Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

zayıflıycaksın.. ayrıl diyemiorum zyıfladıktan sonra çocuk var ama şu kocanı kızılcık sopasıyla bi terbie et.. sinir bozucu. kadına karşı nasıl konuşması gerektiğini bimeyen adamlardan nefret ederim. benimde 5-6 kilo fazla var 5 kilo verince çok çok zayıf gözüküyorum ama 5 kilo aldığımda ok kilo gibi şişiyorum. eşimde arada şakayla ah şu 5 kilo der sadece o kadar. BUNLARIN HEPSİİİİ BİZ KADINLARDAN DOLAYI OLUYOR ARKADAŞLAR. KENDİMİZİ HİÇ BİR ZAMAN DEĞERSİZ GÖZTERMEMEMİZ LAZIIIIMMMM...

Çüş

İlk tepkimi verdikten sonra düşüncelerime geçeyim.
- Canım o hödük için değil kendin ve bebeğin için zayıfla.
- İşine geridön
- Hödüksüz bir hayat kur

Serseme bak ya! minareyi çalan kılıfını hazırlar hesabı kendi yüzsüzlüğüne senin kilolarını bahane etmiş. Densiz

Sevgilim çok fit ve yakışıklı. Benim boyun 1.74 75 kiloyum. Bana bi kere ima etti tokatı yedi.
İzin verme. Kimse içinde zayıflama sağlığın için zayıfla. Gözünün yaşına bakmam ağzına vururum terbiyesizliğin luzmu yok.

insan karısına hayat arkadaşına nasıl böyle davranabilir.birde açık açık aldatabilir..boşanın bence mesleğinizi yapın ve doktor yardımıyla zayıflayın..

Dİyetisyen e gitsem evde nasil yapicam. Bes kurus vermiyor.
Diyetisyen liste verecek bunu ye sunu ye..
Onlari nasil alicam.
Habire et aliyor eve...
Öküz gibi et yiyor.
Tobee yaa
bankada çalıştım diyosun kalite yönünden bir alt yapın var yani.. ama şu yazdıkların hiç kaliteli yazılar değil .yeme sen ett. yemiş yemiş şişmişsin.. ee doğum kilolarıda eklenmiş. bırak kocayı kendin için nasıl böyle kilolu olmayı istiyorsunn. yeme yeme dikkat ett.

Odunmuş eşiniz kusura bakmayın ama.
Çok isteseydi kilo vermenizi size destek olurdu. Bunalıma sürükleyeceğine.
Siz şu an, kendiniz için, sağlığınız için kilo vermeye odaklanın. Kilonuzu verin, sonrada siz onu begenmeyin. Dibine kadar hakediyor çünkü.

nekadar kötü insanlar var Allah seni bu adamdan kurtarsın ve sağlıklı bir şekilde hiç acele etmeden 1 senede bambaşka biri olmayı hedefle inşallah başarırsın.

bende şişmanım yani bu eşinizin hakaretlerine göz yummanız için sebep mi?eşinizin bu yaptıklarından sonra zayıflasanızda onu affedebilicekmisiniz?iş bulup çalışın ve eşinizden siz kurtulun o zaten sizi başından atmış anladığım kadarıyla eşlik yapmıyor size.

karatayla mı evlisin

hemde istanbul bayılıyorum böyle uyduruk hikayelere.. seni gidi seni bir sürü spor parkları var yahuu ama boş ver sen et yemeğe devam et.. hem alttan .. hem üstten . ama bak seni beğenmiyormuş o yüzden sadece üstten yee. töbe töbe uyduruk hikayelerr..

Ise kocanin agzinin ustune cakmakla baska. Terbiyesiz odun. Ay kufredicem simdi. Bu sdamla omur gecermi. Allah korusun hasta falsn olsan ne olacak. Hastasin seninlemi ugrasicam diyip, cekip gider bu okuz.

offf allah yardımcın olsun.bu güne kadar kolay kolay kimseye boşan demedim ama sizin yapacağınız boşanmak.sonra azmedip eski formunuza kavuşup o kişilisizin karşısına çıkmak.kadın isterse yapar ama bunu kendiniz için yapın o g...lı için değil

Kiloyu şunu bunu herşeyi bir kenera bırak.Sizin evliliğinizde kilo en son problem.Birbirinize saygınız yok.Sanırım eşinin durumu iyi.Evlenmişsin.Evde oturmuşsun.O geçiminizi sağlamış.Evde oturmanın rahatlığıyla salmışsın kendini.Yoksa diğer anlattığın bahaneler kilo almaya sebep değil.Nice gurbete bir başına gelin giden insanlar var.

