Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

Inanir misiniz aynaya nile cok baska bakıyorum. Yaşadığım durumun kiloyla filan ilgisi yokmuş. Evet kilo vermeye çalışıyorum ama bakımlı olmak, kendine güvenmek, anne olmak, is hayatinda birseylerde başarılı olmak... Ve ruhun güzel olması en onemlisi... Kendimi seviyorum artik.
Klasik olacak ama küllerimden doğdum gibi birsey..
 
Çok güzel gelişmeler olmuş bundan sonra sakın seni kandirmasina izin verme!
 
internette egzersizler ise yaramaz deme gercekten yarar hergün 2 saatini ayır o yokken ama kendin için yap utansın dediğinden insan karısına nasıl der ya böyle biseyi sanki keyiften aldınız da laf söylüyo öyle olsa bile denmez
 
Zayıflamaya çalış bacım sende..herşeyden önce sağlığın için, 105 kilo bayan için çok kocanın o sözleri hırs olsun sana..diyetisyene git derim nacizane tavsiyem. Pilateslede destekle diyetini..vallahi 3 4 ayda Fit olursun.. Kilo vermek sanıldığı gibi çok zor değil. Tabi kesinlikle eşin çok yanlış davranmış.. Orası ayrı.. Haddini bayağı aşmış.. Allah hidayete erdirsin ne diyim.. Ben diğer kızlar gibi boşan diyemem.. Kolay değil öyle boşanmak
 
Ben olsam tekmeyı bastıktan sonra kendım ıcın zayıflardım..Ne guzel ısın varmıs sen ne dıye hemen cocuk yaptın kı be canım..İnsan hayatını boyle esmerkezlı yasar mı..sonra böyle degersız oluyoruz..Madem aldattı bırak defolsun gıtsın..
 
B
Biraktim zaten. Aklımı başıma topladim. Her insan hata yapar ama daha dazla nu hataya devam.etmek enayilik..
 
Çok sevindim sizin adınıza böyle kadınlar hep idolüm olmustur
 
baştan sona hiç sıkılmadan okudum ve tek kelimeyle harikasın.

biraz cesaret işi ama şunu denemek istersen satın al derim kullanan bir arkadaşım var erkekti 110 kiloydu boyu da 1.78 falan dı bunu kullandıktan sonra kürdan gibi kaldı diyebilirim
....
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Garip !!!

Mutluluk isteriz, bulduk deriz, sonra onun içinden geçer onu kendimizinde katkıları ile tarumar ederiz, sonra ağlarız beni sevin anacım deriz sızlanırız dert yanar herşeyi kendi gözümüzden anlatırız, bir sürü aynı kafadaki tipin desteğini isteriz onları da coşturur kendi güvenimizi pompalarız, oysa biz aslında gerçeği çok iyi biliyoruzdur ama tam değil hep eksik ve tek yönlü anlatırız, sonra suçlular arar ve üretiriz, insanların bize karşı etkiden tepki doğar mevzuundan ötürü herhangi bir kötü söz veya davranışını alır büyütür büyütür pompalar dururuz, sonra boşarız, sonra hah şimdi mutluyum deriz !!!
Ne kadar benmerkezli, bencil, EQ yoksunu ve daha da kötüsü kendini daima tekrar eden garip bir davranıştır bu.
 

Burdaki bir sürü aynı kafadaki tip biz oluyoruz sanırım. Sadece hırsızın hiç mi suçu yok demek istiyorum.
 
Burdaki bir sürü aynı kafadaki tip biz oluyoruz sanırım. Sadece hırsızın hiç mi suçu yok demek istiyorum.
Konunun genelinin içinde ki bilinçli hedef olarak seçilip yönlendirilmiş hırsız ın mı ?

Not : Sözlerimin hiç biri ama hiçbiri C caninfistigi arkadaş için söylenmemiş olup geneldir.

