Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

ohaaa yani
adama bak daha neler duyacağız terbiyesiz
bence sen zayıfla ama adam için değil kendin için sonrada boşa kurtul bu adamdan
şimdi kilolusun diye başka kadınla gezmeyi kendini hak gören Allah korusun yarın bir gün hasta olduğundada bu kadın bana bakamıyor diye kendine kuma bakar

Bahane arıyormuş bulmuş. Sağlığınız için kilo vermeniz iyi olur. Ama yapacak olan zayıfta olsanız yapardı. Çocuk için katlanmayı başarırım diyorsan ız çok zor bir işe başladınız. Yıpranan sinirlerinize erken müdahale edin. Yoksa depresif, mutsuz, kendine güveni eksik olursunuz.

siz de halen bu adama kocam diyorsunuz pes yani
Haklisiniz...
Tayini cikmadan önce calisiyordum bankada.
Sonra yeni sehirde is bulamadım..

Eşimin boyu uzun. Cok fit bir adam. Yani asiri yakisikli degil ama karizmasi var..
Ne bileyim.bence oyle...
Nasil yeniden baslayabilirimki kizim var...
Gurbetteyim..
yeşimişim karizmasını
kendini düşünen bencil bir adam,
o fitliği de senin anneliğine hanımlığına borçlu
prim verme şuna aklını başına al
105 kg bir şey değil
kendin git dietisyene
kocandan ne bekliyorsun

Terbiyesiz. Bu adama caktirmadan somut deliller edinip bosanin. Boyle insanlar ne yazikki gercek yuzlerini cocuk olunca belli ediyor. Eliniz is tutuyor cocugunuza bakabikirsiniz. Hem laf etmis hem spora gondermemis sizi. Ve aldatiyor.. Yutmayin lutfen. Ondan alacaginiz tazminatla unlu bi diyetisyene gidip kilolardan kurtulursunuz nne kaybettigini gorsun

Saçlı evlendiği adam kelleşince, kaslı adam göbek yapınca kadınlar adamları aldatmıyorsa, bu da erkeklere aynı hakkı vermez. Rahatsızsa düzgünce konuşur, yok evliliği sürdüremeyecek kadar rahatsız ediyorsa bitirir.
Sanki kendileri 25 yaşındaki hallerinde kalıyor.

Zayıflayacaksınızz. Öyle güzel boyunuz varki 171 harikaa.. Boyunuz uzun olduğu için 10 kg vermeniz yeterli. Eşiniz olacak mendabur bana göre başkasıyla birlikte ve sizin kilolarinizi bahane ediyor. Boşayın gitsin adiyi

Canını hiç sıkma,istemeyen valizini toplar gider.Sağlık için kilo vermen gerekiyor gerisi boş.
Hatta sen kendini beğeniyorsan hiç kilo verme, beden senin.
Senin özgüvenin yerinde olsun ,saygısız kocan hakkındaki kararı da sen ver.Aklı başına gelsin.
Unutma sen nasıl mutlu isen öyle güzelsin.

Dİyetisyen e gitsem evde nasil yapicam. Bes kurus vermiyor.
Diyetisyen liste verecek bunu ye sunu ye..
Onlari nasil alicam.
Habire et aliyor eve...
Öküz gibi et yiyor.
Tobee yaa

Burda bir bayan vardı ikinci evliliğini yapmış fotosunu paylaşmıştı.
Yüzü de nasıl güzel maşallah.

İlk eşi kiloları yüzünden hakaret ediyormuş.
Herifi boşamış zayıflamış bir güzel.
Üstüne bir de yakışıklı yeni koca bulmuş o öküz de çatlasın ohh olsun.
Helal olsun kadın istedikten sonra yapamayacağı şey yok.

Çalışırken güzel guzel kiyafetler giyerken mutluydum.
Simdi evde uc parca cuval gibi birsey devamli onlari giyiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…