- 7 Ağustos 2011
- 1.201
- 177
- 123
- Konu Sahibi Anotherinlife
-
görmek ısteyen akrabalarımız gelıp göremıyor ıste...annemler uzakta,ağbim yurtdışında ....genelde uzagız ve resımlerle görüşebılıoruz özlem giderioruz...eşimle arayı bozmaya tabıkı değmez....sizin dedıgınız şekilde dogry bı dılle anlatıcam :)Eşiniz istemiyorsa neden açıyorsunuz ki
Ne kadar sorunlu bir site bu sevgililer ayrılır eşler kavga eder.
Görmek isteyen akraba evde gelip görsün sizi çocukları.
Eşinizle aranızı bozmaya değmez.
Birdaha yapmayacağınıza söz verip niyetinizin sadece akrabalarla iletişim olduğunu doğru bir dille anlatırsanız
Belki fazla kızmaz
eşimin arkdşının sevgılısının fotosunu alıp kötü içerikli siteye ıznı olmadan koymuşlar..aynısı bana olur dıye korkuo ama benm herşey kapaılı....kımse bulamıo ben eklıorum arkdşlarımla göruşebılıorum sadece...Ne davası açmışlar ki?
öyle dicem ki zaten öyle ....ailem foto görsun arkdşlarla ıkı muhabbet edıyım zaman gecırmek maksat...Sadece zaman gecırıyorum,arkadaslarımda belli desen belki yumusar. Ve arama kısmında kesınlıkle adınızın cıkmadıgını söyleyın hatta beraber girin,oyun oynadıgınızı soyleyın facebook uzerınden..
kımseye bişey kanıtladıgım yok...nasıl bı tutum böyle???....ben ailemdn uzakta yaşıorum ağbim yurtdısında faceden rahatca mesajlaşıoruz uygun oluo...yıgenının resımlerını görebılıo buyudugunu görebılıo maille ugraşmaktansa böyle kolayımıza gidio agbımde yorum atabılıo....akrabalarda uzakta...yanı kımseye bişey kanıtladıgım yok kanıtladıgım şey çocugumsada ne mutlu kı kanıtlab8ılıcek en guzel şeye sahıbım...ayrıca benm eşim açsa ben ona hıcbışekilde kızmam...ben ona sölemiştim izin vermedı o bana sölesın hemen ızın verırım...ben zaten yaptıgımın hata oldugunun bılıncındeyım ...ama benmde kendıme göre sebeplerım var...anlattıgım gıbı....ınsan bi hata yapar guvenden bahsederız ama hatanın boyutu çok onemli...neden eşinin haberi olmadan face açıyosun ki hemde çocuğunu görsünler diye neyi kanıtlamaya çalışıyosun yani görmeseler nolucak sanki biz kadınlar hep güvenden bahsederiz ama buda güvenini yıkmak gibi bişi yani ya çok yanlış habersiz ne demek aynı şeyi eşin yapsa kıyametleri koparırsın ve buraya konu açarsın eşim benden gizli face açmış diye bizde buna eser gürleriz ay nasıl yapar kesin altında bişi var diye ama işte kendi olunca insan aynı olmuyo dimi biraz empati ya ilişkinin sağlığı için bu şart bence objektif yaklaşıyorum şuan ama çok hatalı bi davranış hiç tasvif etmiyorum böyle şeyleri
şifremı vermem cunku oda mail şifrelerini bnden gızlıo ama arkdş lisetemı resimlerimi falan gösterırım...benm yanımda bakabılır istedıgı gibi:)valla guvenılmıcek hiçbişeyde yapmadım su zamana kadr....sadece akrabalarım ve kız lisesinden arkdşlarım o kdr...bu kadar büyütülcek ne var anlamıyorum sadece akrabaların ekliymiş, verirsin şifreni sana güvenmiyosa olur biter
bence eşlerin kendine güvensizliği karılarına face açma diye baskı yapmak
çok işe yarıyor bazen katılıorum:)Niye bu kadar sorun yaratıyorlar ki anlamadım...
Ben ilk face kullanıcılarındanım, eşim başta ne gerek var falan derken bi baktım benim hesabımdan kız kardeşini eklemiş, onu takip ediyor nerde napıyor falan diye, bide ona msjlar yazınca salak kız ben yazıyorum sanıyordu...Dedim hiç işim olmaz senle abin giriyor diye, derken eşimde açtı en sonunda kendi hesabını, ordan arkadaşlarıyla falan görüşüyor fakat benim kadar aktif değil, sevgili kardeşi bir türlü abisini listesine eklemediği için de eşim yine benim hesabımdan onu kontrol ediyormuş ki bu aşamada benim işle ilgili tanıştığım kişilerinde beni eklediklerini ve benim onları kabul etmediğimi görünce güven sorunu kalmadı...Şimdide ailesi beni listeden sildi, bende eşim onlarla ne yapmış etmiş herşeyi eşimin hesabından görüyorum ve yalanları yüzüne vuruyorum, bakalım ne zaman uyanacaklar....
onuda söledım ama zaten ısmım oğlumla benm adım soyadı falan yok...ya ben zaten hak verıorum ama çok kızılacak bişey olduguna ınanmıorum....dediğiniz gibi yapıcm hemen yyumuşar:))bence habersiz yapmamalıydın olmadı eşinle kendi adını birleştiripte bir face acabilirdin eşini ikna etmeliydin kendini onun yerine koy aynı durumda sen olsaydın eşin kızdığın bişi yapsaydı ne yapardın ne derse sus ve alttan al öp sev okşa haklısın de biraz gururu oksaansın niyetini anlat ve eşinle adınızı soyadınızı birleştirip bir face acın mesela ayşe ünsal korkmaz gibi
aynen anneme bıle bu kdr hesapvermedım:)ama maalesefkı annem değil kocam:)Komik bir durum..
sanki cocuk annesinden sakliyor,anneside ogrenicek diye korkuyor hay Allahim..
ben bı akşam değil çok kez yaşadım:))))hep cevırdım annemın facesınden bahsedıolar falan dedım o kdr guvenıodukı çakmadı....gözlerıyle görunce olan oldu zaten:)bu akşam benim annemde aynı şeyi yaşadı ama allahtan son anda toparladı durumuannemin ayağı kırıldı bi kaç gündür alçıda ve hasta ziyaretine geldi bi komşu o kişide annemin facebookunda var.neyse babam annem ben bide komşumuz oturuyorz falan dediki komşu :'' kız faceden haberini aldm geldim direk geçmiş olsun'' falan dedi tbi biz annemle bi bakştık sonra annemde direk haaa ayşe'nin facesinde resimlerim vardı ayağım kırıktı ayşede ekleyivermiş fotolarımı ordan mı gördün falan dedi he evet evet dedi komşuda bozuntuya vermeden hepimiz tabi babam hariç derin bir ohhh çektik yoksa tehlike büyüktü allah korusun
ınat neden super soru???bnde bı bıreyım ve eşimi incitecek gururunu kırıcak bişey yapmıosam ailemle kız arkdşlarımla konusuosam neden bana yasakladıgını idrak etmem gerekıo???kı bnce sebepsiz yere bunu yapıo bnm ınadımda bu...ona gelınce o hıcmı kafasına buyruk yaşamıo???ohooooo benm bı face hesabım var oda kızlarla dolu onun bı iş yaşantısssı var neler var neler....ben ona katlanıosam onun benm yaptıgım ufak bı davranoşa katlanması gerekmezmı???o açsa bana sölese(ki ben ılk ona söleyerek açtım sora kapadım)ben ızın verırım ama onun adresıde benm gibi oluck bıtek erkekler ve akrabaları...o zamn neden olmasın??eşiniz istemiyorsa kapatın gitsin. bu inat neden???? ayrıca aynı şeyi eşiniz yapsaydı "ah eşim benim haberim olmadan face açmış. kesin kızlarla konuşuyo, kesin bir işler çeviriyo" diye yazardınız.
cok haklısınız bı asosyallık durum bu noktalara getırıo durumu....bız faceden görustugumuz ıcın buluşma dusunmuoruz buluşsakta anlatılıck şeler azalmakta zaten kouşuoruz...benı arayan bulur da dıyemezdım cunku numaralarım sılındı ve numaram değişti...facebook sayesınde bı suru arkdşımla yıne görştük konuştuk...bu ıı oldu....ailem oğlumun bnm fotolarımı gördu...tek bu yonden ii başka yonden bnde pek yararlı görmüorum...bir zamanlar benimde vardı face hesabım.. eşim çok kızdı kapattık birlikte bir daha da açmadım..
bir süre kullanmayınca facebook un aslında gerçekten iyi bişey olmadığını anladım
eşim haklıydı bana göre ..
çünkü insan kardeşiyle arkadaşıyla bile ordan görüşür olmuş
kimse kimseyi arayıp sormuyor ziyaretine gitmiyor face sayesinde
maşallah herkes o siteye her anının resminide koyuyor ya (resimlerin hepside hep özenli ne tesadüfse herkes manken gibi :)
insanlar sanal alemde yaşar olmuş gerçek hayatı unutmuşlar vallahi.
bende karşıyım kim ne derse desin.
facebook hesabımın olmayınca bizim aile arkadaş akraba ilişkilerimiz dah da güzelleşti,
gerçek hayatta görüşüp sohbet ediyor ve özlem gideriyoruz.
sanal ortamda herşeyi beğen deyip yorum yapıp birşeyler paylaşıp
en güzel fotoları koyarak değil.ben o sanal ortamda hiç kimsenin doğal olduğuna inanmıyorum
buda beni rahatsız ediyor.
facebookun genel anlamda artıları varsa bence eksileri daha fazla
ben iyiki kapatmışım hesabımı diyorum
haklısınız eğer konuşursak kkı hala face konusunda konuşmadık eğer sorun yaratırsa kapatıcm...Herşey bi kenara eşinizden gizli bişey yapmanız,hem de onun face ile ilgili düşüncelerini bildiğiniz halde, hiç hoş olmamış... Güven zedeler bu tarz şeyler..eşim benden gizli,amacı ne olursa olsun bi sosyal paylaşım alanında hesap açsa ben de başka var mı gizli saklı yürüttüğün işler diye köpürürüm... üstelik açma face demiş size... çok gerekli,hayatın olmazsa olmaz bişeyi değil face filan...yokluğu size bi zarar getirmez ama anladığım kadarıyla varlığı zarar verecek.. bir iki fotoğraf için eşinizin güvenini kaybetmeyin..böyle ufak detaylar da büyük sorunlar yetişir..
bana guvenmeyecegı hıcbı durum yok cunku ben kötu bişey yapmadım ıcım rahat....cunku eşiminde kafasına buyruk yaşadıgı bı hayatı var benm eşim aynı zamanda muzısyen...gece 3lerekadr olmadıgı oluo..tamam ben ona guvenıorum ama oda kafasına göre yaşıo....aslında muzısyenlık yapmaya bılır durumumuz ıı avukat avukatlık yapabılır....sırf sevdiği için, kafasını dagıtmak, az bıraz cebıne giriosada varsın gırmesın ama o ıstedıgı gıbı yaşıo ya ben?????tamam evlılık sorumluluk ısterde benm ıstedıklerım ne oluckkı bu sadece eften püften o yokken zaman harcayabılecegm bişey neden olmasın???gereklı mı tabıkı değil ama o hayatını ıstedıgı gıbı yaşıo ben özverıde bulunuorum oda bana bulunması gerekmıo mu??Sosyal paylaşım siteleri ne için vardır?
Adı üstünde SOSYAL PAYLAŞIM.
Ama biz millet olarak herşeyin cılkını çıkartmaya bayıldığımız için, facebook ve twitter ı da hakladık çok şükür.
Facebook üstünde sanal seks yapanları mı istersin; twitter üstünden "pampişleri"ne resim gönderenmi?
Ondan sonra direk facebook veya twitter suçlu, ya da muadili.
Sorun bizde kızlar.
Sorun bakış açımızda.
Mesela bir kanun çıkar, biz açığını bulmaya uğraşırız.
Bir program, bir dvd, bir cd çıkar, korsanını alırız.
Onu da mı yapmadık, oyun oynarız; hilesini bulmaya çalışırız.
Biz hiç bir şeyi MAKSADIYLA kullanmadıktan sonra, kim ne yapsın bize?
Ben babaannemi kaybettim.
Bizim sülale çok dağınıktır.
Her şehirde hatta yurtdışında bile akrabalarımız vardır.
Babaannemi kaybettiğimi yazdım statüse, o ona o ona derken bir baktım ertesi gün herkesin haberi olmuş ve cenazede tam kadro buluşulmuştu.
E şimdi bunun nesi yanlış?
Size gelince; eşlerin birbirinden habersiz birşeyler yapmasına kesinlikle karşıyım. Güven bir kere kayboldu mu kolay kolay yerine konmuyor maalesef.
Ama olan olmuş. BUndan sonra iki yol var önünüzde:
1) Ya eşinize sizin aramalarda çıkmadığınızı, profilinizin gizli olduğunu ve ekli olan kişilerin sadece gerçek hayatta tanıdığınız insanlar olduğunu belirteceksiniz.
2) Hesabınızı kapatacaksınız.
Tabi eşiniz size tekrardan ne zaman ve nasıl güvenir onu bilemiyorum...
ilk gızlemedım kızınca kapattım ama sora yıne actım...belki yıne kapatıcm...cok saçma dımı amaNe saçma yarabbi.
Adama bak .
Alt tarafı Facebook hesabı yani.. Ne günlere kaldık ..
Sizde gizlemeyeydiniz yani ne var ki.
Eşiniz istemiyorsa neden açıyorsunuz ki
Ne kadar sorunlu bir site bu sevgililer ayrılır eşler kavga eder.
Görmek isteyen akraba evde gelip görsün sizi çocukları.
Eşinizle aranızı bozmaya değmez.
Birdaha yapmayacağınıza söz verip niyetinizin sadece akrabalarla iletişim olduğunu doğru bir dille anlatırsanız
Belki fazla kızmaz
Ne davası açmışlar ki?
Sadece zaman gecırıyorum,arkadaslarımda belli desen belki yumusar. Ve arama kısmında kesınlıkle adınızın cıkmadıgını söyleyın hatta beraber girin,oyun oynadıgınızı soyleyın facebook uzerınden..
neden eşinin haberi olmadan face açıyosun ki hemde çocuğunu görsünler diye neyi kanıtlamaya çalışıyosun yani görmeseler nolucak sanki biz kadınlar hep güvenden bahsederiz ama buda güvenini yıkmak gibi bişi yani ya çok yanlış habersiz ne demek aynı şeyi eşin yapsa kıyametleri koparırsın ve buraya konu açarsın eşim benden gizli face açmış diye bizde buna eser gürleriz ay nasıl yapar kesin altında bişi var diye ama işte kendi olunca insan aynı olmuyo dimi biraz empati ya ilişkinin sağlığı için bu şart bence objektif yaklaşıyorum şuan ama çok hatalı bi davranış hiç tasvif etmiyorum böyle şeyleri
bu kadar büyütülcek ne var anlamıyorum sadece akrabaların ekliymiş, verirsin şifreni sana güvenmiyosa olur biter
Niye bu kadar sorun yaratıyorlar ki anlamadım...
Ben ilk face kullanıcılarındanım, eşim başta ne gerek var falan derken bi baktım benim hesabımdan kız kardeşini eklemiş, onu takip ediyor nerde napıyor falan diye, bide ona msjlar yazınca salak kız ben yazıyorum sanıyordu...Dedim hiç işim olmaz senle abin giriyor diye, derken eşimde açtı en sonunda kendi hesabını, ordan arkadaşlarıyla falan görüşüyor fakat benim kadar aktif değil, sevgili kardeşi bir türlü abisini listesine eklemediği için de eşim yine benim hesabımdan onu kontrol ediyormuş ki bu aşamada benim işle ilgili tanıştığım kişilerinde beni eklediklerini ve benim onları kabul etmediğimi görünce güven sorunu kalmadı...Şimdide ailesi beni listeden sildi, bende eşim onlarla ne yapmış etmiş herşeyi eşimin hesabından görüyorum ve yalanları yüzüne vuruyorum, bakalım ne zaman uyanacaklar....
bence habersiz yapmamalıydın olmadı eşinle kendi adını birleştiripte bir face acabilirdin eşini ikna etmeliydin kendini onun yerine koy aynı durumda sen olsaydın eşin kızdığın bişi yapsaydı ne yapardın ne derse sus ve alttan al öp sev okşa haklısın de biraz gururu oksaansın niyetini anlat ve eşinle adınızı soyadınızı birleştirip bir face acın mesela ayşe ünsal korkmaz gibi
Komik bir durum..
