- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
Yakisir bacimaArkadaşlar uzun zamandir yazmiyordum. Bir sürü nir sürü olaylar oldu. Ben annemin yanina taşındım. İse başladım. Kizima annem.bakiyor. Evin ihtiyaçlarını filan karşılıyorum anneme de az da olsa harçlık gibi birsey veriyorumm. Gayet iyiyiz o anlamda. Para simdilik kiti kiyina yetiyor ama olsun.
Esim olacak serefsizin de o kadin iyice parasını pulunu yemiş. Evdeki tv yi filan bile satmış. Kredi karti borcu olmus 8.000 tl. Hic umrumda degil. Kilo vermeyi beklemeden davayi actim.
Bu arada 6 kg verdim. Diyetime devam ediyorum daha da vericem insaallah.
Hayvan esim kac kere evin önüne geldi. Telefonda yalvariyor, ağlıyor pişmanım diyor ama nafile. Istemiyorum bitti.
Birkac kere çocuğu gorsun diye dışarda buluştuk gerizekali öküz cicek almis, yok altin yüzük almış hediye. Tabii ki kabul etmedim. Kilolu olsam da cok guzel giyindim karşısına ciktim. Yok bir de diyor ki, cok gizelsin filan. Defolsun.
Kendimi bir hapishaneye bırakmıştım uzun zamandir. Bir süre zorlansam da cok iyiyim artik. Kendime güveniyorum. Hepiniz de destek verdiniz cok sagolun.
Bir kadının kafasina koydu mu neler başarabileceğini gösterdiniz...
inşallah arkadaşım o da olur.Teşekkür ederim. Kiloları da vereyim. Super olacağım... Yepyeni.bir hayayim var artik
Arkadaslar sizden baska anlatacak kimsem yok.
Evlenmeden once (uc yil oluyor) yetmiş bes kiloydum. Boyum 171cm
Bankada calisiyordum. Esimle orada tanistik evlendik. Onun isi yuzunden tayini cikti diye baska bir sehire tasindik yapayalniz kaldim.
Bir de hemen bir cocugumuz oldu. Ben de stresten yalnızlıktan kendimi yemeye verdim. Once 10 kg falan alinca kilo vermeye karar verdim. Ama beni ne sporaE gonderdi,ne market icin para verdi. Ozel Dr.a bile gondermedi. Ben de iyice tedim.sistim, yedim sistim. Su anki kilom, utaniyorum yazmaya 105...
Bana evde hakaret ediyor.. Su haline bak, ayna catlayacak, cocukla yatm ezersin filan daha neler neler..
Tv da zayif kadinlari gorunce , iste bu da kadin, bu da kadin demeler...
En son biriyle konusurken yakaladım. Canimli filan.
esime daha ben ne oluyor demeden,
E sisman sisman senle mi gezecegim dedi.
Ne olur akil verin ne yapacahim. Bir de kizim car ortada..
Arkadaslar sizden baska anlatacak kimsem yok.
Evlenmeden once (uc yil oluyor) yetmiş bes kiloydum. Boyum 171cm
Bankada calisiyordum. Esimle orada tanistik evlendik. Onun isi yuzunden tayini cikti diye baska bir sehire tasindik yapayalniz kaldim.
Bir de hemen bir cocugumuz oldu. Ben de stresten yalnızlıktan kendimi yemeye verdim. Once 10 kg falan alinca kilo vermeye karar verdim. Ama beni ne sporaE gonderdi,ne market icin para verdi. Ozel Dr.a bile gondermedi. Ben de iyice tedim.sistim, yedim sistim. Su anki kilom, utaniyorum yazmaya 105...
Bana evde hakaret ediyor.. Su haline bak, ayna catlayacak, cocukla yatm ezersin filan daha neler neler..
Tv da zayif kadinlari gorunce , iste bu da kadin, bu da kadin demeler...
En son biriyle konusurken yakaladım. Canimli filan.
esime daha ben ne oluyor demeden,
E sisman sisman senle mi gezecegim dedi.
Ne olur akil verin ne yapacahim. Bir de kizim car ortada..
Ayyy bak adam fit diyorsun, adam bakımlı yakışıklı diyorsun sen o adamın yanında neden ondan daha fit ondan daha hoş olmayasın??????***???*Eşimin boyu uzun. Cok fit bir adam. Yani asiri yakisikli degil ama karizmasi var..
Ne bileyim.bence oyle...
Nasil yeniden baslayabilirimki kizim var...
Gurbetteyim..
Arkadaşlar uzun zamandir yazmiyordum. Bir sürü nir sürü olaylar oldu. Ben annemin yanina taşındım. İse başladım. Kizima annem.bakiyor. Evin ihtiyaçlarını filan karşılıyorum anneme de az da olsa harçlık gibi birsey veriyorumm. Gayet iyiyiz o anlamda. Para simdilik kiti kiyina yetiyor ama olsun.
Esim olacak serefsizin de o kadin iyice parasını pulunu yemiş. Evdeki tv yi filan bile satmış. Kredi karti borcu olmus 8.000 tl. Hic umrumda degil. Kilo vermeyi beklemeden davayi actim.
Hayvan esim kac kere evin önüne geldi. Telefonda yalvariyor, ağlıyor pişmanım diyor ama nafile. Istemiyorum bitti.
Birkac kere çocuğu gorsun diye dışarda buluştuk gerizekali öküz cicek almis, yok altin yüzük almış hediye. Tabii ki kabul etmedim. Kilolu olsam da cok guzel giyindim karşısına ciktim. Yok bir de diyor ki, cok gizelsin filan. Defolsun.
Kendimi bir hapishaneye bırakmıştım uzun zamandir. Bir süre zorlansam da cok iyiyim artik. Kendime güveniyorum. Hepiniz de destek verdiniz cok sagolun.
Arkadaşlar uzun zamandir yazmiyordum. Bir sürü nir sürü olaylar oldu. Ben annemin yanina taşındım. İse başladım. Kizima annem.bakiyor. Evin ihtiyaçlarını filan karşılıyorum anneme de az da olsa harçlık gibi birsey veriyorumm. Gayet iyiyiz o anlamda. Para simdilik kiti kiyina yetiyor ama olsun.
Et alıyorsa haşlayarak yada ızgara yaparak yiyin. Yumurta, peynir de vardır eminim. Dukan diyeti yapabilirsinizDİyetisyen e gitsem evde nasil yapicam. Bes kurus vermiyor.
Diyetisyen liste verecek bunu ye sunu ye..
Onlari nasil alicam.
Habire et aliyor eve...
Öküz gibi et yiyor.
Tobee yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?