- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
- Konu Sahibi Anotherinlife
-
siz olaya hala kocaya biat et huzurlu yuvan olsun mantığıyla bakıyorsunuz
meseleyi kişisel hak ve tercihler konusunda neden değerlendiremiyorsunuz
yani olaya bir de neden o yönden bakmayı denemiyorsunuz
bakın siz de net kullanıyorsunuz evinizde eşinizden bunun için de izin aldınız mı bilemiyorum ama ya eşiniz
size bunu yasaklasaydı asla net yok deseydi tepkiniz eşinizin bu kararının doğruluğunu sorgulamamak mı olurdu
yoksa teknoloji bana oturduğum yerden bir şeyleri takip edip ,zamanımı geçirmemi sağlıyor bunu neden yasaklıyosun ,doğru bulmuyorum gibi medeni bir tepki göstermek ki olurdu
konunun başındaki uslubunuzda'' ne gerek vardı sana face neden bu inat Allah akıl fikir versin'' diye yazdığınız cümleleri o zaman da kendiniz için mi diyecektiniz
otur sana net çok mu gerekli miydi diyecektiniz kendinize
insanların fikirlerine katılmayabilirsiniz ama başkalarının yorumları için saçmalamak ifadesinizi de çok yanlış buluyorum
hiç katılmadığınız bir fikre bile yaklaşım tarzınızdaki uslübunuz ve kullandığınız cümleler sizin düşüncelerinizin kalitesini ortaya koyar
kocanızın karısı rolünden önce siz bu toplumun bir ferdisiniz, bu yüzden yuvanın huzuru bozulmaz zaten.
kocam izin vermiyor diye doğruluğuna inanmadığınız herşeyi susarak karşılamak, kendinizi eşinize adabıyla ifade etmeyi denememek,onun fikrini
değiştirmeyi bile denememek işte tam da anlattığım sürü psikolojisi evlilikleri ve bu forumda eşinden o kadar şikayet eden kadın varken
bütün topiklerde bunlardan bahsedilirken kadınların bu tezatlıklarına hayret ediyorum.Onların kararlarını sorgulamayı, yuvayı yıkmak olarak algılıyorsanız neden onlardan şikayet ediyorsunuz ki.
kocanın karısı üzerinde hakları olduğu gibi kadının da kocası üzerinde hakları vardır
kişilik haklarına saygı bunların başında gelir....
Yahu anlamıyorum nedir bu facebook twitter hevesleri..Çok gereksiz ve zaman öldüren siteler bence..Bakıyorum da genel olarak çiftler arasında problem yaratıyor..
Bence !
Buna benzer yorum yapan hanimlara toplu bir cevap vermek istiyorum !
Evlenipte ailesinden cok uzaklara gidenler var.
Evlenipte ailesinden uzaga gidipte her gün telefonda konusamayinlar var.
Evlenip uzaga gidip coluk cocuk sahibi olanlar var.
Ama anneanneler dedeler babanneler torunlari uzakta olduklari icin onlari göremiyorlar.
Facebook'u bu yüzden ailesiyle irtibata gecebilmek icin kullanan gelinler var.
Bu yüzden LÜTFEN facebookunu kapat gitsin sacma sapa seyler onlar diyip durmayin!
Bu insanlar gibi uzaga gelin gitmis olsaydiniz Facebook diye biseyin var olmasina sükür ederdiniz.
Bende sana şöyle bir cevap vereyim, bende ailemden uzağa gelin gideceğim 8 saat uzaklığa !!!
İlla ki irtibata geçmem için facebook kullanmam gerekmiyor değil mi? Zaten facebook ta online sohbet bile kısıtlı...
Madem ki internet var irtibata geçilecek "MSN" hepsinden daha faydalı, ve zararsız..Facebook şurada bi kaç senedir var, ne yani Facebook gibi saçma siteler olmadan görüşmeler gerçekleşmiyor mu ? Ayrıca Facebook görüntülü sohbet imkanı vermiyor lakin msn de bu gerçekleşebilir...
O insanlar gibi uzağa gideceğim, MSN olduguna şükredeceğim !
Ben avrupadan türkiyeye gelin gidecegim.
Msnde de ayni sekilde her gün görüsme sansim olmayacak babam vardiyali calistigi icin.
Facebookta fotograflar eklenebiliyor.
