- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi greengirll
-
Vallahi benim gibi balık görünümlü cins bir şey olabilir bebişiniz.Yükselenler etkilermiş ama ikizler burcu çok duygusal evcimen olur diye biliyorum. Çocuğum da balık olacak normal zamanında doğarsa ama ben onu kova yapmak için erkenden doğurabilirim
İnsan kırılabilir
Hata yapabilir
Evlilikte iletişim eksikliği olabilir
Ancak ben emir kipleriyle konuşan insanları sevmiyorum ve anlaşamam
Kontrol edilmek falan böyle şeyler yaşamayı zorlaştırır
Sizi anlamasını sağlayın, siz de onu anlamaya çalışın
Ama konuşacak hal mi kalıyor akşama kadar, benimki de rapor bekliyor ama işin çözümünü buldum sevdiği belgeseli aç yanyana uzan izliyormuş gibi yapıp uyuevet bende sizin gibiyim genelde sorun burdave yaptığım iş tüm gün insanlarla muhatap olmak üzerine artık nefret eder hale geliyorum akşam insan yüzü görmek istemiyorum ama sevdiğim kişilerle de birarada olmaktan hoşlanıyorum ama her zaman değil.
mesela akşam evde kafamı boşaltmak için bilgisayarımı alır takılırım kitap okurum vs eşim niye onunla ilgilenmiyorum diye trip atarşimdi maç izliyor güya bana nispet
Yükselenler etkilermiş ama ikizler burcu çok duygusal evcimen olur diye biliyorum. Çocuğum da balık olacak normal zamanında doğarsa ama ben onu kova yapmak için erkenden doğurabilirim
olsun yine ailenle ilgili sorunlari anlatma el ogluna guvenilmez
20 şubattan sonra görünüyor ama hayırlısıVallahi benim gibi balık görünümlü cins bir şey olabilir bebişiniz.
Ama konuşacak hal mi kalıyor akşama kadar, benimki de rapor bekliyor ama işin çözümünü buldum sevdiği belgeseli aç yanyana uzan izliyormuş gibi yapıp uyu
esimin ailevi sorunlari beni ilgilendirmez bana ne diyorsun beni bir esim ilgilendirir diyorsun bencillik bu
Aslında herkesle diyaloğum iyidir iyi arkadaşımdır çok eğleniriz ama eşimin beklentileri farklı olunca azıcık ataerkil olduğu için tırnaklarımı çıkarıyorum. Evde iki kova bir aslana karşı tadından yenmezayy ama balık çok duygusal kova daha iyidir gerçi kimseyle anlaşamıyoruz baksana
evet bende yapmak istiyorum aslında yaptım da ama eşim benim zorumla yaptın diyor. istediğimin farkında değil değişmediğimi düşünüyor kendince.eşin önem veriyorsa bu konuda elbette bazı sınırlamalarla bir şeyler yapabilirsin diye düşünüyorum.
ortak arkadaşımız yok maalesef aynı ilde çağırabileceğimizAnladım. Daha net oldu şimdi. O zaman şöyle yapsanız; ailelerden önce ortak arkadaşları çağırsanız eşiniz misafir ağırlarken gergin olmadığınızı görse nasıl olur? Aile konusunda da konuşacaksınız. Bence istediği gibi olamayacağını anlamıştır onca yıl. Yine de üstüne basa basa anlatın ve gösterin. Bir süre sonra pes edecektir.
Ben de teraziyim, esimi yuceltmeyi çok severim. Çünkü kendimi ondan ayrı görmüyorum. Onun yuceligiyle ben de yukseliyorum sanki. Biliyorum ben fazla geyşayımbenim esim ailesine çok düşkün degil. Zaman zaman sorunlarimiz oldu bizim de, gitmem ailene sen git dedim. Tamam gitmeyelim o zaman dedi, hic üstüme gelmedi.
Bence de tatil şahane bi fikir. Biraz basbasa kalın, konusun ama yapıcı konusun. Kavga edip birbirinizi yemeyin. Bir de, sorunlar hep eşinizin ailesi konusunda gundeme gelince alınıyor olabilir. Neden sen kendi ailenin sırlarını problemlerini sakliyorsun da, benim ailemin aldığı nefes sorun oluyor diye düşünebilir. Bunu da yikmaniz lazimama ben sizi de cok yapıcı gördüm. Bence guzel sonuclar elde edebilirsiniz birlikte, birbirinizi kendinize birakin karşılıklı, daha çok sevin sevilin
Görümcelerle aranız iyiyse aslına böyle düşünmemeli ama arada bir yemeğe almak ona yetmiyordur kesin.ortak arkadaşımız yok maalesef aynı ilde çağırabileceğimiz
ailemi ağırladık onun ailesi gelmedi malum. görümcemleri falan sürekli ağırlıyorum. ama kafasında sanırım benim ailemi istemiyor diye bir düşünce var ya da hala emin değil bilemiyorum.
