Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

bu kocayı catır catır boşamakla işe baslayabılırsın
bende senınle benzerı durumdayım.64le evlendım doğum yaptım 84 de kaldım.veremıyorum.eşimin illakı hoşuna gıtmıyodur ama agzını acıp tek kelıme soylemez.çunku cok ayıp terbıyesızlık hadsızlık.verevkı bırşey dedı buyur kapı orda derım.hele hele sızınkının soyledıgı laflar ne demek yahu...bence o evde durdugunuz kabahat.terbıyesız hadsız herif...kocanız tam bır pislikmiş.....

Eğer sen böyle bir adama halen dayaniyorsan bu da senin suçun çocuk için katlaniyorum diyorsan o daha da kötü Böyle .babanin bünyesi altında yetisecegine hiç yetişmesin daha iyi sen en iyi şekillerde yine büyütürsun daha iyi....

Et alıyorsa dukan diyeti yap sende. Sana neyin fazla ya da kalorili geldiğini bilirsin. Mesela ben ekmeği kessem 10 kilo garanti

M
sındugunuz bahaneler şişman olmak için bahane değil ama eşinizin Öküz olduğu da aşikâr kusura bakmayın. Bi dizi vardı taaa eskiden adam şişman diye Karısını aldatıp boşuyordu , kadın kilo verip güzelleşince de köpek oluyordu peşinde. Eşimiz için değil ama kendiniz için kilo verin

anlatiklariniza bakilirsa karaktersiz bir esiniz var..size olan sevgisi bitebilir . baskalariyla gorusmek de isteyebilir ama hakaret etmesi cok cirkin. pis herif .

İlla doktora gitmeye gerek yok ki bu sitede de internette de bulacağın çok güzel sporlar var azmettiysen kendine diywt proğramı çıkarıp sporla 6 ayda istediğin gibi olursun ve ben olsam gerçkten onun gözü önünde zayıflar ve fit olduktan sonrada boşanma davası açardım

Evet.. Bir acidan dogru ama ne bileyim korkuyorum.
Annem cok anlayissiz biridir yanina almaz oyle bir durumda.
Babam hayatta degil.
Yani yalniz basarmam.gerek..
Ve hic motivasyonum yok.

Peki hemen yarin birsey yapsam ne yapabilirim?
O kadar küçüldü ki gözümde nefret bile edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…