esim sevisme aninda inlemez????

Inlemesin canim daha iyi!! Ne o bas bas bagiracak neme lazim!!Çok üzgünüm çoook

Hem ilerde coluk cocuk oldumu inleme lan sessiz ol diye sen tembihlersin merak etme:delphin::mymeka:

:))) çok güldüm yorumlara. sevgilim "hayvan oldugumu düşünmeni istemedigim için" demişti. :) bir de tuhaftır belki başka böyle hisseden var mı bilmiyorum ama onun sessizliği beni tahrik ediyor.

Ben bekarım,konu hakkında yorum yapamayacağım ama yorumlarınızı okurken gülme krizine girdim valla...:roflol:
Allah iyiliğinizi versin emi
:1hug:

ya simdi kadinin ince sesiyle aaaaaah uuuuh demesi ne kadar guzel
birde adamin kalin sesiyle aaaah uuuuh demesi ne komik
bosver anam inlemesinler insanin istahinida kacirirlar:roflol:

yaaaaaa çok güldüm...
ama inlersede korkarım ben hayal edıyorumda.. bende onu bastırmaya çalışırım..
bırde duvarların ses geçirmeme özelliği olması gerekıyor.
ay bırde uyarı falan alırmışız.

arkadaslar yazilarinizi okuyunca varya koptum:) hele "erkek adam inlemez" beni yikdi vallahi gülmekden:)
ben düsünürdüm ki zevk almiyor o yüzden inlemyior ama demekki normalmis:)

benim eşim de inlemez.... ama oldukça inletir... sen niye inlemiyorsun diye sormuştum bir kere... ben inlersem, senin iniltilerini duyamam o zaman tutuyorum kendimi inlememek için demişti... belki de ondandır..

:))) çok güldüm yorumlara. sevgilim "hayvan oldugumu düşünmeni istemedigim için" demişti. :) bir de tuhaftır belki başka böyle hisseden var mı bilmiyorum ama onun sessizliği beni tahrik ediyor.

beni hiç etmez valla sessizlik.. bişiler yapıorum ama acaba adam benle mi, kafası başka yerde mi, bişey mi düşünüyo acaba nie tepki vermio filan die düşünürüm.. hadi inlemeyi geçtim de sanki en azından boşalırken bi ufak ses çıkartır yahu!

beni hiç etmez valla sessizlik.. bişiler yapıorum ama acaba adam benle mi, kafası başka yerde mi, bişey mi düşünüyo acaba nie tepki vermio filan die düşünürüm.. hadi inlemeyi geçtim de sanki en azından boşalırken bi ufak ses çıkartır yahu!

onu yapıyo canım o kadar da değil. ufak bi "ohh" çıkıyo yani son deminde :) ben genellikle bakışından anlarım çok göz göze sevişiriz biz. öle baarıp çaarmasına gerek yok yani :)

bastan sona okudum ya sız ne komıksınız kızlar allah ıyılıgınızı versın...
bunula ılgılı komsumuzun oda degıstırme anısı var...

yatak odasını degıstırdı komsumuz.....
yan komsunun gece seslerı gelıyormuş ...komsunun kocası uyaymıyormuş...
buda utanc verıcı hatta ılk zaman komsumuz....kocası işkence edıyor bılem sanmış....
tobe tobe...buda ayıp dımı ama...nedır oyle ınle ınle nereye kadar...

bıde kadının ınleme sesı var...erkek ınleme sesı cok tuhaftır herhalde...muhahahaa

buda utanc verıcı hatta ılk zaman komsumuz....kocası işkence edıyor bılem sanmış....

bıde kadının ınleme sesı var...erkek ınleme sesı cok tuhaftır herhalde...muhahahaa

:roflol::roflol: kaydirigubbakcemile3

valla şevişirken niye inlemiyorsun yoksa zevk mi almıyorsun diye soran bi eş ( misal benim herüff) sıra kendine geldimi eşşek gibi anıra anıra inlemeli diye düşünüyorum..

Her insanın yapısı karakteri farklı...
Fakat o an ister istemez ses çıkıyor yani ne kadar engel olmaya çalışılsada illaki ses çıkar...
Hadi boşalırken inlemez de sevişirken nası bu kadar sessiz olabilir insan ben buna şaşarım.

valla şevişirken niye inlemiyorsun yoksa zevk mi almıyorsun diye soran bi eş ( misal benim herüff) sıra kendine geldimi eşşek gibi anıra anıra inlemeli diye düşünüyorum..

Nasıl güldüm anlatamam :roflol::roflol::roflol:Çok hoşsun:roflol::roflol:

arkadaslar belki cok sacma bir soru ama bugün nedense aklimdan cikmadi bu soru,
esim niye biz sevisirken inlemez??? Bu normalmidir, esim tatmin olmuyormu da inlemyior yoksa bu dogal mi?
Erkegin hem sevisirken hemde bosalirken inledigini düsünürdüm ama benim esimde sevisirek inlemeni i si yok.
Bu normel mi? Simdi esimden uzak oldugum icinde aklima türlü türlü seyler geliyor?
Sizin esleriniz de böyle mi???

canımbenim kızma ama başka düşünücek birşeyin yokmu inlese ne olur inlemese bende kesinlikle istemem mesala allah iylini versin:1hug:

sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ya simdi kadinin ince sesiyle aaaaaah uuuuh demesi ne kadar guzel
birde adamin kalin sesiyle aaaah uuuuh demesi ne komik
bosver anam inlemesinler insanin istahinida kacirirlar:roflol:

kesinlikle katılıyorum arkadaşım sana gülmekten karnım arıdı bu arada şaka gibi valla:roflol:

Back
X