Yani adamıda kızı da çok iyi tanıyoruz,
o kadar ki tek paragraftan hükme varıp bide astık bile.
bu kızda zaten dünyanın en dürüst ve en yüksek EQ suna sahip bi melek.
Demek istediğim bu tür forumların hepsinde bin türlü insan var. Ve herkes objektif yazıyor dimi derdini !!!
Hiç biri, bu arkadaş dahil hiçbiri zaten subjektif değiller asla dimi.
Zaten adam da aslında taş, hatta kalbi de yok, aslında belkide kendisi zombi filan bile olabilir bu durumda.
Yok yok bence adam dünyanın en tehlikeli en kötü kişisidir.
Bunca çok bilenin boşa lan boşa o adamı demesinden yola çıkarak, ben kimim ki adamı savunucam, yönlendirilmiş bi anlatım diyerek.
İşin tuhafı zaten bu eşinin yiyip yiyip kilo almasının durmamasından tek şikayetçi olan da o adam zaten
Ovvvvv vayyyy korkunç nan bu adam, yeti gibi bişe yaaaaa.
Kadın erkek değil önemli olan insan olmayı başarabilmek.
Her zaman değil arada sıklıkla başaracak göze bakışa ruha sahip olsak yeter aslında.
Diye küçücük ve anlamsız bi beklentim hayalim var, gerçekleşmeyeceğini bildiğim.
 

Burdaki bütün konulardan bahsediyorsunuz, ve hatta normal hayatınızda size anlatılan herhangi bir dertte de iki tarafı da dinlemezseniz bilemezsiniz tabi. Tek tarafı dinlediğimiz her koşulda anlatılanlar kadar hakimiz konuya.
Ben herhangi bir insan eşi kilo aldı diye ayrılmak istiyorsa bir şey diyemem. Ama aldatmaya hakkı yoktur. İnsan eşinden soğur, artık çekici bulmaz medenice boşanır. Ama eve alkollü bir şekilde yanında başka bir kadınla gelebiliyorsa bu durumun kabul edilebilir ya da savunulabilir bir tarafı yoktur benim için. Ama pek tabiki de burda biz anlatılanların doğru olduğunu varsayıyoruz. Biz bize anlatılan adamı suçluyoruz. Yoksa anlatılanlarda doğruluk payı yoksa bizim yorumlarımız da boşa çıkıyor.
Ben sizin ne demek istediğiniz anlıyorum ama bu bakış açısı ile çok yanlış bir forumun çok yanlış bir kısmını takip ediyorsunuz.
 
Son cümlende dediğine katılıyorum, çünkü net olarak farkındayım, görüyorum her an bunu.
Adamı savunmadığımı sen de biliyorsundur sanırım zaten. Başka söze gerek yok.
Neden bunları yazma ihtiyacı duydun dersen.
Burası bir forum, ve dışardan gelen insanlar okuyorlar. Olumsuzluk sinyalleri ile yanlış algıların pompalandığı bir kötü sinyal yükselişini bir noktada kırmak gerektiğine inandığımdandır.
Herşeye rağmen tüm negatif insanların veya negatif bir birey olmayıp, konudaki anlatımdan etkilenip merhamet ile negatif gaza gelenlerin, yazdıkları yorumların etkilerinin tümü ile karşısındayım.
Ya iyiliği pozitif duyguları paylaşacağız yönlendireceğiz, yada fitne ve fesada ortak çıkacağız.

Hayatta basit gördüğümüz seçimlerimiz toplumun geleceğini inşaa etti hep... Etmeye de artarak devam edecek.
Ve internet, tv, sosyal medyanın gücü ile bu etki artık Yüzde 1.000.000 arttığından çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği büyük tehlikede.
 
Ne terbiyesiz kocan varmış!....
Ne yani kilo aldın diye başka kadına gitmeler falan yazıklar olsun ona!...
Sen onun çocuğunun annesisin nasıl bu terbiyesizliği yapar?
Sen şimdi bi silkelen kendine gel ve hemen diyete başla emin ol başarırsın haydi hemen bugün başla bu diyete
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…