arkadaşlar ben 4,5 yıllık evli bi bayanım 22 yaşındayım eşimle aramız da 6 yaş vat evlendiğimiz günden beri borç ödüyoruz önce ev aldık 6 ay öncede araba aldık onun borcu bitmeden şimide arabayı değiştirmek istiyor bii yere gidemiyoruz ben bişisöyleyincede alma deyince ben kendime mi alıyorum dio ne yapayım yardım edin lütfen tecrübebi o9lanlar fikirlerinize ihtiyacım var
borc derken saga sola mi borclaniyor yoksa kredi karti mi?
arkadaslar borc yigidin kamcisidir demis ama kredi kartindan dolayi batanlarda pek yigitlik goremiyorum ben...
yok saga sola değil de kredi falan çektik 2 kez falan tabi kredi kartıu da oluyo haliyleborc derken saga sola mi borclaniyor yoksa kredi karti mi?
arkadaslar borc yigidin kamcisidir demis ama kredi kartindan dolayi batanlarda pek yigitlik goremiyorum ben...
eşim sürekli borca giriyor dediğin kira öder gibi ev sahibi olmak mı :44:
bence buna sevinmelisin. en azından benim dediğin bir evin olacak..İstediğin yere çekici çakıp birşey asabileceğin bir ev..
arabaya gelince eğer ikinizde çalışıyorsanız ve kullanıyorsanız o da fuzuli değil bana göre.toplu taşıma ücretlerinden haberiniz vardır ve orada harcanan zamandan da..
borca giriliyorsa gelir-gider dengeleyip yapılmalı tabii.
ayak yorgana göre uzatıldıysa sorun yok.
arabanız idare edebilir durumdaysa bekletebilirsiniz. ya da onu satıp yerine koyar
yani bütçenizi zorlamayacaksa alabilir.yok canım evi aldık zaten onun borcu bitti daha sonra arba aldık 6 ay önce kredi çektik onu ödüyoruz aldığımız araba güzel yeni ama şimdi sıfır almak istiyor üstüne tekrar kredi çekip ben ona karşı çıkıyorum bilmiyorum ama herhalde eşime destek olmam gerekir bunu anladım
saolun arkadaşlar çok yardım cı oldunuz bi da eşime karışmıycam herşey bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?