- Konu Sahibi Anotherinlife
-
doğru ama benm kullanım amacım daha cok ailem özellıklede ağbimın oğlumun resımlerını görmesı ....uzak akrabalar merak edıyolar onlar bakıorlar...öyle yanı kısacası kapatıcm böle devam ederse ama henuz konuşmadık ona duzgunce anlatıcm bişey demezse tamam bnde arada bakıyım derse ızın verıcem...Benimde bir dönem vardı kapattım..
ve sadece saçmalıklardan dolayı
Çok yapmacık çok gereksiz yaa
zaten ben görüşmek istediklerimle görüşüyorum bi şekilde telde görsel olarak
msn de var face bana gereksiz geliyor..
helede kuzenlerimin yasdıklarını gördükçe öğkkk oldum..
Kuzenim alt kataki komşusuna sana geliyorum kahveye yazıyor evden bi alt kata faceden yazıyor
yemek yedimm, uyandımm, uyuyorum, susadımm, canım kola istedii..
bu ne yaaa bu nedir allah aşkına ne yaparlarsa yazıyolar bide beğen diyorlar yorum yaz diyorlar:3
eklemesen olmuyor trip atıyolar
Eşimin var oda kendi bilir ben kapat demem o da bana demedi bana göere değil sadece..
eski arkadaşlarımıda zaten görmek istemiyorum pek lazım değiller
Eşiniz istemiyorsa açmayınız çok gereksiz yaa bana göre..
şifreyı kesınlıkle vermıcemmm :)))ve kesınlıkle her dediğini yapmak ıı gelmıor...bende diyorum neyi öğrenmiş acaba
hesabınızı kapatmayın,şifrelerinizi de vermeyin.hem eşinizde vermiyormuş
erkeklerin her dediğini yapmak iyi değildir.tepenize çıkarlar sonra
haklısınz gizli yaptıgım tek şey buydu...ama bidaha yapmıocm söyleyecegm ....öyle yaparım artık:)bence hatan, eşinden gizli bir şey yapman.. bu herhangi bir şey de olabilirdi..
bir kere güven sarsılınca, geri toparlaması zor oluyor.
benim tavsiyem asla gizli bişeyler yapmamak..
eğer kapat derse kapatırsın, çok da gerekli değil face.
akrabalara da mail atarsın fotoları olur biter.
bu benim fikrim tabi, yine de sen bilirsin
size güvenmiyor.
belkide sızınde eşiniz sizle ılgılı şeyler öğrenmek için açmanızı ıstıyordur olamazmı???ben guvenılmez biri değilim...evde zaman gecırmeyı seven ,nere gidersem haber veren,gittiğim yerleri bile eşime söleyen bırıyım...gizlenecek saklanıck bişeyım olmadıgından da korkmuorum face acmaya...eşimin guvenınıde sarsıck su zamana kdr bişy yapmadım..bu arada bana da eşim ısrar ediyor niye face hesabı açmıyorsun,aç arkadaşlarını bul diyor.ben gerek yok seninkinden buluyorum nasılsa gerekenleri diyorum.tamamen güven.
size guvenmemesinden dolayı değil bnce yada bana guvenmemesınden oturu değil...cevreye guvenmemekten kaynaklanıo..Aslında bunun güvenle alakası var.Benim ağbim hakim eşi 10 gün önce falan facebook açtı elbetteki bir şey demedi.Sonsuz güvenir eşine.Benim sevgilimde istemiyor demekki oda bana güvenmiyor.Ama onun sözleri şu.Okadar şey duyuyoruz facebook olmadan daha güzel yaşarız hayatımızı zamanını facebookta harcama falan filan işte.
evet öğrenmesı bı bakıma ıı oldu artık saklayacak bişeyım kalmadıengüzeli hiç bir şey saklamamak..
tecrübeyle sabit olduğu için söylüyorum
ikna etmek gerekirse de bi şekilde yaparsın zaten
Sosyal paylaşım siteleri ne için vardır?
