Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

Çalışan bir bayan değilmisin bankada çalıştığını söyledin kendi ayakların üzerinde duyabilirsan sıkıntı yok. Bu arada ben konu paylaşıyorum yardimci olurmusunuz bayanlar

Bu arada bir ay önce internet vardi evde. Onu kapattirdi. Ben oradan bizimkiler le ailemle gorusuyordum...
Tabii kendisi de gece 1 e kadar filan başına oturuyordu.
Sonra evden nete girmeye basladi.
Sordum niye interneti iptal ettirdin?
Hicbircevap yok.
Tekrar sordum... Öyle icab etti dedi. Kendi hala gece telefondan nete giriyor. Sifre yokmus telefona bakamiyorum da.

[QUOTEöylepcnrdnz, post: 38589431, member: 302351"]Tam konusuna denk gelmişiz [/QUOTE]
Aynen oyle

yok yaw asla kimseyle dalga gecmek haddime degil.. bende cook kiloluyum 97kg.
sikmayin caninizi be . siz ne yapmak istiyorsunuz bu adamla ilgili? bosamk mi yoksa zayiflayif tekrar kendinize asik etmek mi..?
Aslinda canina okumak istiyorum. Ama hemen birseyler yapmal istiyorum. Ben bunlari haketmedim. Kiloluyum ama hic destek olmadi. Bu mu evlilik yani. Boyle mi olmali.
Cocugumun yaninda be laflar ediyor. Anlamiyor ama üzüldüğümü hissediyordur.
Sonucta o beni bilmediğim bir sehre getirdi

Nasıl anladınız fake oldugunu

Anlattiklarini yasayan bir kadin olsaydi bu sekilde basit yazamazdi. Sallapati cumleler. "Sisman sisman senle mi gecezem" vs vs
Böyle sorunlar yasayan yok mu illa var malesef ama inanin böyle yazmazdi. O duygu bana geçmedi bilmiyorum. Umarim fake olsun da zaten.

Niye adama giydiriyorsunuz bukadar ya konu sahibi kendini tutamamis yemiste yemis 75ken 105 olmus tamam adam fazla sert elestirmis ve yaptigi cidden kotu birsey hatta kaldirilamaz ama bi insanin kendini yiyerek o hale getirmesi vucuduna yaptigi saygisizliktir ee karsi taraf nasil saygi duysun adam kendi fitmiş kadinda evlenirken 75 ti sonucta deseki saglik sorunum vardi ondan oldu oda yok yemis yemis kilo almiş tabiki rahatsiz olur adam ben 45 kiloyum boyle begendi sevdi tutup 70 kilo olsam tabiki hosnutsuz olacak benim esim 180 boyunda fit adam birazda oyle bakin bence

Eline oklavayı al adamın gözünü korkut biraz. Ezik durma yanında. Sana böyle davranmasına izin verme.

Bir acidan haklidiniz belki ama baska bir şehirde yapayalnizsiniz.. Isiniz yok.arkadaşınız yok.
Ben de 45 kg olsam.belki sizin gibo yorum yapardim

canım kardeşim, Allah belamı versin ki ne hissettiğini çok iyi biliyorum
lütfen devlet hastanelerine bak ki diyetisyen muayenesi var hepsinde
sağlık ocaklarına başvur
bulacaksın ama güzelim acilen bu işi ciddiye al
sağlık sorunların başgösterecek insülin direncini saymıyorum bile

Arkadaşım şimdi yazacağım yorum için el elin eşeğini türkü çığıra çığıra ararmış diyeceksin belki ama yazacağım. Bence önce zayıfla, ardından iyi bir işe gir ve bu adamı şutla.

Bu nasıl bir saygısızlık ya? İnsan kendisine evlat vermiş bir kadınla nasıl bu şekilde konuşur? Yazıklar olsun ne diyim.

Boyun uzun, o kilo sende o kadarda kötü durmaz. Zayıflamaya çalıştığını bu adama söyleme. Alaya alır gerizekalı sonra moralin bozulur vazgeçersin.

Nede olsa evladının babası kötü konuşmak istemem ama bundan bir cacık olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…