eşim şöyle dedi._

Ey yumurtaya can veren Allah'ım.. işine karışmak kimsenin haddine değil de.. neyse kızlar gerisini biliyorsunuz.

Eşiniz hastalığında aynı cümleyi söyleyin. . Ne kadar ağır oldğunu ancak o zaman farkeder

Hastalık değil de ben de horladığı bi zaman demiştim çünkü ben uyanırsam imkanı yok o sesle geri uyuyamıyorum bide uyandırılmaktan nefret ediyorum kafayı yiyorum eşinin böyle bi durumu var mı
Var.ama asla oyle demem.durterim ki kendine gelsin.

Acitasyon yapmak için inlediğinizi düşünmüştür yada abarttığınızı belki farkında değilsinizdir ama sizinle ilgilensin diye acaba fazlamı abartılıydı inlemeniz..
Ben inledigimi bilmiyorum ki cnm.o bana bir sonraki aksam dedii..cok inledin bugece diyeee...ben hasta oldummu ayakta gecirenlerdenimmm.ama yataga dusmussem demekk ki kotuyum.bunu esimde bilir.

ben olsam bende ağlardım öyle bir laf söylese eşim.Bazen çok densiz olabiliyorlar erkekler.

Şaka mı, ben şaka olduğunu hiç düşünmüyorum ayrıca her şakanın altında bir gerçek vardır rahatsız olmuş o garanti. Yerinizde olsam inanılmaz kırılırdım çok kötü tepkiler verirdim. Ne kadar kırıcı ya. Allah eline düşürmesin sizi. Geçmiş olsun bu arada.

Şaka demiş adam. Ciddi ciddi diyecek hali yok ya? Bana abartı geldi yorumlar falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…