Sen biraz aciz kalmışsın.Eşin ne alırsa onu yemek,kendi başına birşey yapamamak,cebinde kendin için birşey almaya paran olmaması.Yani senin çocuğun var.Hiç mi cebine para koymuyor bu adam.Senin anlattığına bakarsak,resmen hapis hayatı yaşıyorsun.Kocan sana hakaret ediyor ve GÖZÜNÜN ÖNÜNDE BAŞKALARIYLŞA MESAJLAŞIP SENİ ALDATTIĞINI İFŞA EDİYOR.Kocan kendi karaktersizliğine senin kilonu kılıf olarak bulmuş.Sen de kendi acizliğine,berbat evliliğine kilolarının sebebp olduğuna inanmışsın.Sen kilo verince karakterin ya da eşinin karakteri değişecek mi?Kiloyla mı karakter değişkenlik gösteriyor.Birbirinizi suçlayarak,o sana kilolusun diyor,sen onun yüzünden kilo aldım diyerek,o karısına hakaret ediyor,sen kocandan öküz diye bahsediyorsun.....
Bu konuda en çok üzülmemiz gereken kişi evladın.Babası annesine onun yanında hakaret ediyor.Annesi de bunlara müsade ediyor.

Ayni yerde çalışıyoruz dedin sende o şekilde tayinini yapsaydin şimdi bu soylediklerinle insan muallakta kalıyor
tayini çıktığı sehirde iş bulamamış o yerde istanbul ve istanbulda bankacı olacaksın ve
iş bulamicaksın ben güçlü kadınların hastasıyım zayıf kadınların değil.

ha bire et alıyosa dukan yapsın o zaman
diyette çareler tükenmiyor

Yapilan oylamalar sonucu zayif kadinlar daha fazla aldatiliyormus.. bence adam adam olmadiktan sonra kilo guzellik bahane.. bence o adamdan kurtul sonrda sen istedigin icin zayifla

Herşeyden önce kendinize güvenin.Nasıl yeniden başlarım,gurbetteyim bahanelerini bir kenara bırakın.
Her kadın güçlüdür unutmayın.
Hiç kimse kimseyi dış görünüşü yüzünden eleştiremez.Yarının kime ne getireceği belli olmaz.
Eşinizin yaptığı büyük saygısızlık ve arsızlık.
Şu an herşeyden önce ALDATILIYORSUNUZ.
Kendi ahlaksızlığına sizi alet etmesin.
Ve lütfen siz onun bu durumuna boyun eymeyin.Kilolu almak ne ayıp,ne ahlaksızlık nede utanılıcak birşey.
Ahlaksızılığını size mal etmesine iizn vermeyin.

sağlığın için önce zayıflamalısın. kalbine kaç kilo yük taşıttığının farkındamısın. en az 45 kilo. al her 2eline 20 kiloluk malzeme. taşı bakalım. ne kadar taşıyacaksın.kaç dakika dayanacaksın. işte şu an kalbin o her biri 20 şer kiloluk, 40 kiloluk eşyayı taşımaya çalışıyor. hemde 24 saat.
bırak kocayı falan sağlığın ,kalbin için yap bunu...

Ohaaa çok afedersiniz konu sahibi ama içimden ilk bu geldi nedense ne kadar ayıp ne kadar onur gurur kırıcı sözler sarfetmiş sizlere üstelik eşisiniz ya yerinizde olsam spor yapmadan zayıflayanlar da var alın çocuğunuzu 1 saat yürüyüş yapın sabahları domates peynir zeytin çavdar ekmeği öğlen çorba haşlama tavuk tuketin akşama meyve çorba yada salata ızgara türü şeyler tüketin azimli olun ve zayıflayın derim sırf bana bunu eşim dedi diye nasıl hırslanırdım biliyor musunuz? kocanızın bu dedikleri kötü cümleleri ona yedirmek için zayıflardım yapılmayacak şey değil isterseniz yaparsınız yeter ki kararlı olun !!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…