Gizlilik ayarlarini düzenledin mi bisey olmaz.
Msnde %100 güvenilir diye bir sey yok.
Facebook gibi siteler olmadan da görüsmeler greceklesiyor.
Ama facebook sayesinde kolaylasiyor.
Bu da son yorumum olsun.
Adam gibi kullanmasini bilene hic bir sey olmaz.
O zaman kk ya da girmeyin burasi da sanal ortam hatta burda ailenizle bile irtibata gecmekte degilsiniz..
Ben avrupadan türkiyeye gelin gidecegim.
Msnde de ayni sekilde her gün görüsme sansim olmayacak babam vardiyali calistigi icin.
Facebookta fotograflar eklenebiliyor.
Gizlilik ayarlarini düzenledin mi bisey olmaz.
Msnde %100 güvenilir diye bir sey yok.
Facebook gibi siteler olmadan da görüsmeler greceklesiyor.
Ama facebook sayesinde kolaylasiyor.
Bu da son yorumum olsun.
Adam gibi kullanmasini bilene hic bir sey olmaz.
O zaman kk ya da girmeyin burasi da sanal ortam hatta burda ailenizle bile irtibata gecmekte degilsiniz..
kırmızıyla işaretlediğin cümleye aynen katılıyorum.. kişi kendini bildikten sonra hiçbirşey olmaz. zaten bu kısıtlamalara anlam veremiyorum. benim için önemli olan kişinin zihniyetidir. o şekilde sakınmakla olmaz. cam fanuslaramı koyalım adamları? ya şeytana uyarsa imiş. zaten uyma potansiyeli varsa uysun ben dememeliyim yanlış bu doğru bu diye. kaç yaşında insana benmi öğreteceğim doğruyu yanlışı? yanlış yaparsa bedelini öder bu kadar basit.
sevgili hanımlar
Ne bu face hevesi, twetter hevesi ,face saçmalığına ne gerek var luzumsuz diyen arkadaşlara soruyorum
herkesin fikrine saygı duyuyorum aynı düşünmek zorunda değiliz tabiki ama bakın sizin düşünceleriniz de bir mantık
hatası var şöyle ki:
siz de kadınlar kulübüne girmişşiniz ,özgürce net kullanarak yorum yapıyorsunuz yani İNTERNET KULLANIYORSUNUZ , pekçok şey yapıyorsunuz netten değil mi
yani istediğiniz herşeye ulaşmak mümkün, bunu çok kötü amaçlar için kullanan kadınlar ve erkekler var tabi malumunuz,olacaktır da
ama sizler bu düzeyli forumlara,sayfalara girmeyi tercih etmişsiniz,gayeniz neti iyi amaç için kullanmak olmuş
facebook da net kullanmak zaten bundan bir farkı yok ki
neti düzeyli kullanan insan herşeyi de öyle kullanır
facede gazete okuyabilir,şirketlerin sayfalarına girip kendinize iş bile bulabilirsiniz
,yemek tarifleri alabilir,derneklerin faaliyetlerini takip edebilirsiniz daha binlerce şey....
face sadece bikinili kadınların fotoğraflarını paylaştığı,şarkıların olduğu,
saçma yorumların yapıldığı bir yer olarak görürsek facebooktan ziyade aynı sakıncaların
internet için de olduğu gerçeğini de göz ardı etmiş oluruz ama
bakın sizler net kullanıyorsunuz demek ki bir sakıncasını görmediniz..belki eşlerinizin face hesabı yoktur ama netten başka sitelere girebilir ya da siz..
eşinizin netle alakası yoktur ama dışarsa gerçek hayatta sevgilisi vardır
bir kadının face hesabı yoktur ama eşini yan komşusuyla aldatıyordur velhasıl kelam mesele
bir şeyin hevesi,gerekliliği,mecburiyeti değil neden hala ısrarla bu konuya saplandınız anlamıyorum
face hesabınız yok diye çok mu mutlusunuz evliliğinizde!mantık bu mu olmalı
kişi kendini bilip ve kendine göre prensipler edinip eşine de bunu kabul ettirdikten sonra neden bu yasaklarla uğraşmak..
