eşim sonunda anlattı derdini...

Boşanmak istiyor musun istemiyor musun? Ayrıca eşim banada bazı şeyleri söylemeyince bende çok sinirleniyorum ben yabancımıyım.

Boşanmak istiyor musun istemiyor musun? Ayrıca eşim banada bazı şeyleri söylemeyince bende çok sinirleniyorum ben yabancımıyım.

eşim bana karşı o kadar soğuk duruyordu ki sanırım artık sevmiyor diye düşünüp istersen boşanabiliriz dedim...sevgisinden emin olmak istiyordum yoksa boşanmak istemiyorum tabiki. hmm mesela neyi söylemiyor sinirleniyorsunuz ?

Ya ne bilim annesine gittiğinde birşeyler konuşuluyor ben bilmem ne zaman sonra duyuyorum aa sen bilmiyormusun diyorlar iyice sinirleniyorum benim herif hiç birşey anlatmaz duyduğu

Öncelikle insallah sorunlarinizi cözersiniz. Burc konularina fazla takilmayin bence bende aslan burcuyum benimde is hayatindaki pozisyonum yüksek ama evde yönetmeyi baskin olmayi sevmem. Cünki ev benim yuvam ve cocuklarimizla birlikte 5 bireyiz herkesin sayginlik görmesi ve yönetilmeden baskin olmadan rahatca yasayip kendini güvende hissedeceyi tek yer yuvamiz.
Diyer konulars gelince ben esimle ailemdeki her konuyu paylasirim konusuruz aramizda ona icimi dökerim oda ailesinde ne olduysa veya oluyorsa rahatlikla bana anlati ve dertlesir. Kisacasi gizlimiz saklimkz yoktur. Esler birbirlerinden biseyleri saklamamali bence. eslerimizle hem sirdas hem arkadas hem sevgili hem es hem dert ortagi olamazdak iliskilerimizi yürütemeyiz o evliliyinde bir anlami kalmaz. Bencede esiniz iyi düsünmüs önce ikiniz aranizdaki problemleri cözün sonra kayinvalidenizle olan problemleri cözün. Sonucta evli olan sizsiniz. Kayinvalidenizlede iliskinizi hep ayni dozda tutkn. Saygili ama mesafeli herkes durucagi yeri bilmeli, ancak ozaman kayinvalidenizle sorun yasamazsiniz. iliskinizi annenizin verdiyi tavsiyeler üzerine sürdürmeyin kendiniz yönlendirin iliskinizi. Esinize ilgi gösterin nasil o size ilgi gösteriyorsa. Esinizi sevdiyinizi ona deyer verdiyinizi gösterin.

Ya ne bilim annesine gittiğinde birşeyler konuşuluyor ben bilmem ne zaman sonra duyuyorum aa sen bilmiyormusun diyorlar iyice sinirleniyorum benim herif hiç birşey anlatmaz duyduğu

orası öyle benim eşim de anlatmaz hatta yanımda bile konuşuyorlar kim nedir bilmiyorum bile. bir akraba görüyoruz yolda beni tanıyor e ben tanımıyorum en azından bana tanıtılması lazım değil mi. en son eşimle görümceme kızdım sarıldılar ettiler ben mal gibi bakıyorum. bi zahmet tanıştırın dedim müneccim miyim.

yorumunuz için teşekkür ederim. sizin gibi evlilikler duyduktan sonra normalin bu olduğunu düşünmeye başladım çünkü benim ailemde gördüğüm evliliklerde bu yok, zaten ortada evlilik de yok öylesine sürdürülen ilişkiler. annem babam gibi olmayacağım diyorum ama içime işlemiş o duygular o tavırlar. şimdi anlıyorum ki babam annemi sevmediği için hep açığını bulurdu, seven kişi böyle yapmaz değil mi? sizin eşiniz en ufak kavgada başınıza kakmıyor?

bundan sonra inşallah sorun yaşamayız ben de tanıdım onları artık bir tavır vs yaparsa direkt gidip konuşucam. kv eski tarz biri istiyor ki benle muhatap olmasın anneme söylesin annem beni uyarsın. ama annemle çok zıtlar anlamıyorlar birbirlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…