eşim sonunda öğrendi:(((

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
318
arkdşlar biliorum hatalıyım ama aslında haksızda sayılmam((ben eşimin haberı olmadan facebook actım...önceden söleyerek
açmıştım kızmıştı istememişti...ama ben zaman gecsın dıye yıne actım sadece bayan arkdşlarımı babamı,dayımı falan ekledim...
hatta içlerinden bazıları eşimin akrabaları ama onlar bıldıklerınden bşey demıolar...onlarda uzakta oğlumun resımlerine bakıyolar yorum yapıyolar....bugun yabancı misafırımız bize geldı çat pat turkçe bilio ıngılızce anlaşıoruz bızım evde net gorunce girmiş oda bılıo eşimin bılmedıgını ama salak faceye girmiş ekleme talebımı kabul ederken eşim görmüş....biraz kızdı ...benm eşim avukat...bıkaç facebookla ilgili dava gelınce böyle şelere ızın vermez oldu...şahsen benı kımse göremıo ısım farklı ben eklıorum bayagı saklıyım ama eşim
kesın bana kızıcak korkuorummmm(((ne yapmam gerek ne olur nasıl konuşacagımı söleyın bana((

aynı benim eşim bende haberi olmadan facebook hesabı açmıştım benimde akrabalarım bebeğimin fotolarına bakıyordu.ama eşim fark etti baya kızdı bende kapattm mecbur

Eşiniz istemiyorsa neden açıyorsunuz ki

Ne kadar sorunlu bir site bu sevgililer ayrılır eşler kavga eder.

Görmek isteyen akraba evde gelip görsün sizi çocukları.

Eşinizle aranızı bozmaya değmez.

Birdaha yapmayacağınıza söz verip niyetinizin sadece akrabalarla iletişim olduğunu doğru bir dille anlatırsanız

Belki fazla kızmaz

Kimse görmüyorsa bunu sorun etmesi biraz aşırı olmuş. Mesela eşim diğer arkadaşlık sitelerine çok kızardı ama facebook başka, her şey sana bağlı.

Son düzenleme:
Sadece zaman gecırıyorum,arkadaslarımda belli desen belki yumusar. Ve arama kısmında kesınlıkle adınızın cıkmadıgını söyleyın hatta beraber girin,oyun oynadıgınızı soyleyın facebook uzerınden..

neden eşinin haberi olmadan face açıyosun ki hemde çocuğunu görsünler diye neyi kanıtlamaya çalışıyosun yani görmeseler nolucak sanki biz kadınlar hep güvenden bahsederiz ama buda güvenini yıkmak gibi bişi yani ya çok yanlış habersiz ne demek aynı şeyi eşin yapsa kıyametleri koparırsın ve buraya konu açarsın eşim benden gizli face açmış diye bizde buna eser gürleriz ay nasıl yapar kesin altında bişi var diye ama işte kendi olunca insan aynı olmuyo dimi biraz empati ya ilişkinin sağlığı için bu şart bence objektif yaklaşıyorum şuan ama çok hatalı bi davranış hiç tasvif etmiyorum böyle şeyleri

benim eşim asker eşimin msnsi face yoktur aynen benim de face yok ama msnm var.aslında yasak.ama msnm var. eşim de kullanıyor mail falan geliyor.birkaç olay oldu buradan yazamam ama bize yasak. eşinle konuş istemiyorsa da açma. bunun için tadınız kaçmasın. bence açma bir daha.

eşimle anlaşma yaptık ne o açacak ne de ben..face bize yasak..sebebine gelince durduk yere huzur bozmaya gerek yok..beni arayıp sormayan ama face e ekli insanlara ihtiyacımız yok

bu kadar büyütülcek ne var anlamıyorum sadece akrabaların ekliymiş, verirsin şifreni sana güvenmiyosa olur biter
bence eşlerin kendine güvensizliği karılarına face açma diye baskı yapmak

Niye bu kadar sorun yaratıyorlar ki anlamadım...

