• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim...sitesine gırmış...yorumlarınıza ihtiyacım var

Ben anlamıyorum yaaa. erkekler merak ediyo bu tür şeyleri ne var bunda ne sakıncası var tabi bakmaması daha hoş ama ne yani siteye girdi diye evlilik mi bitirilir. Bikere erkeğin doğasında var cinsellik kadınlar gibi değiller baktı diye adam gidip seni aldatıcak değil ya çok büyük tepki veriyosunuz çok

sizi çok iyi anlıyorum haklısınız ama ne bılım düşüncelerime kalbıme söz geciremıyorum ilk defa bole bırseyle karsılastım belki daha onceden bole seyler donse sımdı umursamazdım ama 2 gun oldu kırgınlıgım gecmıyo:14:

Bu kadar takılmani gerektirecek birsey yok sonuçta bu sanal bir durum.fiili olarak icraata donusmemis bir yeltenme. Hayatinizda ilişkinizde herhangi bir bozulma yoksa devam ettirme derim.devam ettirirsen eşinde de kopmalar başlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

siz hiç ......... sitesine girmediniz mi? hiç girmedim diyene inanmam.

hıc gırmdım demedımkı hatta esımın yanında bıle gırdım baktım oda bakmıs dıye oda bekarken bakmıs ben hıc bakmamıs demedımkı evlılıgımız boyunca bı sefer bakmıs ondada bana yakalandı ama suan çok şükür aramız iyi..sevgiler:16:

Ben garipsemiyorum bunu açalım izleyelim diyorum eşim havalara çıkıyor açmıcaksın diye, daha öncesinde izlemiştik bişey de olmadı bence değişik fikirler veriyo bu kadar abartılmamalı.

bütün erkekler bakar benm eşimde bakıyor kaç defa bağırdım cagırdım genede bakıyor takmıyorum artık bunda abartılacak bişey yok bence bazen seytana uyuyorum bende bakıyorum ne varki

bütün erkekler bakar benm eşimde bakıyor kaç defa bağırdım cagırdım genede bakıyor takmıyorum artık bunda abartılacak bişey yok bence bazen seytana uyuyorum bende bakıyorum ne varki

gercekten mı aslında doğru dıyosunuz seytana uyuyoruz bazen ve nasıl yaptıgımızı anlamıyoruz...Allahım şeytanın serrinden korusun hepimizi inşallah...

şu tavırlarınızla itiyorsunuz gizli saklı şeylere...

ne olmuş bakmışsa dünyayı dar ettin de ne oldu?

o bakmak istese senden gizli yine bakar ve siler gider geçmişi telden yada pc den...

bu adam 1-2 özür diler yalvarır yakarır sonra bıkar bu sefer sen toparlayamazsın.

kadınlar bile izliyor artık ne var ki bunda...

tamam belki hoşlanmıyorsun ama kocanı kapıya koymak ne demek?

ben olsam anında boşar arkama bile bakmazdım...

ne var ki bnda bncede cevremde biçok kadın biliyorm boyle seyler izliyolar.....

yahu bunda bu kadar büyütülcek ne var? bakarsa baksın,tamam hoş bir şey değil ama sizin tepkiniz çok fazla olmuş,canıma kıymaya kalktım demesi ayrıca bi garip.

Sanki ordaki kadınlara sahip olabilcek,sizin o.Kıyameti koparmak çok gereksizmiş :19:

ben de izlediğini yakalamıştım ama videolara ulaşamıyordum. çok büyük olay çıkardım ben bostan korkuluğu muyum diye? sonra izlediği videolara ulaştım çok komikti :D acayip şeylerdi yani :D güldüm çok. dedim erotizm anlayışın bu mu diye. napıyım değişikti senle yapamazdım bunları dedi. evet yapamaz yani :D çok iğrenç şeyler oldukça sıradışı. :D iyi dedim böyle şeyleri bunlarla takıl. aradan zaman geçti, o da benim izlediklerime ulaştı. kıyamet koptu. soğudum senden dedi bana. en sonunda anlaşma yaptık. cinsel dünyamız birlikte isek, sanal da olsa başka nesneler, kişiler, fanteziler kullanmayacağız diye. eğer birimiz yaparsa diğerimizin de yapma hakkı doğuyor çünkü.

ne kadarda rahat karsılıyosunuz valla hayran kaldım size:51:

cnm zmnnda bnmde basıma geldi youtube da komik videolara bakarken yanda cıkmş eşimde tıklamş üstelikte oyle prno flanda değil frikikli flan bi video bnde o an cok kızmştm snir olmştm ama şmdi diyorm ne kadr buyutmşm gercektende oyle yeri geliyo kadınlar bile boyle seyler izliyo int te biriyle sohbet etse veya arkdslk sitelerne flan uye olsa dha mı iiyi

bizce ayıp,merak duyulur.. :51:
alışkanlık haline getirmesin de .. :45:
tavır yapın birazcık anlasın üzüldüğünüzüü .. :ssz:

bende izliyorum.:17: normal bencede.internete ne amaçla oturursam oturuyum uzun bi süre sonra orda buluyorum kendimi.heryerde oraya doğru bi yonlendirme var.merak ediyo insan.

Son düzenleme:
..... nasil birşey ben bilmiyorum .))) girmeyen var mi acaba merak ettim bak simdi

Varr girmeyen oda ben :) sanki bakinca esim cok uzulur gibi hissediyorm yani o baksa benden gizli cok uzulurum kirilirm empati kuruyorm sonuc izlememek bakmamak :)

Varr girmeyen oda ben :) sanki bakinca esim cok uzulur gibi hissediyorm yani o baksa benden gizli cok uzulurum kirilirm empati kuruyorm sonuc izlememek bakmamak :)

Hic izlemediniz mi

Back
X