Sizin evde 4 televizyon siritmaz limoncu kulce altin sahibi insansin yakisirikinci bi tv mi ne yazıkki bizde 4 tana var esimde elektronik delili var 4 üncüyü yeni aldık gözlüklü tv izliycekmiş
iste evlilikler böyle bitiyor her keyfe her keze tv olursa ohh anam ohhSizin evde 4 televizyon siritmaz limoncu kulce altin sahibi insansin yakisir
Biz ikimizde meraklı değiliz teknolojiye. Hatta yarım saat olmadı eşime söyledim bu tv nin gözlüklerini hiç kullanmadık film izlemedik diyeikinci bi tv mi ne yazıkki bizde 4 tana var esimde elektronik delili var 4 üncüyü yeni aldık gözlüklü tv izliycekmiş
Aynen biz yeni evliyken bilincli olarak 1 yil tv almadik.Aman ne mutlu gunlermis aksamlari evde saklambac bile oynardikiste evlilikler böyle bitiyor her keyfe her keze tv olursa ohh anam ohh
Birazdan e2 de var onu bekliyorumThe walkıng dead izle zombiler kovalasın gece benim rüyalarıma giriyor yine izliyorum bayılıyorum,eşimde izliyor çünkü tekrar değil,lakin kanaltürk 3.sezondan başladı ifrit oldumnetten bakıyorum
Aynen biz yeni evliyken bilincli olarak 1 yil tv almadik.Aman ne mutlu gunlermis aksamlari evde saklambac bile oynardik
ahh ne sans elektronikten nefret eder konuma geldim evde 3 kutumu olur ya digitürk dsamrt bide digerinin adını unuttum hepsi maclar icin her aksamda degistirir uyduları büyü tv de izlemek icin her aksam allahın her aksamaı gece 1 2 de maclar olurdu bizimki uydu degistirirdi diyodum bigün balkondan düscen görcen gününü ben uyurkenBiz ikimizde meraklı değiliz teknolojiye. Hatta yarım saat olmadı eşime söyledim bu tv nin gözlüklerini hiç kullanmadık film izlemedik diye
Yaaaaaaaaa hemen açıyorum sağol :))))Birazdan e2 de var onu bekliyorum
Saklambac,yerden yuksek,ebelemece...Saklambaçç
Halime şükür etsem iyi olacak galiba hatta kalkıp kocisi opsem mi. Hem fb maçının ilk yarısı Bittiahh ne sans elektronikten nefret eder konuma geldim evde 3 kutumu olur ya digitürk dsamrt bide digerinin adını unuttum hepsi maclar icin her aksamda degistirir uyduları büyü tv de izlemek icin her aksam allahın her aksamaı gece 1 2 de maclar olurdu bizimki uydu degistirirdi diyodum bigün balkondan düscen görcen gününü ben uyurken
Vuyuyuhuuuuu bizde kovalamaca oynuyoruzSaklambac,yerden yuksek,ebelemece...
esim suan koltukları yumrukluyor gol olmadı yaaHalime şükür etsem iyi olacak galiba hatta kalkıp kocisi opsem mi. Hem fb maçının ilk yarısı Bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?