Esim sinirli .... yardim

Mgun

Ana kucağı gibisi yok.....
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
207
108
53
Selaam kizlar, bu aralar nedense çok yazıyorum sizlere.
Esim 5 ay oldu sigarayi temeli biraktı ama elektronik sigaraya başladı. Git gide temeli bırakmaya niyeti var o aleti de.
Ama sıgaranın yüzünden mi bilmiyorum ama çok sinirli.
Durduk yere sinirleri geliyor. Neyin var diyorum sinirliyim diyor. Neden soruyorum, bilmiyorum nedeni yok diye cevap veriyor.
Ben sabretmekten yoruldum. Üstelik hamileyim :anneadayı::anneadayı:ve ondam mı bilmiyorum ama bu aralar ona çok ihtiyacım var. Destek olmasını istiyorum. Bana güzel sözler söylemesini istiyorum. İlk başlarda ki gibi. Ona dedim ki bu aralat sana çok ihtiyacim var dedim, güzel sözlere ihtiyacım var dedim. Ama yok malesef yapmıyor etmiyor.
Neden ben ona ihtiyaç duyuyorum, hamilelikten mi acaba.
Ve neden o çok sinirli.
Ne yapabilirim onun siniri için. ?
Tşk cevaplar için.

Evet hamile oldugunuz için esiniz den ekstra ilgiye ihtiyaç duyuyoruz bende hamileyim ve aynı şekilde bende hep ilgi bekliyorum benim esimde sigarayı bıraktı elektronik sigara kullandı bir ay sonra onuda bıraktı ama esimde hiç sinir yapmadı eğer çok tiryakiyse sinirli olmasi normal annemde çok Tiryaki oruç tutarken yanına yaklasilmiyor geçici olur umarım bu davranislari

Sizin ona ihtiyacınızdan çok onun size ihtiyacı var çok zor br süreç
İkinizede kolay gelsin

• Beğen
Reactions: s u
Teşekürler cevap için. Ama gerçekten çok zor bir süreç. O benim desteğime ıhtiyacı var. Ben onunkine.
Ne yapacamızı bilemedik.

Bu zamanda ikinizin de birbirine ihtiyacı var. O sigarayı bırakmış sen hamilesin. Senin hormonlar tavan onun sinirler. Tiryaki için bu süreç çok yıpratıcı oluyor. Aynı anda zorlu sürece girmeseydiniz keşke.

Bu zamanda ikinizin de birbirine ihtiyacı var. O sigarayı bırakmış sen hamilesin. Senin hormonlar tavan onun sinirler. Tiryaki için bu süreç çok yıpratıcı oluyor. Aynı anda zorlu sürece girmeseydiniz keşke.
Çok haklısınız. Keşke birimizden birisi bekleseydi. Hamilelik sonra olurdu aslında.
Ama işte şimdi çare arıyorum. Ama yok görünüşte. :KK12:

Çok haklısınız. Keşke birimizden birisi bekleseydi. Hamilelik sonra olurdu aslında.
Ama işte şimdi çare arıyorum. Ama yok görünüşte. :KK12:
Zor biraz canım, onun siniri sana değildir emin ol. Sen sarıl kokla eşini :)

Zor biraz canım, onun siniri sana değildir emin ol. Sen sarıl kokla eşini :)
Evet kendiside diyor sinirim sana değil diye. Ama nedense bende onun yaklaşmasını istiyorum. Offf offf çikmaz bir sokaktayim. Haaa çıkarım ama 9 ay sonra :halay::KK70:

Siz değil hormonlar konusuyor vallahi.. Öneri sunmak ta zor..

Bir yandan halime gülüyorum, bu da mı dert diyin. Bir yandan da canım sıkılıyor.

Evet kendiside diyor sinirim sana değil diye. Ama nedense bende onun yaklaşmasını istiyorum. Offf offf çikmaz bir sokaktayim. Haaa çıkarım ama 9 ay sonra :halay::KK70:
Bırakmasını sen istediysen eğer o da zorlar .yani baskı altında hissediyor olabilir kendisini... Kaç aylık bebiş ?

Sağlıkla gelsin dünyaya. Neyse sen zorlama adamı biraz alttan al o da zaten kendini toparlar yakında :KK66:
Teşekürler desteğiniz için.
Ben zorlamıyorum ama bazende benim sabrım kalmıyor ve bügünki gibi taşıyor ve kavga çıkıyor.

Sigara bir bağımlılık. Sinirli olması cok doğal

Allah mutlulukla atlatmayı nasip etsin ikinize de :)

Tüh, keşke çaresi olsa. Şu hormonlardan ne hormon mış be. Nasıl davranacayımı unutum.

İkinizi de kastedıyorum oda hormonlarla bas edıyor suan sıgara bırakmak ta zordur yani ah ah tam karambole düşmüşsünüz :) bir yandan eşinin boyle yapması da takdıre sayan bebek için bıraktı galıba zamanlamaya bakarsak.

Teşekürler desteğiniz için.
Ben zorlamıyorum ama bazende benim sabrım kalmıyor ve bügünki gibi taşıyor ve kavga çıkıyor.
Kavga olmasın :) kendini telkin et sonra da eşini :) sen saril kocana op kokla geri dönüşü mutlaka olur

İkinizi de kastedıyorum oda hormonlarla bas edıyor suan sıgara bırakmak ta zordur yani ah ah tam karambole düşmüşsünüz :) bir yandan eşinin boyle yapması da takdıre sayan bebek için bıraktı galıba zamanlamaya bakarsak.
Evet hem bebek için hem benim için hemde kendi sağlığını düşğndüğü için.
Korkuyordu ki sıgara yüzünden bizi yarı yolda bırakmak(kanser olmak).

Back
X