eşim sonunda isyan etti ne olacak bu aşk-ı memnu sevdam:(

Eşiniz haklı. Bir kere izlediniz tamam, iki kere izlediniz peki ama sarıp sarıp izliyorsunuz ve şahsi fikrim izlenecek bir tarafı dahi yok.
Müzik filan dinleyin. TSM harika oluyor mutfakta iş yaparken.

ikinci bi tv mi ne yazıkki bizde 4 tana var esimde elektronik delili var 4 üncüyü yeni aldık gözlüklü tv izliycekmiş
Biz ikimizde meraklı değiliz teknolojiye. Hatta yarım saat olmadı eşime söyledim bu tv nin gözlüklerini hiç kullanmadık film izlemedik diye

The walkıng dead izle zombiler kovalasın gece benim rüyalarıma giriyor yine izliyorum bayılıyorum,eşimde izliyor çünkü tekrar değil,lakin kanaltürk 3.sezondan başladı ifrit oldum netten bakıyorum

Aşk ı memnu hoş dizi güzel dizi. benimde meşhur dörtlüm var aşk ı memnu yabancı damat adını feriha koydum ayrılsak da beraberiz. sende çoğalt bence. benimki sadece dalga geçiyor

The walkıng dead izle zombiler kovalasın gece benim rüyalarıma giriyor yine izliyorum bayılıyorum,eşimde izliyor çünkü tekrar değil,lakin kanaltürk 3.sezondan başladı ifrit oldum netten bakıyorum
Birazdan e2 de var onu bekliyorum

Biz ikimizde meraklı değiliz teknolojiye. Hatta yarım saat olmadı eşime söyledim bu tv nin gözlüklerini hiç kullanmadık film izlemedik diye
ahh ne sans elektronikten nefret eder konuma geldim evde 3 kutumu olur ya digitürk dsamrt bide digerinin adını unuttum hepsi maclar icin her aksamda degistirir uyduları büyü tv de izlemek icin her aksam allahın her aksamaı gece 1 2 de maclar olurdu bizimki uydu degistirirdi diyodum bigün balkondan düscen görcen gününü ben uyurken

İzlediğim bir filmi 2. Kez bile izlemezken bi dizi nasıl 10 bin defa izlenir anlam veremedim inanın şaşkınım garip bi takıntı.. Ama müzik dinlemek iyi fikir bence müzik dinleyin

Halime şükür etsem iyi olacak galiba hatta kalkıp kocisi opsem mi. Hem fb maçının ilk yarısı Bitti

Bacım hep aynı Son neyi anlayamadın
Bihter ve Ali Rıza bey ölüyorlar her seferinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…