eşim sonunda anlattı derdini...

söyleme tarzı sert değil esasen. yumuşak olduğu için bu zamana kadar onu dinlemediğimi düşünüp bir de sert olmaya çalışayım bakalım modunda konuşarak anlaşmayı başarırız inşallah...

Ama konuşacak hal mi kalıyor akşama kadar, benimki de rapor bekliyor ama işin çözümünü buldum sevdiği belgeseli aç yanyana uzan izliyormuş gibi yapıp uyu

Mutlu bir evlilikten, hatta evliliği de geçtim mutlu bir hayattan beklentiniz nelerdir,hem senin hem eşinin? Hayal kurduğunuzda gelecekle ilgili ne kadar örtüşüyor fikirler? Bence bunlar önemli. Eğer ortak paydada buluşabiliyorsanız birşeyler kurtarulmaya değer. Ve değer gördüğünüz için de bir yolunu bulursunuz.

esimin ailevi sorunlari beni ilgilendirmez bana ne diyorsun beni bir esim ilgilendirir diyorsun bencillik bu

ailevi sorunları kv nin kp nin ailesi ile 40 yıldır kötü olması mesela ne yapabilirim ki bu konuda? sonradan girme 3 günlük gelin bize karışıyor demeyecekler mi? eşimin ailesi ile birebir sorunu yok ya da varsa da anlatmaz bana zaten. kv sürekli birilerini kötüler zaten kimseyle anlaşamaz. görümcemin kv sini bana kötüler e benim annemi de ona kötülemediği ne malum?

ayy ama balık çok duygusal kova daha iyidir gerçi kimseyle anlaşamıyoruz baksana
Aslında herkesle diyaloğum iyidir iyi arkadaşımdır çok eğleniriz ama eşimin beklentileri farklı olunca azıcık ataerkil olduğu için tırnaklarımı çıkarıyorum. Evde iki kova bir aslana karşı tadından yenmez

ortak arkadaşımız yok maalesef aynı ilde çağırabileceğimiz

ailemi ağırladık onun ailesi gelmedi malum. görümcemleri falan sürekli ağırlıyorum. ama kafasında sanırım benim ailemi istemiyor diye bir düşünce var ya da hala emin değil bilemiyorum.

Aslinda adamda bi yrde hakli ( eski konulari bilmiyorum).
Bi derdin bi sorunun varsa esler birbirinden destek almali.
Adama inatcilik yapip kendi bildiginizi okuduysaniz su an o adam " artik benim dudugum otucek" demesi normal.
Ben olsam artik " evin reisi sensin" diyip yine alttan alttan kendi bildigimi okurum.
Ama bi sinirida var bunun. Inat, dedigim dedik, ben dogru bilirim kadinlar cekilmez oluyorlar hep.

çok teşekkür ederim evet hatamı anladım yapıcı olmaya çalışıyorum eskiden daha dikbaşlıydım sanırım olgunlaşıyorum yaş oldu 30 nerdeyse evet aynen dediğiniz gibi eşimin ailesi ile sorunlar gündeme alınıyor aynen böyle.ama ben eşimin rahatsız olduğunun çok da farkına varamamıştım çünkü aklım fikrim kv deydi bir türlü onun yaptıklarını hazmedemiyordum zaten eski konularıma bakarsanız 10 konudan 9,9 u kv

Görümcelerle aranız iyiyse aslına böyle düşünmemeli ama arada bir yemeğe almak ona yetmiyordur kesin.

İlişkinize bi şans daha vermek adına tayin alıp gidin beraber hala olmuyorsa ayrılırsınız

evet benim niyetim de bu. eşim zaten normalde her şeyi bana danışan biriydi öyle höt höt değildir istese de çok yapamaz. ilk öfke anı geçsin ikna olsun diye alttan almaya çalışıyorum.

eşim normalde böyle değil. beni biraz abarttım kabul ediyorum. yok beni sindirmek zordur biraz eşime boşanalım diyen de benim zaten, o kendisi istedi böyle devam edip bir şeyleri düzeltmeye çalışmayı dizginleri ele almayı.

haklısınız.bunu eşime de söyledim herkes ortak bir noktada buluşacak herkes bir adım atacak. atıyorum kv her gün gel dese ben ayda 1 desem hadi gene sorun. ama haftada birde herkes anlaşabilir değil mi? bu basit bir örnek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…