Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

ona sorsana sismanlayan kendi olsa sen aldatacakmiydin bogazini tut bahane arama hergun 1 saat yuruyebilirsin ve bu adami mutlaka bosa pislik seyden kurtul

Ya çok sinirlendim okurken ş.....z sen onun için çabala ordan oraya sürün tanımadığın bilmediğin bi memlekete git sorumluluklarını bilmesin sonra geçsin karşına Eee sen şişmansın benim Abi'min eşide kiloluydu üstelik Göze batan bi kilo lakin yengem 80 kiloya yakın Olmasına rağmen 55 kiloyum derdi Doğumda yaptı Abi'm kiloyu sevmez ama yengemde Abi'min desteği ile zayıfladı çıtı pıtı bşy oldu

cnm öncelikle çok üzüldüm durumuna
eşine diyecek söz bulamıyorum
kendin için zayıflamaya karar verdiysen eğer bizim takıma gel

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...flama-yarismasi.38551/page-6619#post-39423552
o adamı da Allah islah etsin o kilo alsa sen nette zayıf adam baksan ne olcak normalmi karşılıcak

Valla ben açlıktan geberirim yinede inat eder zayıfların. Ama tabiki ona da tekmeyi basarım.Ayrıca şuan kendisinin fiziği nasıl?...Sende aç Kıvanç Tatlıtuğ'u Tarkan'ı bunlar adamsa şuan benim yanımda oturan maĞra adamı ne acaba diye sorarım kendisine . Ayrıca onun onuruyla da oynarım . mesela zayıf olduğu bir yönü yok mu... Özellikle yatakta ...onunla dalga geçerim...

Sağlığınız ve çocuğunuz için zayiflamalisiniz ama bu hadsiz eşle devam edilir mi bilmiyorum.bence silkelenin zayiflayin ve işe girin kendinize guveniniz tekrar yerine gelip sağlıklı kararlar alin

Kııızzz acil bak valla hemen dukana başla.tüm kilonuz ver.taş gibi hatun ol.sür parfümünü giy evde dekolteni ama sakın o öküze ( çok Afedersin kızdım) yüz verme
Edit: konu eskimiş . Gaza geldim ben de :)))

Adam tam bir serefsizmis hic kusura bakma bunun hastaligi var sagligi var seninki demekki sirf dis gorunusun icin evlenmis senl yuzeysel bir evlilik yani.

Cocugunuzu arabasina oturtun hergun sabah aksam yuruyus yapin en basitinden bu sekilde baslayin.
Yurt disinda anneler cocuk arabasini ite ite tempolu kosu bile yapiyorlar kisaca kendinizi eve kapatmayin cocuguda bahane etmeyin. Kilo alamsmis olsaydiniz ve sadece cocugunuz olsaydi hayatinizin geri kalaninda evde mi oturmayi planliyordunuz ? Bu adam size para bile vermiyormus bence once hareket spor disari cikin ve en kisa zamanda is hayatiniza geri donun cunku bu adamdan size uzun vadeli bir evlilik cikacagini hic sanmiyorum. Kadini is hayatinda bakimliyken begen kadir evlen sonra isinden memleketinden kopar cocuk yap eve tika sonrada basina kak.
Ne bicim karaktersiz insanliktan nasibini almamis mahlukatlar bunlar.

ada_aras isimli arkadasin yeni ugrasi bu son gunlerde cani sikiliyormus gibi okuyormus eski konulari bana oyle dedi, her seferinde de dusuyorum valla...
ya kusura bakma güldürdün beni.
Etraf dengesiz insan dolu.

işte tam kendınıze gelme zamanı sizin yerınızde olsam bu gazla 50 kıloya gelır ve eşimi ondan sonra yanıma yaklastırmazdım hakedıyro cunku hala neden duruyorsunuz özel dr falan boşverın kafaızda bitirin herşeyi zayofladıgınızda yasınız 5 yas geri atacak fiziğiniz kendınıze guvenınız gelecek aynalara bakmaktan zevk alakacaksınız bence deger hayatı neden 105 kılo olarak gecıyorunuz bu yıllarınız gerı gelecekmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…