Adı üstünde SOSYAL PAYLAŞIM.
Ama biz millet olarak herşeyin cılkını çıkartmaya bayıldığımız için, facebook ve twitter ı da hakladık çok şükür.
Facebook üstünde sanal seks yapanları mı istersin; twitter üstünden "pampişleri"ne resim gönderenmi?
Ondan sonra direk facebook veya twitter suçlu, ya da muadili.
Sorun bizde kızlar.
Sorun bakış açımızda.
Mesela bir kanun çıkar, biz açığını bulmaya uğraşırız.
Bir program, bir dvd, bir cd çıkar, korsanını alırız.
Onu da mı yapmadık, oyun oynarız; hilesini bulmaya çalışırız.
Biz hiç bir şeyi MAKSADIYLA kullanmadıktan sonra, kim ne yapsın bize?
Ben babaannemi kaybettim.
Bizim sülale çok dağınıktır.
Her şehirde hatta yurtdışında bile akrabalarımız vardır.
Babaannemi kaybettiğimi yazdım statüse, o ona o ona derken bir baktım ertesi gün herkesin haberi olmuş ve cenazede tam kadro buluşulmuştu.
E şimdi bunun nesi yanlış?
Size gelince; eşlerin birbirinden habersiz birşeyler yapmasına kesinlikle karşıyım. Güven bir kere kayboldu mu kolay kolay yerine konmuyor maalesef.
Ama olan olmuş. BUndan sonra iki yol var önünüzde:
1) Ya eşinize sizin aramalarda çıkmadığınızı, profilinizin gizli olduğunu ve ekli olan kişilerin sadece gerçek hayatta tanıdığınız insanlar olduğunu belirteceksiniz.
2) Hesabınızı kapatacaksınız.
Tabi eşiniz size tekrardan ne zaman ve nasıl güvenir onu bilemiyorum...
bizim ülkemizde evlilik anlayışında birazcık algı yanılgısı var gibi geliyor bana
evlendiğin zaman yapışık ikiz gibi yapılan herşey beraber olmak zorunda sanki
insanlar elbette evliliğe zarar verecek şeylerden kendilerini sakınacaklar
ama bu kontrolün bizde olduğu şeyleri bile neden yasak yaparız birbirimize pek anlayamıyorum
karşılıklı güven olduktan sonra neyin yasağı neyin sınırlaması bu
hep böyle mi olacak evlilikler kocam istemedi, ben kocamın şu yaptığını doğru bulmadım ,o benim bu yaptığıma kızdı vs vs................................
çiftler herşeyden önce bir bireyler herkesin kendine göre zevkleri,ilgi alanları ve takip ettiği gelişmeler vardır
bunlardan yasaklarla kendilerini soyutlayıp, her an evliliğine zarar getireceği dürtüsüyle kendini sınırlayan insan bir süre sonra
evlilikten soğuyor, ya ben istediğim şeyleri hep izinle mi yapacağım diyor
ben de nişanlıyım, nişanlımın face var benim de var istiyorsak olmalı zaten arkadaşlarımız,ailelerimiz,dostlarımız var
nasıl kullanmak istiyorsan o amaçla kullanırsın ,sen karşındaki insana güvendikten sonra ne önemi var, söyle olmuş böyle olmuş demenin
nişanlıma da sonuna kadar güvenirim onun benden önce de bir hayatı vardı, benimle beraber herşeye nasıl nokta koyar
ben de ondan önceki hayatımı,bütün tercihlerimi bitiremem, herşeyden önce kendime özgü bir bireyim
ha bu demek değil kafamıza göre takılmak.işte anlaşılamayan nokta da bu sevgili hanımlar ,EŞİNİZLE YAPIŞIK İKİZ DEĞİLSİNİZ sizin de kendinize özel şeyleriniz olmalı,olabilmeli, normal olanı da bu aksi durumlarda zaten evli insanlar birbirlerinden bıkmaya başlıyorlar herşeyi bebaber yapma mantığı evlilikleri bitiriyor karşılıklı güven varsa neyden korkuluyo anlamıyorum
türkiyedeki boşanmaların artmasına şaşırmıyorum aslında
evliliğin ne olduğunu tam idrak edemedik.
size guvenmemesinden dolayı değil bnce yada bana guvenmemesınden oturu değil...cevreye guvenmemekten kaynaklanıo..
