Eşim söyleyince yapıyor ama

E bacım senin eşin özel günleri saçma buluyormus seni onemsemediginden değil ki
herkes ozel gunleri sevecek diye birsey yok ama eşini mutlu edecek bir firsati varken onemsememesi de sinir bozucu.
kimse ozel gunlere cok onem vermez ama hayatindaki insani simartacak bir güne karsi olmak bana sacma geliyor
dün 50. ayimizdi mesela. zaten buzlukta duran baligin yanina salata yapacaktim ama sirf aydönümü diye daha şekilli şukullu hazirladim salatayi, dolaptaki alkolü cikarttim masaya, iki de led mum yakıp guzel giyindim al sana ay dönümü yani
kimse kimseden hanlar, saraylar istemiyor ki. istenilen özenilen bir gün, karsisindaki insan icin hazirlanmak, hepsi bu

Koca nasıl eğitilir part 1 maşallah ne güzel yazmışsın kız

Hanımefendi ben de kadınım size katılıyorum fakat erkek cinsiyetinden bahsediyoruz maalesef onların kafası bizimkinin tam tersi şeklinde çalışıyor

Hanımefendi ben de kadınım size katılıyorum fakat erkek cinsiyetinden bahsediyoruz maalesef onların kafası bizimkinin tam tersi şeklinde çalışıyor
bilmem benim esim de erkek babam da erkek
bunun cinsiyetle cok bir alakasi yok ki
annemler daha yeni yildönümü kutladilar babam internet kullanmayi bilmez cicek sepeti falan. 65 yasinda. çalıştığı mahallede bir cicekci var yillardir gider secer notunu kendi yazar yollatir eve. hatta bir kere eski turk filmlerinde fidye isteyenler gibi gazeteden harf kesip kagida yapistirip sevgisini gostermisti
esimle de gecenlerde baska bir ozel gunumuz vardi, cicek almis alisveris yapmis mutfaga gecti yemek yapti sofra kurdu . yemek dedigim de oyle zahmetli birsey degil - marketten ravioli almis suya atti sosladi bu yani. yanina sarap ortaya mum. oldu bitti.
yani bu zor birsey degil ki.
babam hep "balın yoksa bal dilin de mi yok" der . kesinlikle parayla vs ilgisi yok boyle seylerin
ki bu devirde bu adam salak da degil calisan akıllı adam bunca kere tartismaya - karisinin ne istedigini bilirken yapmiyorsa ben ona sinir olurum . unutuyorsa telefonuna alarm kursun. cicek sepetinden ayni gun gönderilen cicekler var secsin yollasin- zaten sonra kaydedip hep hatirlatiyor ozel gun yaklasti diye.
bunu bile kadin dile getirdigi halde yapmiyorsa orada bir yanlis var bence

Yazdiklariniz tamamiyle duygusal zekanın seviyesiyle alakalı ,sizin hayatınızdaki erkeklerin duygusal zekası yüksek demek ki bize duygusal zekası düşük denk gelmiş o yüzden ince düşünemiyorlar napalim canları sağolsun işten gelince yanağıma bir buse kondurmasi da beni mutlu ediyor bir insanin sevip sevmedigini davranışlarından algilayabiliyorsunuz zaten ha yapılsa güzel olur mu elbette güzel olur fakat sevgi jest ve sürprizlerle ölçülecek bir kavram değil bana göre öyle olsaydı bknz kral kaybederse Kenan öyle sürprizler öyle hediyeler alıyor ki kadınlara, kadınların aklını başından alıyor ama hiçbirini sevmiyor her gün başka bir kadınla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…