Sadece annesiyle kiyaslamadim ki.evladiylada kiyasladim.yani hayatta en deger verdiklerimiz oldugu icin...Anneyle kıyaslamak gereksiz ama söylediği laf laf değil yani!!!
Hic cikmiyor aklimdan...ve dedimki annem benim inledigimi duysa kurban olurum derrr..el ogullari iste...her sey bos.Çok ayıp etmiş, ay ben olsam bende ağlardım, kıyamam ne üzülmüşsündür.
Hic cikmiyor aklimdan...ve dedimki annem benim inledigimi duysa kurban olurum derrr..el ogullari iste...her sey bos.
Ben duygulariyla hareket eden biriyim..asla misilleme yapmam.ve dusunsene cnm ya benim bu kadar duygusal oldugumu bildigi halde boyle soyledi..icimden hic cikmiyor..birde gecen arkadasim kocasindan bahsediyor.ayyy kocamda yokki burda.hasta oldugumda o bakar bana.cocuklarimdan hayir yokkk.kocam agzima meyve tikarda tikar dedi..benim icimden bir cizzzzzzz.benimkide cakar dedim....icimden.kimse duymadi.Sen de horlayınca cakıverirsin....
Sarildiii,ay askimm,vay askimmmmk...yok ya sevmemmi ben seniii..salak salak sulanma iste...ama ben cok duygusal biriyim,ve duygularimla hareket ederimmmmm...bunu bilip boyle yapmasi beni cok uzdu.Ne tepki verdi böyle dediğinde?
Hic cikmiyor aklimdan...ve dedimki annem benim inledigimi duysa kurban olurum derrr..el ogullari iste...her sey bos.
Sarildiii,ay askimm,vay askimmmmk...yok ya sevmemmi ben seniii..salak salak sulanma iste...ama ben cok duygusal biriyim,ve duygularimla hareket ederimmmmm...bunu bilip boyle yapmasi beni cok uzdu.
Ay cok guzel anlatmissiniz...Afedersiniz ama saka yapayim derken farkinda olmadan odunlugun kitabindan tek cumlelik ozet cikarmis esiniz.
Genel olarak iyiyse iliskiniz, takilmayin. Herkes Cem Yilmaz olamaz. Sizinki guldurmeden dusunduren tiplerden :)
Üzülme ya yazık sana. Bence eşin şaka yapmak istemiş öyle düşünmeden konuşmuş. Eminim çok üzülmüştür sen hastayken o da niye üzülmesin. Pişmandır dediğine eminim.Ben duygulariyla hareket eden biriyim..asla misilleme yapmam.ve dusunsene cnm ya benim bu kadar duygusal oldugumu bildigi halde boyle soyledi..icimden hic cikmiyor..birde gecen arkadasim kocasindan bahsediyor.ayyy kocamda yokki burda.hasta oldugumda o bakar bana.cocuklarimdan hayir yokkk.kocam agzima meyve tikarda tikar dedi..benim icimden bir cizzzzzzz.benimkide cakar dedim....icimden.kimse duymadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?