Ben sana kismen katiliyorum.bir kadin kendine bakmali...ne demek yedimde yedim sistim.yeme yani tut kendini..cik bir yürüyüş yap yemeklerden az ye..bunlar parayla yapilcak seyler degil ki...butun gun yersek bizde kilo aliriz..2-3kilo fazlam var hemen diyete girdim..hamilelikte yenilen tatlılar boreklerin hic bir faydasi yok...sebze izgara vs yense kilo falan alinmaz...adam karisini hos cekici gormek istiyor bu suc degil..terbiyesiz konusmus adam ama konunun özünde hakli..kimse o kilodaki kadini cekici bulmaz...Niye adama giydiriyorsunuz bukadar ya konu sahibi kendini tutamamis yemiste yemis 75ken 105 olmus tamam adam fazla sert elestirmis ve yaptigi cidden kotu birsey hatta kaldirilamaz ama bi insanin kendini yiyerek o hale getirmesi vucuduna yaptigi saygisizliktir ee karsi taraf nasil saygi duysun adam kendi fitmiş kadinda evlenirken 75 ti sonucta deseki saglik sorunum vardi ondan oldu oda yok yemis yemis kilo almiş tabiki rahatsiz olur adam ben 45 kiloyum boyle begendi sevdi tutup 70 kilo olsam tabiki hosnutsuz olacak benim esim 180 boyunda fit adam birazda oyle bakin bence
ÇALIŞMA HAYATINIZA GERİ DÖNÜN BİR AN ÖNCE AKABİNDE DE GEREKLİ YERLERE MÜRACAATINIZI YAPIN, KİLOYU EŞİNİZ İÇİN DEĞİL KENDİ SAĞLINIZ İÇİN VERİN, AYNI ZAMANDA GÜZELLEŞİN SONRA DA VURUN TEPİĞİ EŞİNİZİN TOTOSUNAArkadaslar sizden baska anlatacak kimsem yok.
Evlenmeden once (uc yil oluyor) yetmiş bes kiloydum. Boyum 171cm
Bankada calisiyordum. Esimle orada tanistik evlendik. Onun isi yuzunden tayini cikti diye baska bir sehire tasindik yapayalniz kaldim.
Bir de hemen bir cocugumuz oldu. Ben de stresten yalnızlıktan kendimi yemeye verdim. Once 10 kg falan alinca kilo vermeye karar verdim. Ama beni ne sporaE gonderdi,ne market icin para verdi. Ozel Dr.a bile gondermedi. Ben de iyice tedim.sistim, yedim sistim. Su anki kilom, utaniyorum yazmaya 105...
Bana evde hakaret ediyor.. Su haline bak, ayna catlayacak, cocukla yatm ezersin filan daha neler neler..
Tv da zayif kadinlari gorunce , iste bu da kadin, bu da kadin demeler...
En son biriyle konusurken yakaladım. Canimli filan.
esime daha ben ne oluyor demeden,
E sisman sisman senle mi gezecegim dedi.
Ne olur akil verin ne yapacahim. Bir de kizim car ortada..
merhaba günaydınKonuma fake diyen kişiler,
Ben oyle bir igrenc durumdayim ve burada sizinle dertlesmek, yardim.almak istiyorum hala daha fake de fake, fakede fake.
Öyle olduğunu dusunenler okumasin yazmasin o zaman.
Bunca sıkıntı icinde bir de buna canim sıkılıyor...
Yani bozuk bir Türkçe mi konusmaliyim,
Argo mu yazmaliyim.
Vallahi cok gicik oldum.
Neredesin link atar misin, inceleyeyimmerhaba günaydın
konunun tamamını okuyamadım
madem doktora gidemiyorsun spor içinde çıkarmıyor seni dışarıya
o zaman forumumuzun diyet gruplarına gel hadi
bende ordayım bak 7.takım zayıflama gurubunda 1 ayda 9 kilo verdim gel hadi bekliyorum
el birliğiyle verirsin kilolarını
Arkadaslar sizden baska anlatacak kimsem yok.
Bankada calisiyordum. Esimle orada tanistik evlendik. Onun isi yuzunden tayini cikti diye baska bir sehire tasindik yapayalniz kaldim.
Bir de hemen bir cocugumuz oldu. Ben de stresten yalnızlıktan kendimi yemeye verdim. Once 10 kg falan alinca kilo vermeye karar verdim. Ama beni ne sporaE gonderdi,ne market icin para verdi. Ozel Dr.a bile gondermedi. Ben de iyice tedim.sistim, yedim sistim. Su anki kilom, utaniyorum yazmaya 105...
Bana evde hakaret ediyor.. Su haline bak, ayna catlayacak, cocukla yatm ezersin filan daha neler neler..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...flama-yarismasi.91083/page-8699#post-38563994Neredesin link atar misin, inceleyeyim
evet terbiyesizliğin dibine vurmuşsenin eşin insan olamaz bu nasıl terbiyesizlik!
Tamam öğlen kizimi uyuutunca bakicam. Cok teşekkür ederimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...flama-yarismasi.91083/page-8699#post-38563994
hadi gel bekliyorum seni orada
dünyanın kilosunu verdiler orada
bu bir zayıflama yarışması
ve ben sana elimden geldiğince destek olucam ortamımız bir harika
yeterki sen iste ben bekarken 85 kiloydum evlendiğimde 45 kilo ile evlendim tam 40 kilo verdim
istediğin zaman herşey başarılır canım
Öncesinde zayıfla filan demedi hiç.eşin hıyarlık etmiş olsa da tamamen haksız değil. itici görünen arzulanmayan eş çok sorun getirir beraberinde. eminim öncesinde uzunca bi süre sana zayıfla demiştir. para vermemiş olabilir ama bunlar bahane değil yediklerine dikkat edebilirsin, hormonal bir durum değil nihayetinde öncesinde bu kiloda değilmişsin kendi kendine de kilo verebilirsin yani. bunu empati yaparak söylüyorum inan kırılma.
Kendisi çok mu yakışıklıymış alla alla resmen hödükArkadaslar sizden baska anlatacak kimsem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?