Esim Sizce Normalmi Davranıyor?

Nekadar kötü bir davranış. Bende uzaktan görsem sizi nasil bi cıvıklıktır bu diye düşünürüm kusura bakmayın..

Eşiniz tuhaf davranmıyor bence. İnsanın evi özel alanıdır falan ama işyeri için aynı şey geçerli değil. Adam haklı. Sizin yaptığınız o davranış da sizi ucuz gösterir, bence böyle şeylere dikkat edin.

Sorun sizde yaptıgınız cok ayıp. Kocanızın veya kadının bir sey yapacagı varsa ustune ciksanizda yapar zaten.

uluorta olmasindan hoslanmayabilir.. ben de hic hoslanmam oyle mıç mıç.. bi anormallik goremedim.. kibarca da aciklamis zaten hakli nedenlerini..

yaşnız kaç, işyerinde makas almak olur mu hiç ya da diğer türlü yakınlaşmalar ?
mantıklı düşünsek biraz......

okurken yuzum eksidi bian isyerindeki evli arkadaslarimi dusundum..aramizda kendisine buldumcuk diyoruz biz..yapmayin etmeyin hic hos degil.

Yanlis yapiyosunuz o zaman bizde eslerimizin tepesinde durup buda bizim diyelim, ben olsam bende uyaririm burasi is yeri diye esiniz hakli takmayin yani

kocan haklı
işyeri ayrı ev ayrı

eşin doğru davranıyor takma bence. haklı eskiden müslümanlar dışarda el ele bile gezmezlermişti. dul olan vardır, evlenemeyen vardır ya da içi giden vardır diye.
ki iş yerinde ne kadar evli de olsanız müşteriyi ne kadar sevmiyor da olsan herkesin gözü önünde yanak sıkma felan garip geldi bana.

alyans takıyor mu ???

Oldu olacak alnina da yazin bu adam evli diye.

Eşiniz 10 yasinda mi?? Bütün kadinlar eşleriyle ise gidip tepesinde beklesin madem öyle.

Benim Esim boyle nerde ne yapacagni bilmeyen biri olsa eve gittiğimde dahi öpmezdim yani...

Esinize güven sorunubuz var galiba önce bunu halledin. Ama bu tarz davranislar çok küçük düşürücü.

Çok normal eşinin davranışı işyeri ciddi bir ortam sonuçta benim patronun eşi ne zaman arada x bey ordamidiye sorar . Ne olursa olsun siz biraz dikkat edin bence davranislarnza. Hem Eşinizin yüzüğü yokmu evli olduğu ortada zaten sahibi benim tavırları gerek yokki

normal davranıyor ciddi davranması iş yerinde .
müşterileri de takmayın yanındasınız evli olduğuuzu biliyorlardır herhal

Benim de okuldayken asistan arkadaşımın sevgilisi vardı. Ne zaman çocukla konuşsam işini gücünü bırakır koşar yetişir çocuğun elini tutardı yanağını öperdi biz konuşurken. Çok meraklıyım ya yamuk sevgilisine. Yapmayın bence özgüvensiz gözüküyorsunuz. Ayrıyeten hiç tanımadığınız insanların yanında, iş ortamında yakışık almaz hiç.

dışarıya bu adam benim nesajı vermek istorusun ama bak komik duruma düşüyorsun ve üzülen sen oluyorsun.

Adam zaten senin ya rahat ol. Ama işte bu rahatlığı yaşa yani yapmacık bir rahatlık gösterme. Ne kadar sakınırsan emin ol o kadar yıpranırsın. Zihini bir rahatlık lazım aslında eşine de yazık ama asıl sana yazık ki bi koruma bi sakında derdinde olup kendinen viriyorsun elin kadınalarını da kıymetli konumuna getiriyorsun.

Is yerinden kastiniz ne bilmiyorum ama ben herhangi bir is yerine girdigimde oynasan bir cift gormek istemem. Ayip diye bir sey var yahu. Ayrica musteri iki dakikada bakarken kocanizi yemez merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…