Ben ilk face kullanıcılarındanım, eşim başta ne gerek var falan derken bi baktım benim hesabımdan kız kardeşini eklemiş, onu takip ediyor nerde napıyor falan diye, bide ona msjlar yazınca salak kız ben yazıyorum sanıyordu...Dedim hiç işim olmaz senle abin giriyor diye, derken eşimde açtı en sonunda kendi hesabını, ordan arkadaşlarıyla falan görüşüyor fakat benim kadar aktif değil, sevgili kardeşi bir türlü abisini listesine eklemediği için de eşim yine benim hesabımdan onu kontrol ediyormuş ki bu aşamada benim işle ilgili tanıştığım kişilerinde beni eklediklerini ve benim onları kabul etmediğimi görünce güven sorunu kalmadı...Şimdide ailesi beni listeden sildi, bende eşim onlarla ne yapmış etmiş herşeyi eşimin hesabından görüyorum ve yalanları yüzüne vuruyorum, bakalım ne zaman uyanacaklar....

Niye bu kadar sorun yaratıyorlar ki anlamadım...

Ben ilk face kullanıcılarındanım, eşim başta ne gerek var falan derken bi baktım benim hesabımdan kız kardeşini eklemiş, onu takip ediyor nerde napıyor falan diye, bide ona msjlar yazınca salak kız ben yazıyorum sanıyordu...Dedim hiç işim olmaz senle abin giriyor diye, derken eşimde açtı en sonunda kendi hesabını, ordan arkadaşlarıyla falan görüşüyor fakat benim kadar aktif değil, sevgili kardeşi bir türlü abisini listesine eklemediği için de eşim yine benim hesabımdan onu kontrol ediyormuş ki bu aşamada benim işle ilgili tanıştığım kişilerinde beni eklediklerini ve benim onları kabul etmediğimi görünce güven sorunu kalmadı...Şimdide ailesi beni listeden sildi, bende eşim onlarla ne yapmış etmiş herşeyi eşimin hesabından görüyorum ve yalanları yüzüne vuruyorum, bakalım ne zaman uyanacaklar....

bence habersiz yapmamalıydın olmadı eşinle kendi adını birleştiripte bir face acabilirdin eşini ikna etmeliydin kendini onun yerine koy aynı durumda sen olsaydın eşin kızdığın bişi yapsaydı ne yapardın ne derse sus ve alttan al öp sev okşa haklısın de biraz gururu oksaansın niyetini anlat ve eşinle adınızı soyadınızı birleştirip bir face acın mesela ayşe ünsal korkmaz gibi

Sana katiliyorum arkadasim. Sonuna kadar haklisin.

istemiyorsa eşiniz kapayın bencede huzur daha önemlidir vardır bir bildiği arkadaşlar ne güzel yazmışlar mesajlarında görmek isteyen görürr çocuğunuzu şart değil facee kapayın rahat edin sevgiler...

eskiden insanlar tarlalarına giren inekler yüzünden kapışırlarmış şimdi face devraldı ara bozmayı..

bu akşam benim annemde aynı şeyi yaşadı ama allahtan son anda toparladı durumu annemin ayağı kırıldı bi kaç gündür alçıda ve hasta ziyaretine geldi bi komşu o kişide annemin facebookunda var.neyse babam annem ben bide komşumuz oturuyorz falan dediki komşu :'' kız faceden haberini aldm geldim direk geçmiş olsun'' falan dedi tbi biz annemle bi bakştık sonra annemde direk haaa ayşe'nin facesinde resimlerim vardı ayağım kırıktı ayşede ekleyivermiş fotolarımı ordan mı gördün falan dedi he evet evet dedi komşuda bozuntuya vermeden hepimiz tabi babam hariç derin bir ohhh çektik yoksa tehlike büyüktü allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…