eşim sonunda anlattı derdini...

aynen aynen beni dışardan gören sevgi pıtırcığı aşırı ilgili herkes beni sever vs..ama mahremiyetim de önemlidir benim için. eşim tabi herkesle iyisin benim ailemle iyi değilsin diye de içerliyor bence. kendisini ve ailesini sevmediğimi düşünüyor. beni seven ailemi sever düşüncesi belkide.

hah bir de burda anahtar kelime: ATAERKİL. evlilik danışmanının bize söylediği buydu eşim ataerkil ben modernmişim

hafta içi akşam çaya uğramak saylıyorsa haftada bir olabilir.
yemekli piknikli filansa 15te bir iyidir bence :)

Peki o zaman :) ama her şeyi kontrol etmeye çalışırsa bir süre sonra siz sıkılırsıniz

Allahtan benimki kendi ailesinden bıkmış durumda yoksa bende arıza çıkarırdım
hep derim biz iki horoz gibiyiz anca birbirimizi didikliyoruz benim burcum terazi yükselenim ikizler ben çok havalardayım o ağır abi

Owwww yooğğ Aslan-kova iki karşıt burç..
Hayata bakış açınız aynı olsa da eşiniz sezgisel siz mantıksal davrandığınız için sürekli bir sürtüşme hali hüküm sürer..

Bu arada ben aslan, oğlum kova bakalım bizi ne bekliyor

ben aslanim esim yengec ben dedigim olsun isteyen biriydim herseyim kontrolum altinda olsun simdi bu evlilik olunca mumkun mu degil.kv hep dedigim olsun diye ugrasan dominant kavgaci gecimsiz biriymis hala oyle birseyi olana kadar elli defa soyler yanlis dogru sorgulamaz esim annesiyle uc gorusmesinin birinde mutlaka kavga eder.esim sakin annem gibi kafasina buyruk dikbasli olma dedi.demesiyle olmadi yasadik ve tecrube ettik yiprandik kirildik ama huylarimizi ogrendik ona gore goturuyoruz evliligi.

o yeeeee zıtların çekimi

çok üstüne düşmezseniz sıkıntı yaşamazsınız bence biraz özgür bırakın çaktırmadan denetleyin

ooo sizden öğreneceklerim var:) biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz rica etsem kaç yıldır evlisiniz neler yaşadınız nasıl aştınız vs

aslına bakarsanız bayılmıyor ailesine de işte bana bişi dese ben hiç görüşmem biliyor
kv de aşırı kurnaz nasıl yağlıyor ballıyor oğlunu ahahaha yemezler.

ya sıkıntı yanyana oturmamız nerdeyse aynı ev gibi pöf
acil tayin isteyin o zaman.
önce bir tatil sonra tayin.
ama uzağa gidince gelir kalırlar mı onu bilmem.

ben o yüzden korkuyorum mesela. aynı şehirde sık sık gelip kalan,
farklı şehirde aylarca kalabilir. hele de yazlık bir yer olursa :)

ooo sizden öğreneceklerim var:) biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz rica etsem kaç yıldır evlisiniz neler yaşadınız nasıl aştınız vs
altinci yila girdik bir kizim var.aslinda ben degismedim ayni kafadayim belki sende degismedin mecbur birakildin cunku kavgadan yorulduk bizde kavga olunca zor toparlaniyoruz.musait bi zamanda uzun bir yazi yazacagim.ama sunu simdilik soyluyeyim esin birsey istediginde hayir kelimesini kullanma daha yumusak uslupla istemedigini dile getirebilirsin.simdilik bu kadar.

kv telefondan bile yetişir herşeye. bu sefer de her tatilde gelmediniz olacak ne bileyim gitmek çözüm mü

teşekkür ederim özelden de yazabilirsiniz dinlemek isterim.

yazınızı bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…