eşim sonunda öğrendi:(((

bu tarz şeylere sinir oluyorum kusura bakmayın.ay kocam gördü kızdı.ay şunu aldım kocam kızdı.madem bu kadar korkuyorsunuz internete hiç girmeyin.insan istedikten sonra sadece face de kötü şey yapacak değil ya.bir ton site var.bu güvenle alakalı bence.görümcemde öyle ayy kocam kızıyo ama girmeden de yapamıyorum faceye dio ay sinir oluyorum.hiç açmasaydın be insan.face de mi sadece kötü insanlar anlamıyorum ya.o zmn o eve neti koymamalıydı kocanız baştan

eşiniz istemiyorsa keske acmasaydınız daha evvelden face vs mı vardı cok mu gereklıydı esınız avukat ve faceden dolayı eskı asklarını bulanlar cıplak resım koyanlar vs olmustur ve oda bundan dolayı ıstemıyordur sımdı madem gordu durustce facenızı acın gosterın ve gozu onunde face kapatma maılı yollayın sıze ınanırmı ınanmazmı bılmem ama enazından durustce bır yaklasım ıle onu bıraz yumusatabılırsınız dıye dusunuyorum

Amannn beee en buyuk derdinde bu olsun....
Millette ne dertler varr dusunup duruyorsun kapatirsin olur biter ne varki bunda, bende kullaniyorum facebook, twitter ama esim kullanmiyor ne olcak biliyorda ...

eklediğin herkes aman eşim bilmesin dediğine göre, asıl sorun facebook açman değil adamı hepsinin karşısında salak yerine koyman olmuş.
ben olsam çok kızardım.

benim eşimde istemezdi eskiden kıskanıyodu heralde saçma olsa da işte...şimdi ortak hesap kullanıyoruz...bence sizde böyle bi çözüm bulabilirsiniz...eşinizden gizli açmanız tabii hoş olmamış bu arada kim olsa kızardı böyle bişeye bence...

Ne kadar masumca kullanırsanız kullanın, sonuçta iş çevirmişsiniz. Alacağınız tepki muhtemelen çok küçük olmayacak. Ya baştan kullanacağım diye resti çekecektiniz ya da bir daha hiç bulaşmayacaktınız. Ne yardan ne serden olmuş sizinki malesef. Umarım çok tepki almazsınız. Zaten asıl soru şu aynısını eşiniz yapsa kıyameti koparmaz mıydınız?

şok şok şok.daha neler.face için erkeklerden izin mi alınacakoldu olacak gün içerisinde yediklerimize,içtiklerimize,banyomuza,epilasyonumuza filan da karışsınlar.yahu ne var bunda.bence erkeklerin kadınların hayatına bu kadar hükmetmesi hiç kabul edilebilir bişey değil.herşeyin doğrusunu onlar mı bilir?egolarının şimdiye kadar şişirildiği yetmez mi?

bence çok yanlış yapmışsın senn için eşin mi önmli face mi önmli

İmzamı atarım

aynı şeyi eşin yapsaydı sen ne düşünür ne yapardın önce bunun mahkemesini yapmak lazım kafanda...ve vereceği tepkiyede çok merhamet ve şevkatle yaklaşmak gerek...

Son düzenleyen: Moderatör:
Madem istemiyormus aslinda acmasaniz daha iyi olurdu..SIfrenizi verirseniz belki ici rahat eder.Ikinizde o hesaba girersiniz.
Baktiniz hic istemiyor, kapatin. Uyduruk bir face book icin esinizi uzmeye, evinizde huzursuzluk yaratmaya degmez.

Benim esimde face kullanmami istemiyor ama kendiside basindan kalkmiyor neden onlar herşeyi yapiyor bize yasak oluyor anlam veremiyorum yinede eslerimizi dinlemekten fayda var diye dusunuyorum

Birkaç dava dosyasi geldi diye niye face actirmiyo onu anlamasamda gerekçe ni söyle kurtul sonucta aldatma yok art niyet yok bu kisitkama niye acaba ?

facebook la ilgili bir sürü kötü haber duyuyoruz yaşıyoruz da .. çok zararlı bi site oldugu açık. Ve eşinizin de istemeemesi normal bence.. kocanz üzmek ve aranızı bozmak pahasına bile ısrarla face hesabı açma sebebinizi anlayamadım yani. Açmayın kardeşim evliliğinizden huzurunuzdan önemli mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…