çok mu gerek size bir face hesabi ???
e$iniz istemedigi halde, neden bu israr ?!
çocugunuzu gormek isteyenler gelsinler evinizde gorsunler.. veya size eglence olsun diye açtiysaniz, her ne sebepten olursa olsun ; e$ ile huzursuzluk yaratmaya deger mi ??!!
Allah' im akil fikir ihsan eylesin..
işin bahanesi değil bu hanfendı toplumsal gercek bu...size saçma gelen cevreye guven sorunu baskalarına mantıklı gelebılır....ayrıca eşlerimizin cevrelerı ii bızımkı kötü diye bırseyde söylemedım ...lütfen eleştirilerimizi yerınde yapalım...ya kusura bakmayın ama kırmızıyla işaretlediğim söz bana çok komik geliyor. işin bahanesi, sana güvenmiyorum diyemez ya, nedense hep karşıya güvenilmez :) eşiniz de anlattığınıza göre hayatını istediği gibi yaşıyor, gece çıkmasına 'aşkım sana güvenim sonsuz da çevreye güvenmiyorum' diyerek izin vermeseniz (ay izin vermek ne kadar çirkin bir söz kusura bakmayın ama örnek olarak verdim) diyeceği şey kesin 'hayatım merak etme bana güven hiçbir şey ben istemeden olmaz, ben de bize zarar verecek hiçbir şey yapmam' ya da 'ben böyleyim işte, çalışıyorum o kadar biraz kafa dağıtmaya hakkım var'diyerek yapacağını yapar. eee hep bizim çevremiz mi kötü o zaman, ya da biz çok safız da bizi kandırıyorlar ama onları asla.
ıslah edılmesı gereken kışılere yorum bıle yapmıorum artık...ben ıslahı gerektırıceek bişeyde yapmadım zaten....kımbılır bu yorumları yazanlarlar kanatsız meleklerdır eşlerine karşı...kişisel tercihler zorunluluk ya da gereklilik için yapılmaz arkadaşım,mesele bir inat meselesi de değil
eşleriniz nasıl ki maç izlemeyi, gereklilik olduğu için değil de kendi kişisel tercihi için yapıyor
face hesabı açmak da aynen bu minvalde değerlendirilmesi gereken bir noktadır.
bu kadar basit bir şeyden bile huzursuzluk çıkıyorsa ilerde gerçek sorunlarda neler olur evliliklerde Allah bilir
Allah herkese akıl fikir ihsan eylemiş zaten önemli olan karşıdaki insanın, Allah'ın herkese ihsan eylediği akla fikre saygı duyması.........
evlilikler sürü psikolojisiyle yürümüyor artık..................................
konuyu tam olatak okuyamadıgınız bellı oluyor....çok mu gerek size bir face hesabi ???
e$iniz istemedigi halde, neden bu israr ?!
çocugunuzu gormek isteyenler gelsinler evinizde gorsunler.. veya size eglence olsun diye açtiysaniz, her ne sebepten olursa olsun ; e$ ile huzursuzluk yaratmaya deger mi ??!!
Allah' im akil fikir ihsan eylesin..
işin bahanesi değil bu hanfendı toplumsal gercek bu...size saçma gelen cevreye guven sorunu baskalarına mantıklı gelebılır....ayrıca eşlerimizin cevrelerı ii bızımkı kötü diye bırseyde söylemedım ...lütfen eleştirilerimizi yerınde yapalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?