yasak kelimesi de bir muamma zaten eşimden izin almadan bişey yapmam demiş bazılarınız eşinize saygı duymalısınız tabiki
o da size saygı duymalı ama sizce evlilikte saygı eşinizin koyduğu yasaklara uymak mı yani evlilik bu kadar sığ mı!!
daha gerçekci ve entel şeylerle hayatı sorgulamak varken eşinizin koyduğu yasaklarla iyi bir eş olduğunuzu düşünmek size ne kazandırdı..
niçin kadınlarımız evlendikten sonra eşlerine kendilerini köle olarak gösteriyorlar ki anlamadım gitti,neden face kötü birşey olsunki doğru dürüst kullandıktan sonra hiç bir şey olmaz,yani bizlerinde facesi var akrabalarımında var hepsi evli fakat kimse kocasında izin felan da almadı...yani biz kadınlar safız erkek mi arıyoruz.... hayır....keni akrabalarımızla mesajlaşıyoruz resimler paylaşıyoruz...canım sıkıldıkca kadınlar kulübüne giriyorum sıkıntılarımı paylaşıyorum ne var bunda...genellikle türk kadınlarında görüyorum bu tür olayları ozama affedersiniz ama eşiniz işdeyken tuvalete gitmek içinde izin alın..yok yuvam bozulmasın korkusu var hep bu tür kadınlarda...komşumuz 25 yaşına yeni evli balkona çıkmak yasak bakkala gitmek yasak..o yasak bu yasak sonundada kötü şeyler oluyor hep...yapmayın kadınlarımıza hep baskı hep baskı yakında bende çıldıracağım.....
sevgili hanımlar
Ne bu face hevesi, twetter hevesi ,face saçmalığına ne gerek var luzumsuz diyen arkadaşlara soruyorum
herkesin fikrine saygı duyuyorum aynı düşünmek zorunda değiliz tabiki ama bakın sizin düşünceleriniz de bir mantık
hatası var şöyle ki:
siz de kadınlar kulübüne girmişşiniz ,özgürce net kullanarak yorum yapıyorsunuz yani İNTERNET KULLANIYORSUNUZ , pekçok şey yapıyorsunuz netten değil mi
yani istediğiniz herşeye ulaşmak mümkün, bunu çok kötü amaçlar için kullanan kadınlar ve erkekler var tabi malumunuz,olacaktır da
ama sizler bu düzeyli forumlara,sayfalara girmeyi tercih etmişsiniz,gayeniz neti iyi amaç için kullanmak olmuş
facebook da net kullanmak zaten bundan bir farkı yok ki
neti düzeyli kullanan insan herşeyi de öyle kullanır
facede gazete okuyabilir,şirketlerin sayfalarına girip kendinize iş bile bulabilirsiniz
,yemek tarifleri alabilir,derneklerin faaliyetlerini takip edebilirsiniz daha binlerce şey....
face sadece bikinili kadınların fotoğraflarını paylaştığı,şarkıların olduğu,
saçma yorumların yapıldığı bir yer olarak görürsek facebooktan ziyade aynı sakıncaların
internet için de olduğu gerçeğini de göz ardı etmiş oluruz ama
bakın sizler net kullanıyorsunuz demek ki bir sakıncasını görmediniz..belki eşlerinizin face hesabı yoktur ama netten başka sitelere girebilir ya da siz..
eşinizin netle alakası yoktur ama dışarsa gerçek hayatta sevgilisi vardır
bir kadının face hesabı yoktur ama eşini yan komşusuyla aldatıyordur velhasıl kelam mesele
bir şeyin hevesi,gerekliliği,mecburiyeti değil neden hala ısrarla bu konuya saplandınız anlamıyorum
face hesabınız yok diye çok mu mutlusunuz evliliğinizde!mantık bu mu olmalı
kişi kendini bilip ve kendine göre prensipler edinip eşine de bunu kabul ettirdikten sonra neden bu yasaklarla uğraşmak..
yasak kelimesi de bir muamma zaten eşimden izin almadan bişey yapmam demiş bazılarınız eşinize saygı duymalısınız tabiki
o da size saygı duymalı ama sizce evlilikte saygı eşinizin koyduğu yasaklara uymak mı yani evlilik bu kadar sığ mı!!
daha gerçekci ve entel şeylerle hayatı sorgulamak varken eşinizin koyduğu yasaklarla iyi bir eş olduğunuzu düşünmek size ne kazandırdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?