Eşim şuan whatsapptan bir kızla mesajlaşıyor yardım?

Takip etmeyi bırakın öncelikle, kendinize zarar veriyorsunuz.
Boşanma işi hayırlısıyla sonuçlansın kendi hayatınıza mutluluğunuza bakın.
Belli mi olur yeni biriyle tanışırsınız belki ve size tüm olanları unutturur.
Böyle kansız insanlar için canınızı sıkmayın ne olur.
Zor, çok zor biliyorum ama her gecenin sabahı var unutmayın ve allaha havale edip yolunuza bakın çocuğunuzla.
Artık o sizin severek evlendiğiniz kocanız değil, sizi karısı olarak da görüp değer vermiyor. Bunu aklınızdan çıkarmayın ve sizde ona değer verip kendinizi üzmeyin.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

=) o hayvanlar benim eşim olacak canavardan daha masum rabbim onları korusun gözetsin..
Aaminn Onları koruyup gözetsin, hak eden kullarına da hak ettiğini versin ki muhakkak verir. Allah in adaleti bugün olmasa yarın tecelli ediyor. Sen kurtulduğun için mutlu ol❤️ konuştuğu kişi yansın derdine😂😂😂

engelleee

o iş bitmiş. canını düşün yazık ya. adam keyfinde sen ayılıp bayılıyorsun yazık değil mi canına

bu kadar zayıf mısın yahu sen annesin zaten ne güçlükleri atlatmışsın bu ne ki yaa

aman çok da tırt de geç.

Arkadaşlar 3yıllk evliyim 2yaşında bşr kızım var ve boşanıyorum.. Eşimden çok çektiğim için boşanmak isteyende bendim. Diğer konuları okuyan konuya hakimdir zaten herneyse. Ben ailemin yanındayım.. Eşim her ayrıldığımız da bir kızla konuşuyordu başka şehirden.. Sonra bana seni unutmaya çalışıyorum VS diyordu. Şuanda sabahtan beri yine o kızla mesajlaşıyor çünkü bu saate kadar girdiği zaman bir kızla mesajlaşıyor oluyor hiç çıkmadan artık alıştım. Her ne kadar boşanma aşamasında da olsak ister istemez bu beni incitiyor ne yapacağım hiç bilmiyorum o kadar aşağılayıcı bir durum ki.. Şu soyaddan bir an önce kurtulsam belki de bukadar acı çekmem.. Ne yapıcam hiç bilmiyorum nefes bile alamıyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim asıl acı çeken o olsun istiyorum
Anlaşmalı boşanıyosanız uzun sürmez, siz de artık takip etmeyin bırakın, kimle konuşursa konuşsun siz kendinize bakın, En son zayıflamaya çalıştığınız hatırlıyorum diyet listeme baktınız mı?

Öyle olmuyor ne yazıkki hala evliyiz ve benim kocam şuan bir başkasıyla konuşuyor hemde bu saatlere kadar aklımı oynatacak gibi oluyorum

Resmi nikahınız olmasaydı ve eşiniz size “boşol” demiş olsaydı şu an evli olmayacaktınız

Siz belediyenin ve devletin gözünde evlisiniz. Eşinizin kafasında ve pratikte evli değilsiniz.
En kısa zamanda siz de beyninizde eşinizi boşayın. Bırakın devlet biraz ağırdan alsın.

Zaten anlaşmalı boşanmaya karar vermişsiniz, bu “hala evliyiz” kandırmacası sizi daha çok üzmez mi? Siz boşanmaya karar vermiş ve pratikte boşanmış bir çiftsiniz. Teori kısmı biraz ağır yürüyor ülkemizde. Bu açıdan bakmayı denerseniz daha az üzülürsünüz.

Neden sizi unutmak için başkalarının gururuyla oynuyor 🙄neden daha bitmemiş bir evliliği varken başkalarıyla konuşuyor🙄 . Sizden utanmıyor çocuğundan da mı utanmiyor🙄 :KK43: ahlaksız adam . Boş ver canım uzulmemeye çalış güçlü durmaya çalış dua et iyiki bosaniyorum bu pislikten diye :KK43: senin için çok zor ama bnce biz kadınlar çok güçlüyüz herşeyin altından kalktigimiza göre bunların da üstesinden geliriz. Sen çok güçlüsün unutma ! Üzülüp ağlamak yok kızın var senin. Kendine gel !❤

artık benim hayatımda yok ve olmayacak diyerek başlayın ve takip etmekten vazgeçin yıpranırsınız :kahve:

Siz kafanızda tamamen bitirmemişsiniz bu evliliği.Hala bir şeylerin düzelebileceği ümidini taşıyorsunuz.Yoksa bu denli incinmezdiniz.

yazık ağına düşürdüğü kızlara pardon kurbanlara üzüldüm.
asıl böyle birine mutlu ol baskasını bulsunda sana sarmasın defolsun gitsin her açıdan bakın allah askına.

sil telefonundan sosyal hesaplardan merak dürtüsü biraz kıskançlık biraz kendine yedirememe ben üzüntülüyken o nasıl başkasıyla konusur inan çokda mutludur konustuguna göre hayatı yerinde acısı yok .sende atlat süreç zor ve yıkıcı ama dışarda sende başkalaryla tanışıp yazışacan artık kendine odaklan atı alan üsküdarı geçti adam bekar hayatına dönmüş bile

senin Gibi dünya yüz şampiyona da aldatılıyorsa ne deyim 🙈
Üzüldüm ...
Ne demek istediğini anlayamadım ama neyse.. Evet her ayrıldığımız da aynı kızla konuşuyor barışınca engelliyor kızda ki de nasıl mide anlamadım

Bilmemek mutluluktur, silin, takip etmeyin, haber almayın. Elbet boşandıktan sonra birileri ile birlikte olacak, sizden resmen boşanana kadar bunu yapmamalıydı ama yapmış, ona müdahale de edemezsiniz.

Biraz acı gelecek belki ama sizden sonra birlikte olduğu insanla çok mutlu da olabilir, siz de aynı şekilde mutlu olabilirsiniz. Onun kahrolduğunu, hayatının kötüye gittiğini görmeyi beklerseniz asıl hayatı kötüye giden siz olursunuz. Salın ipini gitsin, önünüze bakın. O mutlu ya da mutsuz, sizi bağlamıyor artık, hayatınızın onunla tek bağı çocuğunuz, eski eşiniz sizin mutluluk sebebiniz olamaz hiçbir şekilde.

Back
X