eşim sohbet etmeyi sevmiyor:)

ferhal

Guru
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
509
115
323
İzmir
arkadaşlar mrb. ben çok konuşmayı seven,sohbeti seven biriyim ama eşim sevmiyor.konuştuğu zaman da hep iç karartıcı şeyler söylüyor,biraz karamsardır kendisi ben de tam tersi.benimle aynı durumda olan var mı acep?

ya ne bileyim evlenmeden önce bülbül de olsalar evlendikten sonra dut yemiş bülbüle dönüyorlar :)

önce de öyleydi aslında:) ama bu kadar değildi.konuşunca da ya olumsuzluklardan bahseder ,ya işindenya da futboldan.başka konulardan hiç...

Canim valla cok alemsin :) gece gece guldurdun beni.

Konustugu zaman ic karartici seyler soyluyor demissin ya? Cok seker yazmissin :)

Ne olabilir diye de merak ettim acikcasi.

Bir de sevgiliyken hossohbet bir adamdi da evlendikten sonra mi degisti?

eşimin tek eksisi konuşkan olmaması biraz dısa donuk bir insan olsaydı keske .. ama genede sükürler olsun ki kötü huyları yok .millette ne kocalar var aksı saygısız ...

aslında hep aynıydı,ama evlenip de ben onun işinin olduğu yere gelip de çevrem olmayıp da yalnız kalınca -akşamları yani yoksa iş çevrem var-onun bu halinin sıkıcı olduğunu farkettim.biraz geç oldu ama:)
iç karartıcı şeyler yani hiçbi şeyden memnun olmaz.her şeyin kötü tarafını görür.

eşimin tek eksisi konuşkan olmaması biraz dısa donuk bir insan olsaydı keske .. ama genede sükürler olsun ki kötü huyları yok .millette ne kocalar var aksı saygısız ...

ben de kendimi öyle rahatlatıyorum.ama değişmez mi ki?

Kaç senelik evlisinizz??

geçenlerde dedim ki çocuk yapalım bari ama o da büyüyüp benle sohbet edene kadar yıllar geçer

ben de kendimi öyle rahatlatıyorum.ama değişmez mi ki?

begişmez bence ..benden biliyorum:))) .. bende içine kapanık konuşmayı sevmedigimden değil insanlarla konusacak bir şey bulamamıgımdan ...zorluyorum kendimi olmuyor..yani insan 7 neyse 70 o oluyor :

evleneli 1 sene olmadı henüz:))
çok iyi kalplidir ama konuşmayı bilmez.konuşunca çamlar birer birer devrilir:)frekans meselesi de olabilir belki .o karamsar ben değilim,o kötü şeylerden bahsediyor bense artık o iç karartıcı şeyleri dinlemek istemiyorum.

allahm tam benlik b konu bu :)) ben o kdr konuşkan sıcak kanlı girişken hernyse işte öleyim ki:)..kocam da benm tam tersim.yüzü gülmez konuşmaz eğlenmez kısacası karşısındakini kanser eder bırakır:)
allaha şükür benle tekken o kdr keyifli b adam ki b ortama grdğmzde o adam gdio başka bri gelio karşma.başlarda çok kvga ederdm sürekli onu karşı taraf yanlş anlıcak dye açığı kapamak açısından ben konuşurdm eşim de bgn yorgun ya da uyandğndan beri bgn böle durgun fln gbi...:)
en son aman bna ne dedm dha dogrusu dedirtti yani sen okdr konusuosun ben bsy dıor muyum sen de benm bsyimi düzeltmek durumnda hssetme kendni dedi keyfin bilir dedim...
arkdşlrı fln çok sever eşimi ama onlara da hep diorum siz bunla nasıl arkdşsınız diye :)
hep de savunması şudur : hayatım benm şebeklğmde sohbetmde sadece sna olsun herkese açık olmak benm için marifet değil.benim içn nasıl yorum yaptıkları da mühim değil.sen benmle skılmıorsan sna karşı eğlenceliysem gerisi için benm üzerime gelme !!!!

kimseyi misafir edemedim evimde kimseye de biz gitmedik.yoğun çalışıyorum ama aslında sebep eşimin bu olayları pek sevmemesi,asosyal biri olunca bazen yapılan şakalara da alınabiliyor.

ben sessiz o sessiz sorun olduyorda senin işin biraz zor ..sende sorun takıntı yaratıyordur:s bence herkezi eşininide oldugu gibi kabullenmelisin ..eminin belki konuşkan olmaması yada başka negatif özelliklerine karşı seni onu sevmeni devam ettiren mutlu eden huyları vardır.

var tabi,ama bu aralar gerçekten bu olayı takıntı yaptım.aslında böyleydi hep.çok zor bir insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…