Bahane arıyormuş bulmuş. Sağlığınız için kilo vermeniz iyi olur. Ama yapacak olan zayıfta olsanız yapardı. Çocuk için katlanmayı başarırım diyorsan ız çok zor bir işe başladınız. Yıpranan sinirlerinize erken müdahale edin. Yoksa depresif, mutsuz, kendine güveni eksik olursunuz.Arkadaslar sizden baska anlatacak kimsem yok.
Evlenmeden once (uc yil oluyor) yetmiş bes kiloydum. Boyum 171cm
Bankada calisiyordum. Esimle orada tanistik evlendik. Onun isi yuzunden tayini cikti diye baska bir sehire tasindik yapayalniz kaldim.
Bir de hemen bir cocugumuz oldu. Ben de stresten yalnızlıktan kendimi yemeye verdim. Once 10 kg falan alinca kilo vermeye karar verdim. Ama beni ne sporaE gonderdi,ne market icin para verdi. Ozel Dr.a bile gondermedi. Ben de iyice tedim.sistim, yedim sistim. Su anki kilom, utaniyorum yazmaya 105...
Bana evde hakaret ediyor.. Su haline bak, ayna catlayacak, cocukla yatm ezersin filan daha neler neler..
Tv da zayif kadinlari gorunce , iste bu da kadin, bu da kadin demeler...
En son biriyle konusurken yakaladım. Canimli filan.
esime daha ben ne oluyor da dsisman sisman senle mi gezecegim dedi.
Ne olur akil verin ne yapacahim. Bir de kizim car ortada..
Haklisiniz...siz de halen bu adama kocam diyorsunuz pes yani
Tayini cikmadan önce calisiyordum bankada.Oha terbiyesize bakın yaaa, siz çocuğunuz için almışsınız kiloyu adamın yaptığı yoruma bak. Siz çalışmıyor musunuz ki? Hemen başkasıyla goruştugunu belgeleyen somut deliller alın. Boşanma davası falan açarsanız surundurun.. Ne hakla densiz densiz konuşabiliyor bunlar yaa.
yeşimişim karizmasınıEşimin boyu uzun. Cok fit bir adam. Yani asiri yakisikli degil ama karizmasi var..
Ne bileyim.bence oyle...
Nasil yeniden baslayabilirimki kizim var...
Gurbetteyim..
Yaaa sen ne kurnaz adamsin surekli fake adres alip hep serap nickini kullaniyosun seri katil gibisin valla.yine yazmissin hikayeyi hayal gucune hayranim ama bak soylemeden yapamicam sekerim
Saçlı evlendiği adam kelleşince, kaslı adam göbek yapınca kadınlar adamları aldatmıyorsa, bu da erkeklere aynı hakkı vermez. Rahatsızsa düzgünce konuşur, yok evliliği sürdüremeyecek kadar rahatsız ediyorsa bitirir.Ben hep kendime sorarim zayif bayanla evlenip, esi kilo aldiktan sonra erkekler onu hala nasil cekici buluyor diye. Lütfen kimse cocugu bahane etmesin, bence kendiniz icin mutlaja o kilolari verin ama esinizle birlikte olmak isteyip istemediginizi tekrar dusunun. Nolursa olsun sizinle boyle konusmamali..
Canım herşeyden az az yersin,spor yaparsin kendince,ille sosyete diyetlerine gerek yok ki.Kocana laflarını yedirmeyi bıraktım,kendi sağlıgında tehlikede.Nasıl nasil... Isim yok, param yok. Dolabi kendi zevkine gore dolduruyor..
Dİyetisyen e gitsem evde nasil yapicam. Bes kurus vermiyor.yeşimişim karizmasını
kendini düşünen bencil bir adam,
o fitliği de senin anneliğine hanımlığına borçlu
prim verme şuna aklını başına al
105 kg bir şey değil
kendin git dietisyene
kocandan ne bekliyorsun
ohaaa yani
adama bak daha neler duyacağız terbiyesiz
bence sen zayıfla ama adam için değil kendin için sonrada boşa kurtul bu adamdan
şimdi kilolusun diye başka kadınla gezmeyi kendini hak gören Allah korusun yarın bir gün hasta olduğundada bu kadın bana bakamıyor diye kendine kuma bakar
Çalışırken güzel guzel kiyafetler giyerken mutluydum.Canını hiç sıkma,istemeyen valizini toplar gider.Sağlık için kilo vermen gerekiyor gerisi boş.
Hatta sen kendini beğeniyorsan hiç kilo verme, beden senin.
Senin özgüvenin yerinde olsun ,saygısız kocan hakkındaki kararı da sen ver.Aklı başına gelsin.
Unutma sen nasıl mutlu isen öyle güzelsin.
Aynen oyle ve ben bu kisiyi kurdugu cumlelerden anliyorum ki yine ayni manyak.hep serap nicki var adamda sanirim bi serap bunun canini fena yakmis :)Nasıl yani? Fake mi yine :)
Yemek yapma!Dİyetisyen e gitsem evde nasil yapicam. Bes kurus vermiyor.
Diyetisyen liste verecek bunu ye sunu ye..
Onlari nasil alicam.
Habire et aliyor eve...
Öküz gibi et yiyor.
Tobee yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?