Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

Yakisir bacima
Arkana bile bakma geride donme guzel kapak oldu esine

Tam öküz AMA siz de ne diye bu kadar saldınız ki? yeme içme kardeşim zayıfla. Erkeklerin gözüne en güzel kim çıkarsa odur iyi odur güzel. Yahu kardeş kim kimin kilosunu bakımsızlığını kendinden geçmişliğini çeker? siz kendinzii gökten zembille inmiş mi görüyorsunuz da adam sizin her haliniz çeksin?

Tekrar söylüyorum eşin çok büyük yanlış yapmış terbiyesiz adammış. ama sizinde yanlışınıaz var. Erkeğin gönlü kuştur daldar dala konar. ama kendine bak zayıfla makyaj yap açıksan saçına bişeler yap kapalıysan yine yap git güzel şallar al kendine bak ki adamın gözüne hoş görünesin ayol!

Çok sevindim....Ne mutlu kendi ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz Ve özgüveninizde yerine gelmiş...Maşallah bu azimle devam...Herşey çok daha güzel olsun hayatınızda:) Sevgiler

bu yaptığının senin kilolu olmanla igisi yok emin ol onun karakteri ile ilgili...ben 2 çocuk annesiyim çocukların benim olduğuna inanmazlar.. spor yaparım yediklerime dikkat ederim...ama eşim defalarca chatte tanıştığı benimle kıyaslanamayacak kadınlarla ihanet etti

Eşimin boyu uzun. Cok fit bir adam. Yani asiri yakisikli degil ama karizmasi var..
Ne bileyim.bence oyle...
Nasil yeniden baslayabilirimki kizim var...
Gurbetteyim..
Ayyy bak adam fit diyorsun, adam bakımlı yakışıklı diyorsun sen o adamın yanında neden ondan daha fit ondan daha hoş olmayasın??????***???*

Acilen kendine gel. nokta.

Ben bu konuyu takip etmemiştim. Sanki mutsuz sonla bitecek gibi gelmişti. Bu mesajınız beni utandırdı. Çok çok takdir ettim ve gurur duydum. Aynı istikrarla devam. Çok güzel günler sizi bekliyor.

Helal olsun size gerçekten her kadının yapamadığını yaptığınız için. Kendinizle ne kadar gurur duysanız az. Çocuğunun rızkını başka kadına yediren adamdan hiçbir fayda gelmez zaten. Yeni hayatınızda çok mutlu olmanızı diliyorummm

38 olmadan cıkma karsısına kız ınadına cıkma gebersın merakından..hayvan herıf ya..ınsallah karacıgerı yag baglar bozayısı

Dİyetisyen e gitsem evde nasil yapicam. Bes kurus vermiyor.
Diyetisyen liste verecek bunu ye sunu ye..
Onlari nasil alicam.
Habire et aliyor eve...
Öküz gibi et yiyor.
Tobee yaa
Et alıyorsa haşlayarak yada ızgara yaparak yiyin. Yumurta, peynir de vardır eminim. Dukan diyeti yapabilirsiniz

Bravo! İşte azimli kadın :) kiloyuda verirsiniz, oyuncu Pelin Öztekine bakın,nasıl değişmiş nasıl güzel olmuş.sizin ondan neyiniz eksik

ne kadar gururlu ve akıllı kadınsın vede zekisin..bazı kadınlar gibi yok çocuğun hatırı için katlanmak zorundayım felan filan..ilk defa böyle dimdik ayakta duran ve erkek gibi kadın gördüm..helal olsun size..kötü zamanlarda yanında olmayan kocayı ne yapacaktın ki..kutluyorum sizi..

Arkadasim bak ben 55 kg ile evlendim hamile kaldim 70 kg ile doguma girdim. Emzirdim bebisimi suan 14 aylik halada emiyor. Emzirirkende 2-3 kg almisimdir tartilmadim o ara. Neyse bebisim 8 aylikken kendime hedef edindim kilo vermeliyim diye.. esim bisey asla demezdi kilomla ilgili ama benim icim rahat etmedi ve biliyorumki kilodan hickimse hoslanmaz esimle zayif evlendim ve benide öyle begendi bende durumumdan memnun degildim tabiki. Ve kendi diyetimle 6 ay icinde 20 kg verdim suan 53 kiloyum ve cok mutluyum. Bebisimde hala emiyor sütümde kesilmedi cok sükür. Herse önce beyinde bitiyor iök olarak ögünlerini azalt yemegin yanina pilavi cok azalt daha cok bulgur pilavi yap salatani bol ye ve aksam ajur cuburu kes kahvaltinida iyi yap ama abartma 2 dilim ekmek yeterlidir kepekli vs bunlara dikkat et ama aksam 7 den sonra kesinlikle yeme cok acikirsanda susamli cubuk atarsin agzina veya meyve yeter. Basaracaksin azimli ol isteyen herkes basarir. Bende bosluga düstüm kilolari aldim ama artik o kadar ugrastiktan sonra asla almaYi düsünmüyorum dikkatte ediyorum. Allah yardimcin olsun..

kocam bana şişko dicek bi de üstüne kadınlığımla dalga geçecek ben de hala zayıflamayıp ona o lafları yedirmicem.Allahım yazdıysa bozsun.aklına zayıflamayı koy ve ne gerekiyorsa yap.gurbetle kızla vs alakası yok.sen isteyince her şey olur.kendi gururun ve sağlığın için yap bunu.bu gazla ben de başlıyorum diyete.

gözünü boyamaya çalışıyo.. sakın kanma sakın. sen kendini küçük düşürürsün kimseye bişey olmaz.

şu erkeklerin dış görünüş meraklısı olmaları beni benden alıyor.dikkat edersen erkek dedim adam demedim.çünkü böyle tiplere adam denilmez.ıyyyy artık iğreniyorum erkeklerden vallahi kendime yedircek olsam çıkıp çıkıp oynarım hepsiyle hakettikleri şey bu pisliklerin

kilolu olduğunuz için değil eşiniz karaktersiz olduğu için aldatılmışsınız..
bende hayal mayal hatırlıyorum konunuzu takip etmemiştim hem üzülüp daralıyorum hem mutsuz biteceğini düşünmüştüm...
fakat tv dizileri gibi olmuş harikasınız..sakın o herifi affetmeyin işte o zaman kendinize en büyük haksızlığı yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…