hepinize katılıyorum tavsiyeleriniz için teşekkür ler ama benim istediğim yazın bi hafta bi yerlere kaçalım kışın gidelim bi yerlere arada yemeğe gidelim hiç sosyal aktivitemiz yok borcumuz var sınırları zorlamayalım die 4 yıllık evliyiz daha hiç tatile falan gitmedik balayına bile
hepinize katılıyorum tavsiyeleriniz için teşekkür ler ama benim istediğim yazın bi hafta bi yerlere kaçalım kışın gidelim bi yerlere arada yemeğe gidelim hiç sosyal aktivitemiz yok borcumuz var sınırları zorlamayalım die 4 yıllık evliyiz daha hiç tatile falan gitmedik balayına bile
uygun tatiller var ,tatil turlarından bakabilirsiniz. bence bir tatil sizin bütçenizi zorlamamalı.herkesin hakkı dinlenmek.
bazı şeyleri yaparken hayatında akıp gittini fark etmeliyiz.
dışarıda bir yemek yememek 4 yıl boyunca tutum için değil bana kalırsa.eşinizin bazı zincirlerini kırmalısınız.
merak etmeyin eşiniz böyleyken yazlığınızda olur zenginde olursunuz.
Maşallah deyin bence
ben de bu mantaliteye karşıyım. yani yaşamadıktan sonra evin borcu bitmiş ben gelmişim 40 yaşına...
her yaşın bir güzelliği var ve yaşanacak çok şey var. tamam ev dam kavramı da önemli ama ben olsam hayatımdan daha az taviz verirdim 10 yılda ödeyeceğime 11 yılda öderdim ama hayatımdan çalmazdım.
siz sadece kendini düşünenlerdensiniz sanırım .
Kira ödeseler emin olun ellerinde hiç bir şey kalmaz.
Benden bahsedelim .
her ay düzenli kira ödüyoruz . Eşya aldık kredi ödüyoruz. Faturalar.
Gezmeyede gidiyoruz ama hasta olsak hastaneye gidecek ne arabamız ne paramız oluyor bazen .
eee kira ödüyoruz ama elimizede birşey geçmiyor.
bence hazır çalışılıyorken yapılmalı . 40 yaşında belki birşeyler yaşamamış olacaksınız ama şimdiki enerjinizlede çalışıp birşey sahibi olamıyacaksınız.
Bu hayattan çalmak değil hayata birşeyler katmak bence
bu kredimiz bitsin bizde araba alacağız hemen.
arkadaşlar ben 4,5 yıllık evli bi bayanım 22 yaşındayım eşimle aramız da 6 yaş vat evlendiğimiz günden beri borç ödüyoruz önce ev aldık 6 ay öncede araba aldık onun borcu bitmeden şimide arabayı değiştirmek istiyor bii yere gidemiyoruz ben bişisöyleyincede alma deyince ben kendime mi alıyorum dio ne yapayım yardım edin lütfen tecrübebi o9lanlar fikirlerinize ihtiyacım var
bizde 5 senedir araba üstüne araba kredi vs o kadar zarar yetmiyormuş gibi üstüne ev aldık resmen yaşam standırdımızı kendimiz kısıtladık bence boşuna yaşamak lazım tadını çıkarmak gerek hayatın geçip gidiyor gençlik....
sende yapacak birşey yok atsan atılmaz satsan satılmaz.. ev alınca daha bi kötü oluyor hiçbir şeye yetmiyor yemiyon içmiyon ona yatırıyon ne diyeyim Allah sabır versin her gece yatarlen vakıa süresini oku faziletini araştırabilirsin bende yapacağım hatta bugün başlıyorum
bizde 5 senedir araba üstüne araba kredi vs o kadar zarar yetmiyormuş gibi üstüne ev aldık resmen yaşam standırdımızı kendimiz kısıtladık bence boşuna yaşamak lazım tadını çıkarmak gerek hayatın geçip gidiyor gençlik....
sende yapacak birşey yok atsan atılmaz satsan satılmaz.. ev alınca daha bi kötü oluyor hiçbir şeye yetmiyor yemiyon içmiyon ona yatırıyon ne diyeyim Allah sabır versin her gece yatarlen vakıa süresini oku faziletini araştırabilirsin bende yapacağım hatta bugün başlıyorum
aynen canım senin gibi düşünüyorum biz o kadar kötü durum da değiliz ama ii durumdada degiliz
kocamı öpüp başıma koyuyorum zaten çok ii bi insan sigara dahi içmez hiç bi kötü alişkanligi falan yok boşa para harcamaz ama borca girer işte bizim için hayırlısızamanda geçio ama gençlik giiti mi geri gelmio
ya lafın gelişi dedim yemiyon içmiyon ona yatırıyosun diye yoksa bizde çok şükür kendi yağımızda kavruluyoruz ama ekstradaan bazı şeyleri yapamıyor insan tatil gibi mesela
Bende boşu boşuna yapılan gereksiz borçlar sandım kumar , içki şans oyunları vs. gibi... Eşiniz ev araba alıyor bunda ne varki ?
evet öle herkes öle sölüyo ama sosyal yaşantımız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?