Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

Konuma fake diyen kişiler,
Ben oyle bir igrenc durumdayim ve burada sizinle dertlesmek, yardim.almak istiyorum hala daha fake de fake, fakede fake.
Öyle olduğunu dusunenler okumasin yazmasin o zaman.
Bunca sıkıntı icinde bir de buna canim sıkılıyor...
Yani bozuk bir Türkçe mi konusmaliyim,
Argo mu yazmaliyim.
Vallahi cok gicik oldum.

Ben sana kismen katiliyorum.bir kadin kendine bakmali...ne demek yedimde yedim sistim.yeme yani tut kendini..cik bir yürüyüş yap yemeklerden az ye..bunlar parayla yapilcak seyler degil ki...butun gun yersek bizde kilo aliriz..2-3kilo fazlam var hemen diyete girdim..hamilelikte yenilen tatlılar boreklerin hic bir faydasi yok...sebze izgara vs yense kilo falan alinmaz...adam karisini hos cekici gormek istiyor bu suc degil..terbiyesiz konusmus adam ama konunun özünde hakli..kimse o kilodaki kadini cekici bulmaz...

Hay onun karızmasına çok fena kufur edesım geldi hadsiz herife ama susuyorum........
Bacım evde diyetle birlikte ev ıcınde yapacagın hareketlerle zayıfla sonra işine tekrar gir o herifi boşa.

ÇALIŞMA HAYATINIZA GERİ DÖNÜN BİR AN ÖNCE AKABİNDE DE GEREKLİ YERLERE MÜRACAATINIZI YAPIN, KİLOYU EŞİNİZ İÇİN DEĞİL KENDİ SAĞLINIZ İÇİN VERİN, AYNI ZAMANDA GÜZELLEŞİN SONRA DA VURUN TEPİĞİ EŞİNİZİN TOTOSUNA

Ayrica her konuya fake diyor burdakiler..benim konumada dediler konum kapandi..niye fake olsun ya.nerden biliyorsunuz..insanlarin cani sıkkın burdan derdine derman ariyor birde siz germeyin millwti..

merhaba günaydın
konunun tamamını okuyamadım
madem doktora gidemiyorsun spor içinde çıkarmıyor seni dışarıya
o zaman forumumuzun diyet gruplarına gel hadi
bende ordayım bak 7.takım zayıflama gurubunda 1 ayda 9 kilo verdim gel hadi bekliyorum
el birliğiyle verirsin kilolarını

Neredesin link atar misin, inceleyeyim

Kocan gerçekten öküzz ..
Zayıfla arkadaşım işe başla sosyalleş ve bu kocan olacak adama ver dersini ..
Bak bu sitede birlikte diyet yapan arkadaşlar var bir araştır yardımcı olacaklar çıkacaktır mutlaka .
Üzülmemeye çalış bu kalas herif seni hırslandırsın ..
Eve kapatma kendini lütfen, böyle saygısız birinin de eline bakma ..

İşte bu da erkeğim diye geziyor, pişkinliğe bak.
Yol verin gitsin.
Bu zamana kadar adam olamamış, zayıflasanız bile adam olmaz bundan.
Çürük elma.

Sizde iradenize sahip çıkın. Yemeyi verin. Kendinizi ihmal etmeyin.
Ne yazık ki bu ülkede de şişmanlar ölsün diye bir inanış var.

Ya ben yerinde olsam azmeder napar eder o kiloları verirdim, sonra da o adamın da yüzüne bakmazdım. Evliliği çocuk için sürdürdüğümü söylerdim ama asla pas vermezdim, hatta numaradan seevgilim varmış gibi yapardım

eşin hıyarlık etmiş olsa da tamamen haksız değil. itici görünen arzulanmayan eş çok sorun getirir beraberinde. eminim öncesinde uzunca bi süre sana zayıfla demiştir. para vermemiş olabilir ama bunlar bahane değil yediklerine dikkat edebilirsin, hormonal bir durum değil nihayetinde öncesinde bu kiloda değilmişsin kendi kendine de kilo verebilirsin yani. bunu empati yaparak söylüyorum inan kırılma.

Ben sizin yerinizde olsam inadına zayıflardım,
Sonra da o kocayı boşardım...

Mala bak hem spora yollamıyor, hemde diyetisyene yollamıyor.
Sonra aynaya bak diyor...
Bence azmedin ve kilo verin boşayın bu adamı...

O
Öncesinde zayıfla filan demedi hiç.
Umursamadi yami.

Kendisi çok mu yakışıklıymış alla alla resmen hödük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…