Merak etme arkadaşım. Asla izin vermemÇok güzel gelişmeler olmuş bundan sonra sakın seni kandirmasina izin verme!
Biraktim zaten. Aklımı başıma topladim. Her insan hata yapar ama daha dazla nu hataya devam.etmek enayilik..Ben olsam tekmeyı bastıktan sonra kendım ıcın zayıflardım..Ne guzel ısın varmıs sen ne dıye hemen cocuk yaptın kı be canım..İnsan hayatını boyle esmerkezlı yasar mı..sonra böyle degersız oluyoruz..Madem aldattı bırak defolsun gıtsın..
Çok sevindim sizin adınıza böyle kadınlar hep idolüm olmusturArkadaşlar uzun zamandir yazmiyordum. Bir sürü nir sürü olaylar oldu. Ben annemin yanina taşındım. İse başladım. Kizima annem.bakiyor. Evin ihtiyaçlarını filan karşılıyorum anneme de az da olsa harçlık gibi birsey veriyorumm. Gayet iyiyiz o anlamda. Para simdilik kiti kiyina yetiyor ama olsun.
Esim olacak serefsizin de o kadin iyice parasını pulunu yemiş. Evdeki tv yi filan bile satmış. Kredi karti borcu olmus 8.000 tl. Hic umrumda degil. Kilo vermeyi beklemeden davayi actim.
Bu arada 6 kg verdim. Diyetime devam ediyorum daha da vericem insaallah.
Hayvan esim kac kere evin önüne geldi. Telefonda yalvariyor, ağlıyor pişmanım diyor ama nafile. Istemiyorum bitti.
Birkac kere çocuğu gorsun diye dışarda buluştuk gerizekali öküz cicek almis, yok altin yüzük almış hediye. Tabii ki kabul etmedim. Kilolu olsam da cok guzel giyindim karşısına ciktim. Yok bir de diyor ki, cok gizelsin filan. Defolsun.
Kendimi bir hapishaneye bırakmıştım uzun zamandir. Bir süre zorlansam da cok iyiyim artik. Kendime güveniyorum. Hepiniz de destek verdiniz cok sagolun.
Bir kadının kafasina koydu mu neler başarabileceğini gösterdiniz...
Arkadaşlar uzun zamandir yazmiyordum. Bir sürü nir sürü olaylar oldu. Ben annemin yanina taşındım. İse başladım. Kizima annem.bakiyor. Evin ihtiyaçlarını filan karşılıyorum anneme de az da olsa harçlık gibi birsey veriyorumm. Gayet iyiyiz o anlamda. Para simdilik kiti kiyina yetiyor ama olsun.
Esim olacak serefsizin de o kadin iyice parasını pulunu yemiş. Evdeki tv yi filan bile satmış. Kredi karti borcu olmus 8.000 tl. Hic umrumda degil. Kilo vermeyi beklemeden davayi actim.
Bu arada 6 kg verdim. Diyetime devam ediyorum daha da vericem insaallah.
Hayvan esim kac kere evin önüne geldi. Telefonda yalvariyor, ağlıyor pişmanım diyor ama nafile. Istemiyorum bitti.
Birkac kere çocuğu gorsun diye dışarda buluştuk gerizekali öküz cicek almis, yok altin yüzük almış hediye. Tabii ki kabul etmedim. Kilolu olsam da cok guzel giyindim karşısına ciktim. Yok bir de diyor ki, cok gizelsin filan. Defolsun.
Kendimi bir hapishaneye bırakmıştım uzun zamandir. Bir süre zorlansam da cok iyiyim artik. Kendime güveniyorum. Hepiniz de destek verdiniz cok sagolun.
Bir kadının kafasina koydu mu neler başarabileceğini gösterdiniz...
seni tebrik ederim ,işte gücün anlamı sensin şu an...gerçekten güçlüsün,kendini sevmeyi asla ihtimal etme,sen değerlisin.B
Biraktim zaten. Aklımı başıma topladim. Her insan hata yapar ama daha dazla nu hataya devam.etmek enayilik..
Garip !!!
Mutluluk isteriz, bulduk deriz, sonra onun içinden geçer onu kendimizinde katkıları ile tarumar ederiz, sonra ağlarız beni sevin anacım deriz sızlanırız dert yanar herşeyi kendi gözümüzden anlatırız, bir sürü aynı kafadaki tipin desteğini isteriz onları da coşturur kendi güvenimizi pompalarız, oysa biz aslında gerçeği çok iyi biliyoruzdur ama tam değil hep eksik ve tek yönlü anlatırız, sonra suçlular arar ve üretiriz, insanların bize karşı etkiden tepki doğar mevzuundan ötürü herhangi bir kötü söz veya davranışını alır büyütür büyütür pompalar dururuz, sonra boşarız, sonra hah şimdi mutluyum deriz !!!
Ne kadar benmerkezli, bencil, EQ yoksunu ve daha da kötüsü kendini daima tekrar eden garip bir davranıştır bu.
Konunun genelinin içinde ki bilinçli hedef olarak seçilip yönlendirilmiş hırsız ın mı ?Burdaki bir sürü aynı kafadaki tip biz oluyoruz sanırım. Sadece hırsızın hiç mi suçu yok demek istiyorum.
Konunun genelinin içinde ki bilinçli hedef olarak seçilip yönlendirilmiş hırsız ın mı ?
Not : Sözlerimin hiç biri ama hiçbiri C caninfistigi arkadaş için söylenmemiş olup geneldir.
Yani adamıda kızı da çok iyi tanıyoruz,
o kadar ki tek paragraftan hükme varıp bide astık bile.
bu kızda zaten dünyanın en dürüst ve en yüksek EQ suna sahip bi melek.
Demek istediğim bu tür forumların hepsinde bin türlü insan var. Ve herkes objektif yazıyor dimi derdini !!!
Hiç biri, bu arkadaş dahil hiçbiri zaten subjektif değiller asla dimi.
Zaten adam da aslında taş, hatta kalbi de yok, aslında belkide kendisi zombi filan bile olabilir bu durumda.
Yok yok bence adam dünyanın en tehlikeli en kötü kişisidir.
Bunca çok bilenin boşa lan boşa o adamı demesinden yola çıkarak, ben kimim ki adamı savunucam, yönlendirilmiş bi anlatım diyerek.
İşin tuhafı zaten bu eşinin yiyip yiyip kilo almasının durmamasından tek şikayetçi olan da o adam zaten
Ovvvvv vayyyy korkunç nan bu adam, yeti gibi bişe yaaaaa.
Kadın erkek değil önemli olan insan olmayı başarabilmek.
Her zaman değil arada sıklıkla başaracak göze bakışa ruha sahip olsak yeter aslında.
Diye küçücük ve anlamsız bi beklentim hayalim var, gerçekleşmeyeceğini bildiğim.
Son cümlende dediğine katılıyorum, çünkü net olarak farkındayım, görüyorum her an bunu.Burdaki bütün konulardan bahsediyorsunuz, ve hatta normal hayatınızda size anlatılan herhangi bir dertte de iki tarafı da dinlemezseniz bilemezsiniz tabi. Tek tarafı dinlediğimiz her koşulda anlatılanlar kadar hakimiz konuya.
Ben herhangi bir insan eşi kilo aldı diye ayrılmak istiyorsa bir şey diyemem. Ama aldatmaya hakkı yoktur. İnsan eşinden soğur, artık çekici bulmaz medenice boşanır. Ama eve alkollü bir şekilde yanında başka bir kadınla gelebiliyorsa bu durumun kabul edilebilir ya da savunulabilir bir tarafı yoktur benim için. Ama pek tabiki de burda biz anlatılanların doğru olduğunu varsayıyoruz. Biz bize anlatılan adamı suçluyoruz. Yoksa anlatılanlarda doğruluk payı yoksa bizim yorumlarımız da boşa çıkıyor.
Ben sizin ne demek istediğiniz anlıyorum ama bu bakış açısı ile çok yanlış bir forumun çok yanlış bir kısmını takip ediyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?