Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))) çok güldüm yorumlara. sevgilim "hayvan oldugumu düşünmeni istemedigim için" demişti. :) bir de tuhaftır belki başka böyle hisseden var mı bilmiyorum ama onun sessizliği beni tahrik ediyor.
beni hiç etmez valla sessizlik.. bişiler yapıorum ama acaba adam benle mi, kafası başka yerde mi, bişey mi düşünüyo acaba nie tepki vermio filan die düşünürüm.. hadi inlemeyi geçtim de sanki en azından boşalırken bi ufak ses çıkartır yahu!
bastan sona okudum ya sız ne komıksınız kızlar allah ıyılıgınızı versın...
bunula ılgılı komsumuzun oda degıstırme anısı var...
yatak odasını degıstırdı komsumuz.....
yan komsunun gece seslerı gelıyormuş ...komsunun kocası uyaymıyormuş...
buda utanc verıcı hatta ılk zaman komsumuz....kocası işkence edıyor bılem sanmış....
tobe tobe...buda ayıp dımı ama...nedır oyle ınle ınle nereye kadar...
bıde kadının ınleme sesı var...erkek ınleme sesı cok tuhaftır herhalde...muhahahaa
valla şevişirken niye inlemiyorsun yoksa zevk mi almıyorsun diye soran bi eş ( misal benim herüff) sıra kendine geldimi eşşek gibi anıra anıra inlemeli diye düşünüyorum..
arkadaslar belki cok sacma bir soru ama bugün nedense aklimdan cikmadi bu soru,
esim niye biz sevisirken inlemez??? Bu normalmidir, esim tatmin olmuyormu da inlemyior yoksa bu dogal mi?
Erkegin hem sevisirken hemde bosalirken inledigini düsünürdüm ama benim esimde sevisirek inlemeni i si yok.
Bu normel mi? Simdi esimden uzak oldugum icinde aklima türlü türlü seyler geliyor?
Sizin esleriniz de böyle mi???
bastan sona okudum ya sız ne komıksınız kızlar allah ıyılıgınızı versın...
bunula ılgılı komsumuzun oda degıstırme anısı var...
yatak odasını degıstırdı komsumuz.....
yan komsunun gece seslerı gelıyormuş ...komsunun kocası uyaymıyormuş...
buda utanc verıcı hatta ılk zaman komsumuz....kocası işkence edıyor bılem sanmış....
tobe tobe...buda ayıp dımı ama...nedır oyle ınle ınle nereye kadar...
bıde kadının ınleme sesı var...erkek ınleme sesı cok tuhaftır herhalde...muhahahaa
ya simdi kadinin ince sesiyle aaaaaah uuuuh demesi ne kadar guzel
birde adamin kalin sesiyle aaaah uuuuh demesi ne komik
bosver anam inlemesinler insanin istahinida kacirirlar:roflol: