eşim sonunda öğrendi:(((

Avukat... Okumuş bir insanın böyle bir tavır takınması eşinizin bilgisayardan anlamaması İlginç geldi bana.... Baktıgı davalarla ılgısı yok bu ısın tamamen guvene dayalı..

Benimde bir dönem vardı kapattım..
ve sadece saçmalıklardan dolayı
Çok yapmacık çok gereksiz yaa
zaten ben görüşmek istediklerimle görüşüyorum bi şekilde telde görsel olarak
msn de var face bana gereksiz geliyor..
helede kuzenlerimin yasdıklarını gördükçe öğkkk oldum..
Kuzenim alt kataki komşusuna sana geliyorum kahveye yazıyor evden bi alt kata faceden yazıyor
yemek yedimm, uyandımm, uyuyorum, susadımm, canım kola istedii..
bu ne yaaa bu nedir allah aşkına ne yaparlarsa yazıyolar bide beğen diyorlar yorum yaz diyorlar:3
eklemesen olmuyor trip atıyolar

Eşimin var oda kendi bilir ben kapat demem o da bana demedi bana göere değil sadece..
eski arkadaşlarımıda zaten görmek istemiyorum pek lazım değiller

Eşiniz istemiyorsa açmayınız çok gereksiz yaa bana göre..

doğru ama benm kullanım amacım daha cok ailem özellıklede ağbimın oğlumun resımlerını görmesı ....uzak akrabalar merak edıyolar onlar bakıorlar...öyle yanı kısacası kapatıcm böle devam ederse ama henuz konuşmadık ona duzgunce anlatıcm bişey demezse tamam bnde arada bakıyım derse ızın verıcem...

bende diyorum neyi öğrenmiş acaba
hesabınızı kapatmayın,şifrelerinizi de vermeyin.hem eşinizde vermiyormuş
erkeklerin her dediğini yapmak iyi değildir.tepenize çıkarlar sonra

bende diyorum neyi öğrenmiş acaba
hesabınızı kapatmayın,şifrelerinizi de vermeyin.hem eşinizde vermiyormuş
erkeklerin her dediğini yapmak iyi değildir.tepenize çıkarlar sonra
şifreyı kesınlıkle vermıcemmm :)))ve kesınlıkle her dediğini yapmak ıı gelmıor...

Aslında bunun güvenle alakası var.Benim ağbim hakim eşi 10 gün önce falan facebook açtı elbetteki bir şey demedi.Sonsuz güvenir eşine.Benim sevgilimde istemiyor demekki oda bana güvenmiyor.Ama onun sözleri şu.Okadar şey duyuyoruz facebook olmadan daha güzel yaşarız hayatımızı zamanını facebookta harcama falan filan işte.

bence hatan, eşinden gizli bir şey yapman.. bu herhangi bir şey de olabilirdi..
bir kere güven sarsılınca, geri toparlaması zor oluyor.
benim tavsiyem asla gizli bişeyler yapmamak..
eğer kapat derse kapatırsın, çok da gerekli değil face.
akrabalara da mail atarsın fotoları olur biter.
bu benim fikrim tabi, yine de sen bilirsin

bu arada bana da eşim ısrar ediyor niye face hesabı açmıyorsun,aç arkadaşlarını bul diyor.ben gerek yok seninkinden buluyorum nasılsa gerekenleri diyorum.tamamen güven.

haklısınz gizli yaptıgım tek şey buydu...ama bidaha yapmıocm söyleyecegm ....öyle yaparım artık:)
size güvenmiyor.
bu arada bana da eşim ısrar ediyor niye face hesabı açmıyorsun,aç arkadaşlarını bul diyor.ben gerek yok seninkinden buluyorum nasılsa gerekenleri diyorum.tamamen güven.
belkide sızınde eşiniz sizle ılgılı şeyler öğrenmek için açmanızı ıstıyordur olamazmı???ben guvenılmez biri değilim...evde zaman gecırmeyı seven ,nere gidersem haber veren,gittiğim yerleri bile eşime söleyen bırıyım...gizlenecek saklanıck bişeyım olmadıgından da korkmuorum face acmaya...eşimin guvenınıde sarsıck su zamana kdr bişy yapmadım..

size guvenmemesinden dolayı değil bnce yada bana guvenmemesınden oturu değil...cevreye guvenmemekten kaynaklanıo..

engüzeli hiç bir şey saklamamak..
tecrübeyle sabit olduğu için söylüyorum
ikna etmek gerekirse de bi şekilde yaparsın zaten

engüzeli hiç bir şey saklamamak..
tecrübeyle sabit olduğu için söylüyorum
ikna etmek gerekirse de bi şekilde yaparsın zaten
evet öğrenmesı bı bakıma ıı oldu artık saklayacak bişeyım kalmadı
oyuzden ıcım rahat...ıkna edilmeye değer bişey değil aslında facebook ama makul nedenlerımı söleyecegım kabul ederse oda
ama ınada bındırmemsi gerek yoksa ınat olruum kendımı bılıorum..

çok mu gerek size bir face hesabi ???

e$iniz istemedigi halde, neden bu israr ?!
çocugunuzu gormek isteyenler gelsinler evinizde gorsunler.. veya size eglence olsun diye açtiysaniz, her ne sebepten olursa olsun ; e$ ile huzursuzluk yaratmaya deger mi ??!!

Allah' im akil fikir ihsan eylesin..

ne güzel yazmışsın canım. ben de kesinlikle katılıyorum sözlerine. bu arada ben de ilk face kullanıcılarındanım, eşime de evlendikten sonra açtırdım. bağımlı değiliz, afedersiniz ama tualete gittiğini bile yazanlardan değiliz, hele ki hiç eski arkadaşlarımı aramadım (görüştüklerimle zaten görüşüyorum, diğerleriyle gerek olsaydı görüşmeye devam ederdim zaten. tabi bir iki istisna olabilir zamanla görüşmek isteyip de izini kaybettiğin gibi) neden mi kullanıyorum SOSYAL PAYLAŞIM. bazen haberleşmek, bazen bazı paylaşımlardan biraz tebessüm için, yani eğlence diyelim. her şeyi kullanmayı bileceksin, bilmiyorsan da facedir, msndir, twittir suç atmayacaksın.
konu sahibinin durumuna gelince eşinden gizli bir şeyler yapması hiç şık olmamış. ille açacaksan ikna edeceksin, eşler arasında gizli kapaklı iş olmaz...

çok güzel yazmışsınız. hatta benim gözlemlerime göre evliliklerde erkek hala bir birey ancak kadın ona bağımlı bir şey (hangi kelimeyi kullanacağımı bulamadım) erkek izin verir, erkek istemez filan. ama genelde kadın kocasına bir sınır koymaya kalkınca 'ben böyleyim' der adam işin içinden sıyrılır. kadın tabi olmalıdır erkeğe çünkü, böyle düşünülür. yukarıda bir arkadaş ortak hesaptan bahsetmiş, bana bu da pek mantıklı gelmiyor kusura bakmayın. bir ayrı ayrı bireyleriz.
bunu da söylemeden edemeyeceğim : KADIN OLMAK ÇOK ZOR...

size guvenmemesinden dolayı değil bnce yada bana guvenmemesınden oturu değil...cevreye guvenmemekten kaynaklanıo..

ya kusura bakmayın ama kırmızıyla işaretlediğim söz bana çok komik geliyor. işin bahanesi, sana güvenmiyorum diyemez ya, nedense hep karşıya güvenilmez :) eşiniz de anlattığınıza göre hayatını istediği gibi yaşıyor, gece çıkmasına 'aşkım sana güvenim sonsuz da çevreye güvenmiyorum' diyerek izin vermeseniz (ay izin vermek ne kadar çirkin bir söz kusura bakmayın ama örnek olarak verdim) diyeceği şey kesin 'hayatım merak etme bana güven hiçbir şey ben istemeden olmaz, ben de bize zarar verecek hiçbir şey yapmam' ya da 'ben böyleyim işte, çalışıyorum o kadar biraz kafa dağıtmaya hakkım var'diyerek yapacağını yapar. eee hep bizim çevremiz mi kötü o zaman, ya da biz çok safız da bizi kandırıyorlar ama onları asla.

kişisel tercihler zorunluluk ya da gereklilik için yapılmaz arkadaşım,mesele bir inat meselesi de değil
eşleriniz nasıl ki maç izlemeyi, gereklilik olduğu için değil de kendi kişisel tercihi için yapıyor
face hesabı açmak da aynen bu minvalde değerlendirilmesi gereken bir noktadır.
bu kadar basit bir şeyden bile huzursuzluk çıkıyorsa ilerde gerçek sorunlarda neler olur evliliklerde Allah bilir
Allah herkese akıl fikir ihsan eylemiş zaten önemli olan karşıdaki insanın, Allah'ın herkese ihsan eylediği akla fikre saygı duyması.........
evlilikler sürü psikolojisiyle yürümüyor artık..................................

Son düzenleme:
işin bahanesi değil bu hanfendı toplumsal gercek bu...size saçma gelen cevreye guven sorunu baskalarına mantıklı gelebılır....ayrıca eşlerimizin cevrelerı ii bızımkı kötü diye bırseyde söylemedım ...lütfen eleştirilerimizi yerınde yapalım...

ıslah edılmesı gereken kışılere yorum bıle yapmıorum artık...ben ıslahı gerektırıceek bişeyde yapmadım zaten....kımbılır bu yorumları yazanlarlar kanatsız meleklerdır eşlerine karşı... keşke herkes bnm gıbı olsa ben hıç olmazsa hatamı bılıorum...gectım böyle yorumlardan bı afaroz edılmedıgım kaldı artık... saol benı destekledıgın ıcın cnm...benı çok ıı anlıyosun ...

konuyu tam olatak okuyamadıgınız bellı oluyor....
tabıkı face hesabı cok gerek değil ama bnde bireyım
cocugumu görmek ısteyen kışıler dunyanın bı ucunda...3 ayda gelebılen var hıc gelemeyen var bunuda yazmıştım ama sizin en dıkkatınızı çeken kısım başka taraflar olmuş ne yazıkki...
ve ltfn rica edıorum bu tarz yorumlarda (Allah akıl fıkır versın,ıslah eylesin)gibi yorumlarda bulunmayalım ...ben buraya derdımı actım onuda gectım konuda eşimle nasıl konuşabılrıım diye sordum...tutupta neden açtıgımı tartışmak ıcın konu açmadım....burda polemik olaylara da girmek ıstemıorum kişisel tartışmalara cevirmeyelım ...bı bayana yakışmıyor...

aynı pencereden bakamadık sanırım konuya, sizi anlamadığımdan değildi yorumum, ama sanırım yanlış anlattım. sadece bu sözü ben pek sevmiyorum, bana inandırıcı gelmiyor (bu benim düşüncem kusura bakmayın, elbette siz ya da bir başkası buna inanır ve kabullenir ona da saygı duyarım). ben yaşadığınız çifte standartı eleştirdim. onun özgürlükleri var ama neden sizin yok, çıkışım ve gerçekten üzüntüm bu. zaten kadının görevleri zor, devamlı sorumluluk altında kalanlar ve malesef çoğu zaman yaptıkları takdir edilmeyenler yine kadınlar (sizin belki takdir ediliyorsunuzdur bunu bilemem elbette)
bu arada ben de melek değilim elbette eşime karşı hatalarım oluyor ister istemez, eşimin de hataları oluyor. gün geliyor tartışıyoruz da bunlardan ötürü ama hep bir orta yol bulmaya çalışıyoruz. ama herkesin yaşam tarzı bakış açıları farklı bu yüzden her evlilik de farklı oluyor. sizi yargıladığımı düşünüyorsanız kesinlikle böyle bir şey olamaz(buna hakkım yok) ben görüşümü paylaşmak istemiştim sadece, ama sizin hoşunuza gitmedi. dilerim sorununuzu çözersiniz ve bir daha böyle yasaklardan olayı sıkıntı yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…