sanki cocuk annesinden sakliyor,anneside ogrenicek diye korkuyor hay Allahim..
bu akşam benim annemde aynı şeyi yaşadı ama allahtan son anda toparladı durumuannemin ayağı kırıldı bi kaç gündür alçıda ve hasta ziyaretine geldi bi komşu o kişide annemin facebookunda var.neyse babam annem ben bide komşumuz oturuyorz falan dediki komşu :'' kız faceden haberini aldm geldim direk geçmiş olsun'' falan dedi tbi biz annemle bi bakştık sonra annemde direk haaa ayşe'nin facesinde resimlerim vardı ayağım kırıktı ayşede ekleyivermiş fotolarımı ordan mı gördün falan dedi he evet evet dedi komşuda bozuntuya vermeden hepimiz tabi babam hariç derin bir ohhh çektik yoksa tehlike büyüktü allah korusun
eşiniz istemiyorsa kapatın gitsin. bu inat neden???? ayrıca aynı şeyi eşiniz yapsaydı "ah eşim benim haberim olmadan face açmış. kesin kızlarla konuşuyo, kesin bir işler çeviriyo" diye yazardınız.
bir zamanlar benimde vardı face hesabım.. eşim çok kızdı kapattık birlikte bir daha da açmadım..
bir süre kullanmayınca facebook un aslında gerçekten iyi bişey olmadığını anladım
eşim haklıydı bana göre ..
çünkü insan kardeşiyle arkadaşıyla bile ordan görüşür olmuş
kimse kimseyi arayıp sormuyor ziyaretine gitmiyor face sayesinde
maşallah herkes o siteye her anının resminide koyuyor ya (resimlerin hepside hep özenli ne tesadüfse herkes manken gibi :)
insanlar sanal alemde yaşar olmuş gerçek hayatı unutmuşlar vallahi.
bende karşıyım kim ne derse desin.
facebook hesabımın olmayınca bizim aile arkadaş akraba ilişkilerimiz dah da güzelleşti,
gerçek hayatta görüşüp sohbet ediyor ve özlem gideriyoruz.
sanal ortamda herşeyi beğen deyip yorum yapıp birşeyler paylaşıp
en güzel fotoları koyarak değil.ben o sanal ortamda hiç kimsenin doğal olduğuna inanmıyorum
buda beni rahatsız ediyor.
facebookun genel anlamda artıları varsa bence eksileri daha fazla
ben iyiki kapatmışım hesabımı diyorum
Herşey bi kenara eşinizden gizli bişey yapmanız,hem de onun face ile ilgili düşüncelerini bildiğiniz halde, hiç hoş olmamış... Güven zedeler bu tarz şeyler..eşim benden gizli,amacı ne olursa olsun bi sosyal paylaşım alanında hesap açsa ben de başka var mı gizli saklı yürüttüğün işler diye köpürürüm... üstelik açma face demiş size... çok gerekli,hayatın olmazsa olmaz bişeyi değil face filan...yokluğu size bi zarar getirmez ama anladığım kadarıyla varlığı zarar verecek.. bir iki fotoğraf için eşinizin güvenini kaybetmeyin..böyle ufak detaylar da büyük sorunlar yetişir..
Sosyal paylaşım siteleri ne için vardır?
Adı üstünde SOSYAL PAYLAŞIM.
Ama biz millet olarak herşeyin cılkını çıkartmaya bayıldığımız için, facebook ve twitter ı da hakladık çok şükür.
Facebook üstünde sanal seks yapanları mı istersin; twitter üstünden "pampişleri"ne resim gönderenmi?
Ondan sonra direk facebook veya twitter suçlu, ya da muadili.
Sorun bizde kızlar.
Sorun bakış açımızda.
Mesela bir kanun çıkar, biz açığını bulmaya uğraşırız.
Bir program, bir dvd, bir cd çıkar, korsanını alırız.
Onu da mı yapmadık, oyun oynarız; hilesini bulmaya çalışırız.
Biz hiç bir şeyi MAKSADIYLA kullanmadıktan sonra, kim ne yapsın bize?
Ben babaannemi kaybettim.
Bizim sülale çok dağınıktır.
Her şehirde hatta yurtdışında bile akrabalarımız vardır.
Babaannemi kaybettiğimi yazdım statüse, o ona o ona derken bir baktım ertesi gün herkesin haberi olmuş ve cenazede tam kadro buluşulmuştu.
E şimdi bunun nesi yanlış?
Size gelince; eşlerin birbirinden habersiz birşeyler yapmasına kesinlikle karşıyım. Güven bir kere kayboldu mu kolay kolay yerine konmuyor maalesef.
Ama olan olmuş. BUndan sonra iki yol var önünüzde:
1) Ya eşinize sizin aramalarda çıkmadığınızı, profilinizin gizli olduğunu ve ekli olan kişilerin sadece gerçek hayatta tanıdığınız insanlar olduğunu belirteceksiniz.
2) Hesabınızı kapatacaksınız.
Tabi eşiniz size tekrardan ne zaman ve nasıl güvenir onu bilemiyorum...
Ne saçma yarabbi.
Adama bak .
Alt tarafı Facebook hesabı yani.. Ne günlere kaldık ..
Sizde gizlemeyeydiniz yani ne var ki.
bizim ülkemizde evlilik anlayışında birazcık algı yanılgısı var gibi geliyor bana
evlendiğin zaman yapışık ikiz gibi yapılan herşey beraber olmak zorunda sanki
insanlar elbette evliliğe zarar verecek şeylerden kendilerini sakınacaklar
ama bu kontrolün bizde olduğu şeyleri bile neden yasak yaparız birbirimize pek anlayamıyorum
karşılıklı güven olduktan sonra neyin yasağı neyin sınırlaması bu
hep böyle mi olacak evlilikler kocam istemedi, ben kocamın şu yaptığını doğru bulmadım ,o benim bu yaptığıma kızdı vs vs................................
çiftler herşeyden önce bir bireyler herkesin kendine göre zevkleri,ilgi alanları ve takip ettiği gelişmeler vardır
bunlardan yasaklarla kendilerini soyutlayıp, her an evliliğine zarar getireceği dürtüsüyle kendini sınırlayan insan bir süre sonra
evlilikten soğuyor, ya ben istediğim şeyleri hep izinle mi yapacağım diyor
ben de nişanlıyım, nişanlımın face var benim de var istiyorsak olmalı zaten arkadaşlarımız,ailelerimiz,dostlarımız var
nasıl kullanmak istiyorsan o amaçla kullanırsın ,sen karşındaki insana güvendikten sonra ne önemi var, söyle olmuş böyle olmuş demenin
nişanlıma da sonuna kadar güvenirim onun benden önce de bir hayatı vardı, benimle beraber herşeye nasıl nokta koyar
ben de ondan önceki hayatımı,bütün tercihlerimi bitiremem, herşeyden önce kendime özgü bir bireyim
ha bu demek değil kafamıza göre takılmak.işte anlaşılamayan nokta da bu sevgili hanımlar ,EŞİNİZLE YAPIŞIK İKİZ DEĞİLSİNİZ sizin de kendinize özel şeyleriniz olmalı,olabilmeli, normal olanı da bu aksi durumlarda zaten evli insanlar birbirlerinden bıkmaya başlıyorlar herşeyi bebaber yapma mantığı evlilikleri bitiriyor karşılıklı güven varsa neyden korkuluyo anlamıyorum
türkiyedeki boşanmaların artmasına şaşırmıyorum aslında
evliliğin ne olduğunu tam idrak edemedik.
kesınlıkle öyle bncede kullanmasını bılmeyen ıkı gerızekalı yuzunden böle bı durum yaşıoruz....kadın arkdşyla adres açmış ...arkdşıda şifresını eski erkek arkdşı öğrenmiş daha oncedende zaten diğer arkdşı yuzunden ayrıldıkları ıcın ıkısınıde kötü içerikli sitelere koymuşlar...Canım face gerçekten kullanmasını bilmeyen için sorunlu bi site
Eşinde genelde kullanmasını bilmeyen insanlarla karşılaştığı için doğal olarak ailesinin bulaşmasını istemiyor
Senin yapacağın tek şey eşinle açıkça konuşman
Niyetinin kötü olmadığını,sadece akrabalarınla iletişim için kullandığını,isterse onunla accountunu paylaşabileceğini...
Tüm bunlara rağmen eşin karşı çıkıyorsa kapat gitsin
Hiç bişey yuvanın huzurundan daha önemli değil
o yasak bu yasak evlılıkten sogur ınsanAlla alla facebook neden yasak...
