- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Aslında herkesle diyaloğum iyidir iyi arkadaşımdır çok eğleniriz ama eşimin beklentileri farklı olunca azıcık ataerkil olduğu için tırnaklarımı çıkarıyorum. Evde iki kova bir aslana karşı tadından yenmez
Aslında herkesle diyaloğum iyidir iyi arkadaşımdır çok eğleniriz ama eşimin beklentileri farklı olunca azıcık ataerkil olduğu için tırnaklarımı çıkarıyorum. Evde iki kova bir aslana karşı tadından yenmez
eşim normalde böyle değil. beni biraz abarttım kabul ediyorum. yok beni sindirmek zordur birazeşime boşanalım diyen de benim zaten, o kendisi istedi böyle devam edip bir şeyleri düzeltmeye çalışmayı dizginleri ele almayı.
Allahtan benimki kendi ailesinden bıkmış durumda yoksa bende arıza çıkarırdımvalla istedikleri çok da azıcık değil sankibenim gibi özgürlük düşkünü biri için zor atıyorum aileye gidelecek mi gidilecek, yapılacak mı yapılacak bahane yok niye çünkü aile bir tane. eşim bu kafada bence.
hafta içi akşam çaya uğramak saylıyorsa haftada bir olabilir.
yemekli piknikli filansa 15te bir iyidir bence :)
Owwww yooğğ Aslan-kova iki karşıt burç..
Hayata bakış açınız aynı olsa da eşiniz sezgisel siz mantıksal davrandığınız için sürekli bir sürtüşme hali hüküm sürer..
Bu arada ben aslan, oğlum kova bakalım bizi ne bekliyor
Peki o zaman :) ama her şeyi kontrol etmeye çalışırsa bir süre sonra siz sıkılırsıniz
ben aslanim esim yengec ben dedigim olsun isteyen biriydim herseyim kontrolum altinda olsun simdi bu evlilik olunca mumkun mu degil.kv hep dedigim olsun diye ugrasan dominant kavgaci gecimsiz biriymis hala oyle birseyi olana kadar elli defa soyler yanlis dogru sorgulamaz esim annesiyle uc gorusmesinin birinde mutlaka kavga eder.esim sakin annem gibi kafasina buyruk dikbasli olma dedi.demesiyle olmadi yasadik ve tecrube ettik yiprandik kirildik ama huylarimizi ogrendik ona gore goturuyoruz evliligi.
Allahtan benimki kendi ailesinden bıkmış durumda yoksa bende arıza çıkarırdım
hep derim biz iki horoz gibiyiz anca birbirimizi didikliyoruzbenim burcum terazi yükselenim ikizler ben çok havalardayım o ağır abi
acil tayin isteyin o zaman.ya sıkıntı yanyana oturmamıznerdeyse aynı ev gibi pöf
altinci yila girdik bir kizim var.aslinda ben degismedim ayni kafadayim belki sende degismedin mecbur birakildin cunku kavgadan yorulduk bizde kavga olunca zor toparlaniyoruz.musait bi zamanda uzun bir yazi yazacagim.ama sunu simdilik soyluyeyim esin birsey istediginde hayir kelimesini kullanma daha yumusak uslupla istemedigini dile getirebilirsin.simdilik bu kadar.ooo sizden öğreneceklerim var:) biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz rica etsem kaç yıldır evlisiniz neler yaşadınız nasıl aştınız vs
acil tayin isteyin o zaman.
önce bir tatil sonra tayin.
ama uzağa gidince gelir kalırlar mı onu bilmem.
ben o yüzden korkuyorum mesela. aynı şehirde sık sık gelip kalan,
farklı şehirde aylarca kalabilir. hele de yazlık bir yer olursa :)
altinci yila girdik bir kizim var.aslinda ben degismedim ayni kafadayim belki sende degismedin mecbur birakildin cunku kavgadan yorulduk bizde kavga olunca zor toparlaniyoruz.musait bi zamanda uzun bir yazi yazacagim.ama sunu simdilik soyluyeyim esin birsey istediginde hayir kelimesini kullanma daha yumusak uslupla istemedigini dile getirebilirsin.simdilik bu kadar.
Daha 6 aylık teyzesi, büyüsün denicem teşekkür ettiko yeeeee zıtların çekimi
çok üstüne düşmezseniz sıkıntı yaşamazsınız bence biraz özgür bırakın çaktırmadan denetleyin
yazınızı bekliyoruz :)altinci yila girdik bir kizim var.aslinda ben degismedim ayni kafadayim belki sende degismedin mecbur birakildin cunku kavgadan yorulduk bizde kavga olunca zor toparlaniyoruz.musait bi zamanda uzun bir yazi yazacagim.ama sunu simdilik soyluyeyim esin birsey istediginde hayir kelimesini kullanma daha yumusak uslupla istemedigini dile getirebilirsin.simdilik bu kadar.
hoffffkv telefondan bile yetişir herşeye. bu sefer de her tatilde gelmediniz olacak ne bileyim gitmek çözüm mü
Daha 6 aylık teyzesi, büyüsün denicem teşekkür ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?