Eşim sevgili gibi davranıyor

Benim sevgilim de aynen böyle ve daha çözemedim neden iş çıkışı arar evine varınca kapatır evde ailesinin yanında asla aramaz arasam meşgule verir bende çok kapıştım bu konuda ama değişen bişey olmadı
Sebebini ben de çok merak etmistim sonra ögrendim. Annesi kiskaniyormus eşim de annesinin kendini kiskandigini bildigi icin annesinin yaninda benle konusmuyormus 😂 senin sevgili de annesinden korkuyor olmasin 🤔

Sebebini ben de çok merak etmistim sonra ögrendim. Annesi kiskaniyormus eşim de annesinin kendini kiskandigini bildigi icin annesinin yaninda benle konusmuyormus 😂 senin sevgili de annesinden korkuyor olmasin 🤔
Sen o eşle mi evlisin şu an vallla korkup korkmadığını tam bilemiyorum nasıl anlarım bide aile mevzularını hiç anlatmaz

Kızlar selam çok buyuk sorun değil ama bu beni rahatsız ediyor . 10 aydır evliyiz yani tamam alışmak için biraz zaman gerekecek ama bazı seyler oturmuştur bu zamanda da ki oturdu genel şeyler yani öyle başlarda ki gibi sorunlarımız yok artık ben umursamayı bırakınca ve kendi halimde takılınca düzeldi gibi.
Tek sorun eşim ailesinin yanına gittiği zaman bana sevgiliymişiz gibi davranıyor. Ailesinin yanında konusmuyor aramıyor sadece yazıyor ben aradığımda açınca sıkıla sıkıla konusuyor . Mesela az önce babasını hastaneye götürdü bende merak ederim babamı aşkım ben aramayayım müsait olmazsın belki doktorun yanında sen bana hbr ver dedim. Baktım yazmış sonra aradı çağrı attı kapattı ben aradım kısık kısık konustu dedim doktorun yanındalar herhlde sonra öğrendim ki arabadalarmış dönüyorlar neden beni aramadın dedim bir şey demedi .. yahu ben senin karınım ananın babanın yanında ara sor ne olacak. Asla annesinin evinde iken aramaz bir şey söyleyecekse çıktığında arar. Neden anlamıyorum ben mi abartıyorum bilmiyorum konuşacağım ama bakalım nasıl bi yol izlesem acaba .
Annesının babasının yanında konulamıodur.Aşkım dıyemıofur .Denılmez kadına guzel laflar soylenmez cunku .Değiştirebılırmısınız bılmıorum .Ama tek derdınız bu olsun

Ailesiyle ilgili, gördüğü anlayışla ilgili. En iyisi bu durumdan memnun olmadığını söyle yakın zamanda, neyi düşünerek öyl3 davranıyor kimbilir...

Annesının babasının yanında konulamıodur.Aşkım dıyemıofur .Denılmez kadına guzel laflar soylenmez cunku .Değiştirebılırmısınız bılmıorum .Ama tek derdınız bu olsun
Yok demesin o kısmında da değilim yani ama sert böyle üslubu değişik konuşmasın . Annesinin babasının yanında yanyanayken gayet karım hayatım vs diyo hatta en basından beri başta garipsedim ama baktım rahatlar öyle karışan tipler değiller tlfnda garip yani ne olursa olsun annesinn babasının yada onlarla ilgili ne olursa tlfnda bi garip hadi meşgule at yada aksam konuşalım de o da yok sapık gibi benm konusmamı bekliyor haa diyip kapatıyor .. ama işyerinde yada arkadaslarınn yanında öyle değil

Benim sevgilim de aynen böyle ve daha çözemedim neden iş çıkışı arar evine varınca kapatır evde ailesinin yanında asla aramaz arasam meşgule verir bende çok kapıştım bu konuda ama değişen bişey olmadı
Sevgili kısmı ok anlarım annesi bilmiyordur yada çekiniyordur

çok komikmiş ya

zaten telefonla iletişimi sevmeyen biri olarak çok hoşuma gitti

bende hiç sevmem ailemle otururken telefona bakmayı

bazı insanlar böyle utangaç olabiliyor ama kendini üzmeni gerektirecek kadar büyük bir sorun değil bence bozma moralini

