neyseki ben senin okuma anlama kabiliyetinde sorun var demek istemem :))) oyuzden benim yazim hatali oluversinBence sizin yazım dilinizde hata var.
Bence de. Milleti anlama kıtı yapmış birde...Ben yorumunuzu okudum da siz ne yazdığınızdan bihabersiniz.
Bu saygısızlığı ve terbiyesizliği için resmen kılıf uydurmuşsunuz adama.
Hoşnutsuz olmak başka kadını devamlı aşağılayıp rencide etmesi başka.
Neresinden bakıyorsanız olaya biraz empati yapın.
Kimse kendi vücuduna saygısızlık etti diye, "şişko, çocukla yatma ezersin, senle mi gezcem tabi zayıf kadınlarla görüşücem" gibi iğrenç hakareteleri yemeyi haketmez. Net.
Savunulacak bir tarafı yok bu olayın.
Deseniz de üzerime almam zaten. Başkalarının hakkımda ne düşündüğüne kafa yormuyorum.neyseki ben senin okuma anlama kabiliyetinde sorun var demek istemem :))) oyuzden benim yazim hatali oluversin
Evet kendine ister vucut ister baska konuda saygisi olmayana karsidakininde saygisi olmaz bu bir gercek kocasini baz almadim yani rahatsizda olur neden olmasin ama bu rahatsizliktan kastim esini yersin aldatsin degil oturur derki ben halinden hic memnun degilim soyle soyle rahatsiz oluyorum kendine ceki duzen ver ve en dogal hakki ... kafaniza gore cumlelerden is cikartmayinBen yorumunuzu okudum da siz ne yazdığınızdan bihabersiniz.
Bu saygısızlığı ve terbiyesizliği için resmen kılıf uydurmuşsunuz adama.
Hoşnutsuz olmak başka kadını devamlı aşağılayıp rencide etmesi başka.
Neresinden bakıyorsanız olaya biraz empati yapın.
Kimse kendi vücuduna saygısızlık etti diye, "şişko, çocukla yatma ezersin, senle mi gezcem tabi zayıf kadınlarla görüşücem" gibi iğrenç hakareteleri yemeyi haketmez. Net.
Savunulacak bir tarafı yok bu olayın.
Y
Ya ben sizin dediklerinize bozulmadim. Ne demek istediginizi anliyorum.
Ama bir basina bir bebekle gurbette olmak cok zor. Para yok disari cikip kafa dagitamazsin.
Kimse yok bebegi birakip az hava alsan.
Yani cok zor.
Hele de aktif bir is hayatindan sonra hersey bicak gibi kesildi.
Aldatiyor.Genel olarak kimse üstüne alinmasin ama ben bunu bizim türk kadinlarinda cok görüyorum. Evlenene kadar kalem gibiler sonra nasilsa evlendik diye mi niye bilmiyorum ama saliveriyorlar kendini. Büyük bir problem bence, hem saglik acisindan hem de görsel olarak.
Yani irade birden kaybolmaz ki, gercekten bosvermislik oluyor birazda. Ben de rahatsiz olurdum diye düsünüyorum, destek olurdum elbette ama insan kendi de vermek istemeli, ugrasmali. Bunu yapmiyorsa karsindaki insanin rahatsiz olmasi cok dogal.
Konu sahibi size gelince esiniz cok terbiyesizmis gercekten. Kilo ver denir de böyle mi denir. Hemen diyete ve spora baslayin isterseniz kendinizde basarirsiniz. Bir kadin hirslandi mi korkmali ondan. Benim anlamadigim bu adam sizi aldatti mi yoksa kilo vermeniz icin mi böyle birsey dedi. Umarim ne kadar kaba olsada sizi hirslandirmak icin demistir.
Evet kendine ister vucut ister baska konuda saygisi olmayana karsidakininde saygisi olmaz bu bir gercek kocasini baz almadim yani rahatsizda olur neden olmasin ama bu rahatsizliktan kastim esini yersin aldatsin degil oturur derki ben halinden hic memnun degilim soyle soyle rahatsiz oluyorum kendine ceki duzen ver ve en dogal hakki ... kafaniza gore cumlelerden is cikartmayin
Bukadar..Sanırım kendini bırakmış, gideceği yere kadar gitsin ne yapayım durumundasın.
Halinden memnun musun, kendine saygı duyuyor musun?
Kendimize saygı duymadan başkasından bekleyemeyiz.
adamın pislik içinde varmış ayrıca kiloyla aldatılma alakalı olsaydı Adriana lima aldatılmazdıHerseyden once insaniz. Kimse kilo aldi diye hakareti haketmez, etmemeli. Adam konu sahibini resmen asagilayarak sindirmeye calismis. Hele hic bir insan aldatilmayi haketmez, adamin aldatmayi masum hale sokmak icin uydurdugu mazerete bakin: kilolar. Kilolar bahanesi olmus. konu sahibi kusura bakmasin da adamin zaten karakteri bozukmus bahane ariyormus.
Eski halinize gore sanirim 30 kilo fazlaliginiz var. Verilmeyecek bir kilo degil. Is sizin ne kadar azimli ve kararli oldugunuza bagli. Bunu yapabilirsiniz. Siz fazla kilolarinizdan kurtulabilirsiniz de esiniz karakterini onarabilir mi onu bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?