Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

Sanırım kendini bırakmış, gideceği yere kadar gitsin ne yapayım durumundasın.
Halinden memnun musun, kendine saygı duyuyor musun?
Kendimize saygı duymadan başkasından bekleyemeyiz.

Bence de. Milleti anlama kıtı yapmış birde...

Genel olarak kimse üstüne alinmasin ama ben bunu bizim türk kadinlarinda cok görüyorum. Evlenene kadar kalem gibiler sonra nasilsa evlendik diye mi niye bilmiyorum ama saliveriyorlar kendini. Büyük bir problem bence, hem saglik acisindan hem de görsel olarak.
Yani irade birden kaybolmaz ki, gercekten bosvermislik oluyor birazda. Ben de rahatsiz olurdum diye düsünüyorum, destek olurdum elbette ama insan kendi de vermek istemeli, ugrasmali. Bunu yapmiyorsa karsindaki insanin rahatsiz olmasi cok dogal.

Konu sahibi size gelince esiniz cok terbiyesizmis gercekten. Kilo ver denir de böyle mi denir. Hemen diyete ve spora baslayin isterseniz kendinizde basarirsiniz. Bir kadin hirslandi mi korkmali ondan. Benim anlamadigim bu adam sizi aldatti mi yoksa kilo vermeniz icin mi böyle birsey dedi. Umarim ne kadar kaba olsada sizi hirslandirmak icin demistir.

Evet kendine ister vucut ister baska konuda saygisi olmayana karsidakininde saygisi olmaz bu bir gercek kocasini baz almadim yani rahatsizda olur neden olmasin ama bu rahatsizliktan kastim esini yersin aldatsin degil oturur derki ben halinden hic memnun degilim soyle soyle rahatsiz oluyorum kendine ceki duzen ver ve en dogal hakki ... kafaniza gore cumlelerden is cikartmayin

Ne olur tartismayin.
Ben kilo vermeye karar versem bile adamakıllı en az 6~7 ay surecek.
O zamana kadar bu öküz yapacağını yapar.
Ama bu süre icinde onu cezalandırmak istiyorum

Uzaktan davulun sesi hoş geliyor bazılarına.
Evliliği şu kilodayım, bu kiloya çıkarsam tabi ki fit kocişim rahatsız olur mantığında yürüten insanlar sizin hiç bilmediğiniz bir şehre gidip yalnız kalmanızı ve bir de üstüne bu sıkıntınızı stresinizi anlamayacaktır.

Siz bir an önce silkelenin. Karaktersiz eşinizden lütfen ayrılın.

Aldatiyor.
Hirslandirma icin degil.
Simdi salonda gule gule internete giriyor. Hala odaya gelmedi

Adamlıktan nasibini alamamış.nedesem boş.ben olsam böyle bir adam için zayıflamm sen kendim için zayıfla

Konu sahibesininde dediği gibi tartışmayın, var mı konu sahibesine çözümünüz ondan haber verin

Peki başüstüne.

adam okuz,
tepkisi insanca degil,
kilolusun diye aldatmasi hakki da degil.
ama bir insan keyfi 100 kiloyu buluyorsa aman beni seven boyle de sevsin deme luksu yok.
insanligini yine sever ama 100 kilo bir kadin cekici olamaz. 100 kilo kadindan etkilenen sisman fetisidir.
kocana hak verdigimi sanma aman, ama kendin icin saglik olsun, ozguven olsun, ozsaygi olsun, o kilolari ver.
sonra adami yine bosa ama bu kiloda kalma.

adamın pislik içinde varmış ayrıca kiloyla aldatılma alakalı olsaydı Adriana lima aldatılmazdı
eğer adamın içinde yapacağı varsa kiloyu bahane eder boyu bahane eder şişmanlık bahane olur diyorsununzda karımın boyu 150 ben uzunlardan hoşlanırım diyenide anlamak lazım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…