Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ahh bilsem garip olan bu zaten. Kv gittik sokağa çıkma yasağı vardı kp doktora götürecekler diye 2 gün kaldık bensiz yatmadı adam karımsız yatmam karım yatırsın beni vs vs hatta ben derim adama hayatım annenin yaninda fln diye ama benm kv kp hoşlanıyor seviniyor böyle olunca .. ama diyelim ki annesinin yanında ve ben bir şey sormak için aradım adam konusmuyor tlfnda alo bile demiyor açıyo bekliyo ben söylüyorum hıı diyip kapatıyor . Gecen dayanamadım sen rahatsızmısın dedim menopoza mı girdin gülüyo neden hayatım dedi neden böyle yapıyorsun dedim müsait değilsen açma sonra ara yada adam akıllı konus millet aradığında çatır çatır sohbet ediyorsun. Tlfnda sesim itici mi geliyor sana dedim saçmalama aşkım dedi farkında değilim dedi yattı ama bence öyle
Kızlar selam çok buyuk sorun değil ama bu beni rahatsız ediyor . 10 aydır evliyiz yani tamam alışmak için biraz zaman gerekecek ama bazı seyler oturmuştur bu zamanda da ki oturdu genel şeyler yani öyle başlarda ki gibi sorunlarımız yok artık ben umursamayı bırakınca ve kendi halimde takılınca düzeldi gibi.
Tek sorun eşim ailesinin yanına gittiği zaman bana sevgiliymişiz gibi davranıyor. Ailesinin yanında konusmuyor aramıyor sadece yazıyor ben aradığımda açınca sıkıla sıkıla konusuyor . Mesela az önce babasını hastaneye götürdü bende merak ederim babamı aşkım ben aramayayım müsait olmazsın belki doktorun yanında sen bana hbr ver dedim. Baktım yazmış sonra aradı çağrı attı kapattı ben aradım kısık kısık konustu dedim doktorun yanındalar herhlde sonra öğrendim ki arabadalarmış dönüyorlar neden beni aramadın dedim bir şey demedi .. yahu ben senin karınım ananın babanın yanında ara sor ne olacak. Asla annesinin evinde iken aramaz bir şey söyleyecekse çıktığında arar. Neden anlamıyorum ben mi abartıyorum bilmiyorum konuşacağım ama bakalım nasıl bi yol izlesem acaba .
Bence aile yapısından kaynaklı bişey öyle görüp büyümüş çok takılacak bişey değil eşimde hiç vekinmez hatun askm fln diye çok nadir ismimle çağırır ama bende tam tersi hala anne babamın yanında eşimle konusmaya cekinirm
Bence aile yapısından kaynaklı bişey öyle görüp büyümüş çok takılacak bişey değil eşimde hiç vekinmez hatun askm fln diye çok nadir ismimle çağırır ama bende tam tersi hala anne babamın yanında eşimle konusmaya cekinirm
Yok ailesi gayet rahatlar kp de kv rahat insanlar. Hatta eşim onların yanında bana aşkım der karım der sarılır fln rahattır hatta bazen ben derim hayatım ayıp diye ama kv kp sevinirler hoşlarına gidiyor. Söz konusu tlfnda garip genel olarak bi tek ailesinin yanında ve bir tek bana öyle . Annesinn yanında arkadaşıyla gayet rahat konusuyor ..
Ya bilmiyorum ki kv kp yanında rahat aşkım hayatım vs diyor ama söz konusu ben yokken benmle tlfnda konusamıyor hani müsait değilim dese onu da anlayacağım yada sonra konuşalım dese o da yok adamı bir şey sormak için arıyorum cvp vermiyor eee dedim sen ara dedin Hee diyo kapatıyo valla anlamadım
Ya bilmiyorum ki kv kp yanında rahat aşkım hayatım vs diyor ama söz konusu ben yokken benmle tlfnda konusamıyor hani müsait değilim dese onu da anlayacağım yada sonra konuşalım dese o da yok adamı bir şey sormak için arıyorum cvp vermiyor eee dedim sen ara dedin Hee diyo kapatıyo valla anlamadım