Fake degilim. Fake degilim. Fake degilim.yaa sen cok fenasin ya :) ama hayal gucune bayiliyorum senin.mesela burda bi dunya kadini inandirip yoracagina sen bi kitap yaz soz alcam ve okucam
Siz benim durumumla dalga mi geçiyorsunuz?hahahha buldum serapzede baciii. Acil bir cozum istemissin ya ... 300 kilo ol ve o kocanin ustune otur.. kazayla olume sebebiyet vermekten serbest kalirsin.. burda takilirsin gene zede zede :))
allah ıslah etsin seni gece gece kahkaha attım yahahahha buldum serapzede baciii. Acil bir cozum istemissin ya ... 300 kilo ol ve o kocanin ustune otur.. kazayla olume sebebiyet vermekten serbest kalirsin.. burda takilirsin gene zede zede :))
HhahajJahs sisko patates yarim kilo domatesFake degilim. Fake degilim. Fake degilim.
Siz benim durumumla dalga mi geçiyorsunuz?
Benimki de serap kendimi zan altinda hissettim
Aslinda canina okumak istiyorum. Ama hemen birseyler yapmal istiyorum. Ben bunlari haketmedim. Kiloluyum ama hic destek olmadi. Bu mu evlilik yani. Boyle mi olmali.yok yaw asla kimseyle dalga gecmek haddime degil.. bende cook kiloluyum 97kg.
sikmayin caninizi be . siz ne yapmak istiyorsunuz bu adamla ilgili? bosamk mi yoksa zayiflayif tekrar kendinize asik etmek mi..?
Nasıl anladınız fake oldugunu
Aslinda canina okumak istiyorum. Ama hemen birseyler yapmal istiyorum. Ben bunlari haketmedim. Kiloluyum ama hic destek olmadi. Bu mu evlilik yani. Boyle mi olmali.
Cocugumun yaninda be laflar ediyor. Anlamiyor ama üzüldüğümü hissediyordur.
Sonucta o beni bilmediğim bir sehre getirdi
Bir acidan haklidiniz belki ama baska bir şehirde yapayalnizsiniz.. Isiniz yok.arkadaşınız yok.Niye adama giydiriyorsunuz bukadar ya konu sahibi kendini tutamamis yemiste yemis 75ken 105 olmus tamam adam fazla sert elestirmis ve yaptigi cidden kotu birsey hatta kaldirilamaz ama bi insanin kendini yiyerek o hale getirmesi vucuduna yaptigi saygisizliktir ee karsi taraf nasil saygi duysun adam kendi fitmiş kadinda evlenirken 75 ti sonucta deseki saglik sorunum vardi ondan oldu oda yok yemis yemis kilo almiş tabiki rahatsiz olur adam ben 45 kiloyum boyle begendi sevdi tutup 70 kilo olsam tabiki hosnutsuz olacak benim esim 180 boyunda fit adam birazda oyle bakin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?