Ay çok garip...Bugün ne garip konular okuyorum burada...
aynen öyle ...ya bu bı facebook yasagı daha ne yasakları var..yasak demeyelım kıskanclıkları var....davalar ölekı ınsan yuh artık buda olmuş dıyor...ama bıyandanda onlarla ben bır değilim dıorum hep....onun hobılerı var kafasına göre dışarı çöp atmaya diye cıkıp 3te gelmeleri var ben hep susuorum tamam sitem edıorum kızıorum ama yasaklamıorum o kafasına buyrujk yaşıo ne yazıkkı benıde sırf bu yuzden anlamıo...eşinizin endişelerini de anlıyorum önüne bununla ilgili davalar gelmiş ama aslı eşin daha ne davalar görüyordur
yani her davasına göre sana yasaklar koyacaksa bu evlilik tek yönlü tercihler olmaktan öteye geçmez
sen ne kadar anlayışlısın ona karşı öyle de olmalı zaten evet onun da hobileri var, ben saygı duyuyorum demişsin doğru ve medeni davranıyorsun
sen de eşine güzel bir dille açıkladığın zaman umarım sorun olmaz aranızda senin de bu saygıyı ondan beklemen gayet doğal
kafamızı dağıtan birşeyi yapmak, kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlıyor
kendini iyi hisseden insan evliliğini daha iyi yürütmez mi
bu her iki taraf için de böyledir
hayat zaten zor bir de bunu yasaklarla,güvensizlikle sürekli zorlaştırmak bir yerden sonra birşeylerin tıkanmasına yol açıyor zaten
bu kadar büyütülcek ne var anlamıyorum sadece akrabaların ekliymiş, verirsin şifreni sana güvenmiyosa olur biter
kesinlikle katılıyorum
benimde var eşiminde var ikimizde birbirimin şifreside var bazen ben açıyorum onunkini arkadaşlarının paylaşımları güzel oluyo bazende o açıyo benimkini
ikimizde bu şekilde kullanıyoruz benimde arkadaşlarımın hepsini biliyo bende onunkini biliyorum ve 1 tane bile bayan eklemiyo face e benden başka tabii :)))
çok sıkıntı olacak bi durum değil yani ben çok arkadaşlarımı buldum görüşmediğimiz ilkokuldan liseden hepsi şehir dışı ülke dışı faceden hebr alıyoruz birbirmizden bence gzel bişey
daha kötu oluck....çunku ıcımızde bişeylerı bırıktırıoruz...o dıledıgı gıbı yaşarken bız neden dıe soruoruz ....o zaman bende yaparım derken ınada bınıyor iş,daha çok ınatlaşıp dha çok yıpranıyoruz....ben onun yasam haklarına saygı duyarken onun benı es gecmesı saçma gelıor...zaten gun bou otur evde ne yapıczkı oda bı bakıma zaman gecırmek oluo buna karışılmasıda haksızlık özellikle ev hanımları ıcın söyluorum...sevgili hanımlar herkesin fikrine saygı duyuyorum ama anlayamadığım nokta evlilikte konulan yasaklar gerçekten huzuru mu
sağlıyor yani buna gerçekten inanıyor musunuz!!!!!!!!!!
yuvanın huzuru için kapat diyenler var aranızda mesele uzayıp saçma bir hal alacaksa kapatmak tek çözüm gibi görünüyor haklısınız ama
o zaman mesele hallolacak mı ,herşey rayına mı girecek ,huzur patlaması mı yaşanacak ,yuvanın huzuru tek tarafın isteklerine değil
iki tarafın da fikirlerine değer vermekle daha mümkün olmaz mı
türkiyede kadınlar genelde kocaları ne isterlerse onu yaparlar ben de yakın çevremden şahidim buna
peki o zaman şöyle bir düz mantık hesabı yapalım , yuva huzuru için sürekli yasaklarla,biat etmeyle,susmakla sürüyorsa,huzur sağlanıyorsa evlilikler RESMİ RAKAMLARA GÖRE NEDEN SON YILLARDA ÜLKEMİZDE BOŞANMA PATLAMASI yaşanıyor............
gerçekten bir yerlerde yanlışımız var evlilik bu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?