Bunu sözde değil icraate yapsan böyle söyleyebilir mi? Sanmam. Sırf kendisinin yaptığını normalleştirme çabası bunlarben sıkca erkekleri “stalk”lasam kendini nasıl hissedeceğini sordum. Yapabilirsin, ben sana güveniyorum dedi.
4 senedir mutlu bir evliliğimiz ve 2 yaşında bir oğlumuz var. Son bir kaç haftadır eşimin Facebookda sıkca kadınlara baktığını fark ettim. Bir kere söylemiştim gördüğümü ve sormuştum kim bunlar diye. Tanıyorum merak ettim şu hala evlimi, şu eski okul arkaşımdı vs. Dün tekrar gördüm ve sordum yine aynı cevap tanıyorum hepsini şunun evine hırsız girmiş merak ettim, şu evlenmiş merak ettim vs. Ve tekrar rahatsız olduğumu ve ben sıkca erkekleri “stalk”lasam kendini nasıl hissedeceğini sordum. Yapabilirsin, ben sana güveniyorum dedi. Bilmiyorum sorun bendemi, normal birşeyde benmi kıskançlık yapıyorum acaba, diye düşünüyorum…. Aklım çok karışık
Adam bir sürü kadının sosyal medya hesabına bakıyor yahu ne rahatsız edici bir durumEşinizin hesaplarını stalklamayı bırakın mesela
Evlendiğimizde şifresini kendi rızasıyla vermişti, stalklamak olmuyor o.Eşinizin hesaplarını stalklamayı bırakın mesela
Haklısın, denemek lazımMeraktanda bakıyor olabilir geçmişte arkadaşıdır. Hemen kötüye yormayın madem birşey demeyecek size güveniyor sizle yakışıklı, kaslı erkeklere bakın onun görmesini sağlayın.
Birde telefonunun şifresini veren adam daha dikkatli olur. Demekki gerçekten sorgulamalık bir durum yok ortada. Sıkma canını.Haklısın, denemek lazım
Kendiside aslında kıskançBunu sözde değil icraate yapsan böyle söyleyebilir mi? Sanmam. Sırf kendisinin yaptığını normalleştirme çabası bunlar
Yani aslında öylede…Birde telefonunun şifresini veren adam daha dikkatli olur. Demekki gerçekten sorgulamalık bir durum yok ortada. Sıkma canını.
En güzeli aslında, haklısınızBelki hoşunuza gitmeyecek yazdıklarım ama kullanmasanız olmuyormu İnstagram ve Facebook vs anlamıyorum gereksiz kuşkular saçma kuskançlıklar ne ben ne eşim watsapp dışında hiçbir sosyal medya hesabı kullanmıyoruz ha güven sorunu yok aramızda ama ne gerek varki yani hiçbir eksikliğinide yaşamıyoruz
Ya da bordo berelidirBirde telefonunun şifresini veren adam daha dikkatli olur. Demekki gerçekten sorgulamalık bir durum yok ortada. Sıkma canını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?