Bazen diyoru ki,erkekler anneleri gibi es isterler ya ,peki annelerine davrandiklari gibi eslerine davraniyorlar mi?annelerine salak aptal,allah kahretsi seni.......hastalaninca bana dedigi gibi iki tane cak agzina diyorlarmi ki...tabiki anneleri farkli davranir.bunlarin birtanesini soylesinler anneleri yuzlerine bakmaz.ama esine gelince carsamba pazari begen begen ye laflari.Yok yok bu erkekler gibi boş boğaz cins daha yoktur. Karılarına gelince her patavatsızlık ve densizlik şaka oluyor?
Soruna gelince; annesine yapmaz tabi ki. Yapmasın da zaten.
Ama biraz düşünüp de konuşsa. Bilinçaltında böyle densizlik mevcutsa da anlatıp düşmese bu kadar gözden dimi.
Ayyyy iyice bunalima soktunuz beniiii.ben oleyim artik..hahahahaheşiniz sizi beğenmiyo olabilir mi.yani çevremden gözlemlediğim eşine en kötü durumda bile şevkat duymayan böyle hadisz konuşan erkekler genelde eşlerinin fiziksel görüntüsünden şikayetçi.açıkca beğenmediklerini belli ediyolar.tabi sadece görüntü değil bazı davranışları da etkili oluyo.çok kırıcı tabi.
Ayrica eAyyyy iyice bunalima soktunuz beniiii.ben oleyim artik..hahahahah
Begenmiyorsa begenmesin.hic umrumda dedgil.
sAyrica esim cok kiskanc.ve cok hos bir bayan oldugum soylenir.girdigim ortamda farkedilirim.amannnnn gonul boyle dusundukten sonra guzel olsam ne,olmasam ne...eşiniz sizi beğenmiyo olabilir mi.yani çevremden gözlemlediğim eşine en kötü durumda bile şevkat duymayan böyle hadisz konuşan erkekler genelde eşlerinin fiziksel görüntüsünden şikayetçi.açıkca beğenmediklerini belli ediyolar.tabi sadece görüntü değil bazı davranışları da etkili oluyo.çok kırıcı tabi.
Az oncede belirttim cnm...en sevdikleriyle kiyasladim.annesi ve evladiyla.Anne ne alaka onu anlamadım
Ayrica e
sAyrica esim cok kiskanc.ve cok hos bir bayan oldugum soylenir.girdigim ortamda farkedilirim.amannnnn gonul boyle dusundukten sonra guzel olsam ne,olmasam ne...
Bir konuya yorum yapmistim.bu konuyla alakali..yaw bu konuyu daha önce okumadım mı
Allah Allah ..kafayı yiyorum sanırsam
buldum buldumBir konuya yorum yapmistim.bu konuyla alakali..
Dun gecede tartistik.ve ben yine bunu soyledim ona...ve konusmuyoruz.buldum buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?