçtim o da yokta. Siz olayı mırç mırç ilişki durumuna çekmişsiniz halbuki alakası yok ilk defa ailesinin yanına gitmiyor bende öyle:) neyse siz de haklısınız bende ..