Eşim sosyal medyada kadınlara bakıyor

pitir_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2023
6
2
1
27
4 senedir mutlu bir evliliğimiz ve 2 yaşında bir oğlumuz var. Son bir kaç haftadır eşimin Facebookda sıkca kadınlara baktığını fark ettim. Bir kere söylemiştim gördüğümü ve sormuştum kim bunlar diye. Tanıyorum merak ettim şu hala evlimi, şu eski okul arkaşımdı vs. Dün tekrar gördüm ve sordum yine aynı cevap tanıyorum hepsini şunun evine hırsız girmiş merak ettim, şu evlenmiş merak ettim vs. Ve tekrar rahatsız olduğumu ve ben sıkca erkekleri “stalk”lasam kendini nasıl hissedeceğini sordum. Yapabilirsin, ben sana güveniyorum dedi. Bilmiyorum sorun bendemi, normal birşeyde benmi kıskançlık yapıyorum acaba, diye düşünüyorum…. Aklım çok karışık

Meraktanda bakıyor olabilir geçmişte arkadaşıdır. Hemen kötüye yormayın madem birşey demeyecek size güveniyor sizle yakışıklı, kaslı erkeklere bakın onun görmesini sağlayın.

Eşinizin hesaplarını stalklamayı bırakın mesela

Belki hoşunuza gitmeyecek yazdıklarım ama kullanmasanız olmuyormu İnstagram ve Facebook vs anlamıyorum gereksiz kuşkular saçma kuskançlıklar ne ben ne eşim watsapp dışında hiçbir sosyal medya hesabı kullanmıyoruz ha güven sorunu yok aramızda ama ne gerek varki yani hiçbir eksikliğinide yaşamıyoruz

En güzeli aslında, haklısınız

Bana normal geldi açıkçası. Daha dün bir olay anlatırken konu eski bir arkadaşıma geldi acaba ne yapıyor diye baktım mesela. Ordan ona baktım buna baktım derken epey insana baktım. Rahatsız oluyorsanız eşinizin şahsi hesabını kontrol etmeyin

Bende arada merak edip bakarım ama karışık olur genelde. Sadece kadınları merak edip bakması rahatsız edici..

Arada merak edip baksa normal ama sürekli de bakıyorsa o işte bir yanlışlık var demektir

Normaldir…herkes merak edip bakiyor eski tanidiklarini kiz olsun erkek olsun. Cani sikiliyordur arada bakiyordur. Hem sakli gizli birsey yapsa öyle göz önününde yapmaz, o telefonununu nereye saklayacagini bilemez.

Madem öyle siz de yapın ve duruma bakın hatta yanında yapın bakalım gerçekten olabilir bakabilirsinmiş mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…