eşim şöyle dedi._

eşiniz sizi beğenmiyo olabilir mi.yani çevremden gözlemlediğim eşine en kötü durumda bile şevkat duymayan böyle hadisz konuşan erkekler genelde eşlerinin fiziksel görüntüsünden şikayetçi.açıkca beğenmediklerini belli ediyolar.tabi sadece görüntü değil bazı davranışları da etkili oluyo.çok kırıcı tabi.

yaw bu konuyu daha önce okumadım mı
Allah Allah ..kafayı yiyorum sanırsam

Bazen diyoru ki,erkekler anneleri gibi es isterler ya ,peki annelerine davrandiklari gibi eslerine davraniyorlar mi?annelerine salak aptal,allah kahretsi seni.......hastalaninca bana dedigi gibi iki tane cak agzina diyorlarmi ki...tabiki anneleri farkli davranir.bunlarin birtanesini soylesinler anneleri yuzlerine bakmaz.ama esine gelince carsamba pazari begen begen ye laflari.

Ayyyy iyice bunalima soktunuz beniiii.ben oleyim artik..hahahahah
Begenmiyorsa begenmesin.hic umrumda dedgil.

Ayyyy iyice bunalima soktunuz beniiii.ben oleyim artik..hahahahah
Begenmiyorsa begenmesin.hic umrumda dedgil.
Ayrica e
sAyrica esim cok kiskanc.ve cok hos bir bayan oldugum soylenir.girdigim ortamda farkedilirim.amannnnn gonul boyle dusundukten sonra guzel olsam ne,olmasam ne...

Esinizin soyledigi hos degilde anneyi niye karistirdiniz orayi anlamadim

Benimkiside öyle.. Ben söylesem hastayim nolmus der. Bana gelince böyle dengesiz konusur! Bencillik bence!

Ben olsam o hastalandığında ilgilenmezdim .
Erkek milleti ne olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…