Günaydın kızlar eşimle evliliğimde sorunlar vardı bana karşı soğuk davranması, ailesi ile sorunlarımız vs derken iyice kopmuştuk. Ben artık dayanamayarak eşime ya bitirelim ya da herkes bir adım atsın baştan başlayalım dedim. Eşim düşünmek için zaten istedi. Bir kaç gün sonra döküldü. Kv ben artık geçmişi unuttum korkuyorum konuşmalarınızdan (boşanma olur onun yüzünden diye korktu) tamam gelin konuşalım falan diye haber göndermiş, eşim şu an kendi sorunlarımız var demiş...
Eşimin bana söyledikleri; ben sen üzülme diye gözünün içine bakıyordum, sen beni kullandın (köpek gibi gel git yaptın bana diyor), sana karşı yumuşak oldum diye bağımsız yaşadın, inat yaptın, dediklerimi yapmadın, herşeyini benle paylaşmıyorsun (illa her şeyi bilecekmiş), atıyorum bir aile meselesi olsa eşinizin bilmesini istemediğiniz niye efendim söylemiyormuşum....Bundan sonra herşeyimi o kontrol edecekmiş her istediğini yapacakmışım kaçmak yokmuş tehdit yokmuş... (boşanalım dedim diye tehdit ediyor oluyorum...)insanlardan kaçıyormuşum ailesinden,akrabalardan vs.
Şimdi ben evlendikten bir zaman sonra depresyona girdim çok sıkı fıkı görüşmedim ailemle ama eşimin ailesini ihmal etmemeye çalıştım, onlar istiyor ki kendi kızı damadı gibi habire her gün birlikte olalım yanyana oturuyoruz maalesefAyrıca bir çok sorun yaşadım, işle alakalı, sağlıkla alakalı, aile vs. Hayatımın en kötü haberleri üst üste geldi. Ve maalesef bu dönem sonrasında eşime inandıramıyorum çünkü asla ve asla açık açık anlatamayacağım aile sırrı denilen şeyler var. Ona baksan dışardan hiç bir sorunum yok o benim gözüme bakıyor...
Bana olan güvenini kaybetmiş böyle her şeyi anlatmadığım için...Eşim biriktirip biriktirip patlayan bir insan ve patlayınca da çok uzun sürüyor. Keşke olanları baştan söylesen de ben de bilsem böyle biriktirince kötü oluyor diyorum ama huy işte.
Eşim aslan burcu yönetmeyi çok seven bir insan. Ayrıca çok sahiplenici adama boşanalım diyorum umru değil yarabbim...İlla beni düzeltecek aklınca. Şimdi de tutturmuş tayin isteyecez....
Bir akıl fikir verin bana nolur...
Ben de kova burcuyum ne tezatız dimi:)
Aslinda adamda bi yrde hakli ( eski konulari bilmiyorum).
Bi derdin bi sorunun varsa esler birbirinden destek almali.
Adama inatcilik yapip kendi bildiginizi okuduysaniz su an o adam " artik benim dudugum otucek" demesi normal.
Ben olsam artik " evin reisi sensin" diyip yine alttan alttan kendi bildigimi okurum.
Ama bi sinirida var bunun. Inat, dedigim dedik, ben dogru bilirim kadinlar cekilmez oluyorlar hep.
Görümcelerle aranız iyiyse aslına böyle düşünmemeli ama arada bir yemeğe almak ona yetmiyordur kesin.
Bence eşiniz biraz sizi sindirmiş.onun dilinden konuşuyorsunuz biraz.ailenizin het şeyini anlatmamanız çok normal ama o bencilce her şeyi kendi kontrol etmek istiyor.keşke kendi yaşlarınizda daha uyumlu birisiyle evlenseydiniz.karakterinin burçlarla da alakası yok.ben de aslan burcuyum ve kimsenin hayatına böyle saygısızca karışmaya kalkmam
Mutlu bir evlilikten, hatta evliliği de geçtim mutlu bir hayattan beklentiniz nelerdir,hem senin hem eşinin? Hayal kurduğunuzda gelecekle ilgili ne kadar örtüşüyor fikirler? Bence bunlar önemli. Eğer ortak paydada buluşabiliyorsanız birşeyler kurtarulmaya değer. Ve değer gördüğünüz için de bir yolunu bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?