- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi Aglayangoz
-
Az bile yapmissn!!!
Yanaktan sonra bir de gidip kadinin sacini basini yolmaliydin!!!
Suan zipzip e o kadar ihtiyac duydum ki diger sayfalara goz atmadm ama gelmismidr acep hemen olaya el atmasi lazm
geldi kaç yıllık evlisiniz diye sordu ve gitti.
Cevap gelmedi ki
Bunun müslümanlıkla ilgisi yok edeple, iş ahlakıyla ilgisi var. Bir iş yerine gitsem, adamın karısı biz iş konuşurken yanağından makas alsa, ne kadar ahlaksızlar diye düşünürdüm.Merhaba arkadaşlar sizlere birsey sormak istiyorum Lütfen cevaplariniz la bana yardımcı olun.Benim esim evde veya kimse yokken yanımızda gayet iyi yaklaşıyor öpüyor falan filan.Ancak aynı yerde çalışıyoruz musteri geldiginde mesela gıcık oldugum kocama gözlerini diken bir kadın geldiğinde kocama yaklaşıyorum mesela yanağını sıkıyorum ama esim bu durumdan rahatsız oluyor ve bana canım burası işyeri hem biz muslumaniz başkasının gözünün önünde böyle şeyler yapmak yakışmaz diyor.Ama benim o kadindan hoslanmadigimi ve ne için yaptigimida biliyor. Neden böyle davranıyor. Neden Onlar görmesin diye çalışır ki bir insan???
esiniz bey efendi ve agir abi de ondan.. yilisik tiplerden degil. Sorun yapacaginiza gurur duyun.Merhaba arkadaşlar sizlere birsey sormak istiyorum Lütfen cevaplariniz la bana yardımcı olun.Benim esim evde veya kimse yokken yanımızda gayet iyi yaklaşıyor öpüyor falan filan.Ancak aynı yerde çalışıyoruz musteri geldiginde mesela gıcık oldugum kocama gözlerini diken bir kadın geldiğinde kocama yaklaşıyorum mesela yanağını sıkıyorum ama esim bu durumdan rahatsız oluyor ve bana canım burası işyeri hem biz muslumaniz başkasının gözünün önünde böyle şeyler yapmak yakışmaz diyor.Ama benim o kadindan hoslanmadigimi ve ne için yaptigimida biliyor. Neden böyle davranıyor. Neden Onlar görmesin diye çalışır ki bir insan???
Kadının gerçekten eşinizde gözü varsa bu yaptıklarınızı sadece komik bulur. Arsızlık böyle bişey. Yada kadınının eşinizde gözü yoksa sizi basit bulır.iş yerinde kocanın yanağı sıkılır mı ya. Adam haklıMerhaba arkadaşlar sizlere birsey sormak istiyorum Lütfen cevaplariniz la bana yardımcı olun.Benim esim evde veya kimse yokken yanımızda gayet iyi yaklaşıyor öpüyor falan filan.Ancak aynı yerde çalışıyoruz musteri geldiginde mesela gıcık oldugum kocama gözlerini diken bir kadın geldiğinde kocama yaklaşıyorum mesela yanağını sıkıyorum ama esim bu durumdan rahatsız oluyor ve bana canım burası işyeri hem biz muslumaniz başkasının gözünün önünde böyle şeyler yapmak yakışmaz diyor.Ama benim o kadindan hoslanmadigimi ve ne için yaptigimida biliyor. Neden böyle davranıyor. Neden Onlar görmesin diye çalışır ki bir insan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?