eşim şöyle dedi._

Konuyu şaka sandım yorumlara bakınca durumun vehametini anladım. Kızlar iyi misiniz ya alt tarafı gece hep inledin demiş herhangi bir iğneleme, laf sokma ya da aşağılama durumu göremedim ben. İlginçsiniz yani ya da ilginç olan benim cidden

sirani bekle elbet oda benzer duruma duser
sende ona yaprsin bi saka okkalisindan : )

Hastalık değil de ben de horladığı bi zaman demiştim çünkü ben uyanırsam imkanı yok o sesle geri uyuyamıyorum bide uyandırılmaktan nefret ediyorum kafayı yiyorum eşinin böyle bi durumu var mı

:)

bosver, sende bir gece cakiver agzina, dersin askiiimm inlemelerin yeri gogu inletiyodu napsaydim yani.

Gerçekten çok sinir bozucu dediği şey.. isteyerek inlemediniz herhalde inlemekten zevk mi aldığınızı düşündü nedir?? şaka gibi gerçekten.. size hasta oldğnuzda yardımcı olacağına dediği şeye bak. Üzüldüm sizin adınıza... tavrınızı koymuşsunuzdur umarım. Gün gelir devran döner o da birgün hasta olduğnda bırakın ne yaparsa yapsın.

O dediği espridir tabi ki ama sizi uyandırıp neyin var diye sormaması ilginç.. İnsan dayanamaz yani..

bütün gece inledin ağzına iki tane çakasım geldi demiş terbiyesiz adam, hasta olan konu sahibine

Iyi guzelde niye hep kendini annesiyle filan kiyasliyorsun ki aglamak yerine baska bisi yapsaydin

Acitasyon yapmak için inlediğinizi düşünmüştür yada abarttığınızı belki farkında değilsinizdir ama sizinle ilgilensin diye acaba fazlamı abartılıydı inlemeniz..

ne çekiyosak başkasına kendimizden fazla değer verdiğimiz için çekiyoz..
bunu bilir bunu söylerim anacım...

Bence de şakadır ama sen inlerken bir şey yapmadıysa gerçek payı bile olabilir.
Yani inliyorsan ya bir şeye ihtiyacın vardır ya da çok rahatsızlığın. Vurdum duymaz olup uyumaya çalışması hiç güzel olmamış.

Bekle bkalim yrn oburgun oda hasta olur yorgun olur uyurken ses cikartirsa ayni seyi soyle sonrada ayy saka yapmistim dersin

ne şakası. sıkışınca yan çizmiş. senin eşinde zerre insanlık yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…