Kızlar selam çok buyuk sorun değil ama bu beni rahatsız ediyor . 10 aydır evliyiz yani tamam alışmak için biraz zaman gerekecek ama bazı seyler oturmuştur bu zamanda da ki oturdu genel şeyler yani öyle başlarda ki gibi sorunlarımız yok artık ben umursamayı bırakınca ve kendi halimde takılınca düzeldi gibi.
Tek sorun eşim ailesinin yanına gittiği zaman bana sevgiliymişiz gibi davranıyor. Ailesinin yanında konusmuyor aramıyor sadece yazıyor ben aradığımda açınca sıkıla sıkıla konusuyor . Mesela az önce babasını hastaneye götürdü bende merak ederim babamı aşkım ben aramayayım müsait olmazsın belki doktorun yanında sen bana hbr ver dedim. Baktım yazmış sonra aradı çağrı attı kapattı ben aradım kısık kısık konustu dedim doktorun yanındalar herhlde sonra öğrendim ki arabadalarmış dönüyorlar neden beni aramadın dedim bir şey demedi .. yahu ben senin karınım ananın babanın yanında ara sor ne olacak. Asla annesinin evinde iken aramaz bir şey söyleyecekse çıktığında arar. Neden anlamıyorum ben mi abartıyorum bilmiyorum konuşacağım ama bakalım nasıl bi yol izlesem acaba .
Bence biraz daha bekleyin, bir birinizi iyi tanımaya çalışın, anlaşırsınız her türlü

Ben de ilk zamanlar babamin yaninda eşimle telefonda konuşmaya cekinirdim. Hala da babamin yaninda aşkım canim vs demem. Eşim ilk fark ettiğinde çok bozulmuştu ama sonra orf ve adet denen bazi sacma geleneklerin aliskanligiyla yapamadigimi anladi.
2yildir evliyiz cocugumuz var, ben hala ailemin yaninda canim cicimli konusamiyorum. :110:

Eşiniz öyle görmüştür belki.. bu durumlar bizde çok normal eşimde bende öyleyiz saygısızlık etmemek için yani öyle gördük hep büyüklerden. Yanımızda bi büyük varken bile Sanki normal bir arkadaşla konuşuyormuş gibi bir ses tonuyla konuşuruz büyüklerin yanında isimle çağırmayız bile hatta babaların olduğu bir ortamda sanki hiç tanışmıyorz gibi ya bakışarak anlaşırız yada tlfn elimizde ise babalar görmesin tabi saygısızlk olmasn mesaj atarız gidelim mi kalkalım mı ya da şunu yap diye 😁😁😁

Benim de eşim başkalarının yanında benimle telefonda çok konuşamazdı. Sesi hep içine kaçar gibi konuşurdu. 😂😂 Çok problemler çıkarmıştım o zamanlar, mantığını anlayamamıştım. Aşkım canım diyemiyor, sevgi sözcükleri kullanamayınca da geriliyor, gerildikçe sesi içine kaçıyordu. 😂 Birkaç defa aradığında açmayıp müsait değilim arkadaşlarım var konuşamam demiştim. Zamanla normale döndü. Ya da dank etti de normale döndü. Bilmiyorum.
Utanıyor muhtemelen, yetişme tarzıyla alakalı olabilir. Çevresinde hep öyle görmüştür. Bilinçaltı onu utanmaya zorluyor belki de. Birçok sebebi olabilir ama sebep sizinle ya da ilişkinizle alakalı değil.
Evlilik gerçekten 1-2 yılda ancak oturuyor.
Oturup konusabilirsiniz. Nedenini sorabilirsiniz. Sen öyle anlıyorsun, yok öyle bir şey derse aynısını ona yapabilirsiniz. Sakince ayna tutmak bazen çok işe yarar.

2yildir evliyiz cocugumuz var, ben hala ailemin yaninda canim cicimli konusamiyorum. :110:
Sorun canımı cicili konusmsk değil ki benimki ailesinin yanında konusur hayatım aşkım gelir sarılır uzanır vs vs hatta bazen ben derim hayatım ayıp diye ama kv fln tuhaf karşılamaz . Tlfnda bi gariplik var normal zamanda bile..

Eşiniz öyle görmüştür belki.. bu durumlar bizde çok normal eşimde bende öyleyiz saygısızlık etmemek için yani öyle gördük hep büyüklerden. Yanımızda bi büyük varken bile Sanki normal bir arkadaşla konuşuyormuş gibi bir ses tonuyla konuşuruz büyüklerin yanında isimle çağırmayız bile hatta babaların olduğu bir ortamda sanki hiç tanışmıyorz gibi ya bakışarak anlaşırız yada tlfn elimizde ise babalar görmesin tabi saygısızlk olmasn mesaj atarız gidelim mi kalkalım mı ya da şunu yap diye 😁😁😁
İşte öyle değil kv yanında rahatız yani rahat konusur sarılır aşkım vs der kv tuhaf karşılamaz ne varsa ben yanında yokken tlfnda oluyo

Sorun canımı cicili konusmsk değil ki benimki ailesinin yanında konusur hayatım aşkım gelir sarılır uzanır vs vs hatta bazen ben derim hayatım ayıp diye ama kv fln tuhaf karşılamaz . Tlfnda bi gariplik var normal zamanda bile..
Alla alla ilginc

Back
X