Eşim sürekli annesini getiriyor.

Merhabalar. Normalde kv haftada bir gün gelir kızımı görmek icin. Aksama kadar zaman gecirir kızımla ilgilenir ben de evdeki işlerimi hallederim. Kızım beni istediğinde de ben kızımla ilgilenirim kv yemek ve ütü işlerini halleden sağolsun. Haftasonları da fırsat buldukça biz gideriz Rahatsız olduğum konu eşim. artık abartmaya basladı. Annesi sürekli gelsin istiyor. Annem gelsin yemek yapsın.annem gelsin ütü yapsın. Annem gelsin kıza baksın biz dışarı çıkalım. Sürekli annem annem. Ve ben tamam demeden arıyor anne gelip seni alıyorum hazırlan.. Emrivaki oluyor. Kv severim ama ben bu kadar sık görüşmek istemiyorum. Son zamanlarda haftanın 4-5 günü bizde. Bi de bazen kıyamıyor eşim saat geç oldu bugün kal anne yarın ben seni götürürüm diyor . Neredeyse bizimle yaşayacak kadın artık. Eşime abartmaya başladın sürekli anneni getiriyorsun ben kendi ailemi bu kadar sık görmüyorum dediğimde tartışma kavgaya dönüsüyor. Erkekler annelerine laf söylensin istemiyor. Eşime bu kadar sık görüşmekten rahatsız olduğumu nasıl anlatabilirim tartışmadan?

kayınpeder yok mu peki? Bir de kayınvalide senin ütünü yapmaktan şikayet etmiyor mu ya? Çalışmıyorsun da anladığım kadarıyla. İlginçmiş gerçekten.

10 yıllık gelinim bi defa kurulu sofraya oturmadım. Bende de ben hazırlarım, kaynanaya da gitsek ya orda pişiririm ya da pişirip oraya çıkardık. Yemek yapsa yanına ilaveleri ben yaparım 🤦🏼‍♀️

Daha karı koca onlar benden ister canım şunu çekti diye.

Geçen gün yine epey 5 6 saat uğraştırcak bi şey istediler, iki çocukla acımıyolar da.

Kim yapıcak onu dedim, k.p seennn dedi. Allah Allah hiç de yapamam, bi kere de siz yapın beni çağırın hem iki çocukla insan bi merhamet eder halime ne kadar gaddarsınız bana karşı dedim. Daha utanmadan ne demek yapmam dedi 😱 illa küs gelme bize diyosun heralde dedim, ne dese beğenirsiniz, ay çok üzülürüm gelmezsen deyip oynamaya başladı 🙈 yaa gerçekten mi bende en az sizin kadar üzülürüm sizi görmezsem dedim :D o sebepten üzülmesinler diye gitmiyorum da aramıyorum da :D

Bikaç haftaya kuyruğu sıkıştırıp yine yüzsüz yüzsüz gelirler 🙄🤦🏼‍♀️

Sizin kaynana size iş yapıyor, iş yapsın diye getiren kocanıza yazıklar olsun. Kadın da çok meraklı değildir iş yapmaya ama artık rahat gelip gitmek için o da kabullenmiş bu durumu.

İyi bi insansa hergün gelmesinde yahut kalmasında benim için sıkıntı olmazdı, en azından fitneci, yalancı, duygu sömürücü ve hazır yiyici değil.

Bi de böyle olup hergün gelseydi o zaman napardınız?

Sizde annenizi çağırın nasıl olduğunu anlar umarım. annesini çağırdığı günün ertesi günü bende annemi çağırıyordum. Annemi çağırmıyım diye fazla annesini çağırmıyor🙈

Merhabalar. Normalde kv haftada bir gün gelir kızımı görmek icin. Aksama kadar zaman gecirir kızımla ilgilenir ben de evdeki işlerimi hallederim. Kızım beni istediğinde de ben kızımla ilgilenirim kv yemek ve ütü işlerini halleden sağolsun. Haftasonları da fırsat buldukça biz gideriz Rahatsız olduğum konu eşim. artık abartmaya basladı. Annesi sürekli gelsin istiyor. Annem gelsin yemek yapsın.annem gelsin ütü yapsın. Annem gelsin kıza baksın biz dışarı çıkalım. Sürekli annem annem. Ve ben tamam demeden arıyor anne gelip seni alıyorum hazırlan.. Emrivaki oluyor. Kv severim ama ben bu kadar sık görüşmek istemiyorum. Son zamanlarda haftanın 4-5 günü bizde. Bi de bazen kıyamıyor eşim saat geç oldu bugün kal anne yarın ben seni götürürüm diyor . Neredeyse bizimle yaşayacak kadın artık. Eşime abartmaya başladın sürekli anneni getiriyorsun ben kendi ailemi bu kadar sık görmüyorum dediğimde tartışma kavgaya dönüsüyor. Erkekler annelerine laf söylensin istemiyor. Eşime bu kadar sık görüşmekten rahatsız olduğumu nasıl anlatabilirim tartışmadan?
Ayyy kımamıcam ıletde oğlum bunun gıbı olur fln.Ne öunasebet kadına iş yaptırmak .Hizmetçimi o kadın.Tamam eşiniz evladıda bu kadar da bır kadın sömürülmez ki ?Yazık vallahi .

Valla kaynanaya hiç üzülemiycem, gelemem desin ağzı dili yok mu? Bayıla bayıla geliyor demek ki. Oğluda sürekli annem gelsin diyemeyeceği için yardım etsin bahanesine sığınmış. Sizin de baştan haftada bir gündelikçi gibi gelmesi işinize gelmiş ses çıkarmamışsınız şimdi iş çığırından çıkınca çözüm arıyorsunuz. Baştan o mesafeyi koyacaktınız.
Belki kayinvalideye zamaninda yardim eden olmadi ben oyle olmucam gelinimin her konuda yardimcisi olcam dedi yani bence art niyet aramamak lazim

Kaynanayı dert kumkuması yaptınız ya bravo hanımlar neyine üzüldünüz bu kadar? Zorla mı yapıyomuş ağzı yok muymuş istemiyosa söyler gelmez. Bence ev işine bu kadar girişirse karışmaya da başlar bu kadar fazla gelmesinin anlamı yok.

Durumu ben kendi ailemle bu kadar sık görüşmüyorum diyerek senin ailen benim ailem noktasına getirmissiniz. Yani aile içinde biz bilinci oluşmamış hissiyatı olisturuyo öyle olunca karşı taraf savunmaya tartışmaya başlıyo normal olarak. Kızınız kaç aylık . Açıkçası ben çocuğu sürekli birilerine bırakıp çift olarak gezilmesini doğru bulmuyorum yalnız buradaki sürekli kavramına dikkat çekiyorum. Elbette ayda 1-2 gün başbaşa planlar yapın aile büyüklerinden biri gelsin baksın ya da siz bırakın ama bu sürekli olunca yanlış buluyorum. Çocuk da artık sizin hayatınızın bir parçası hem kendiniz aileniz ve çocuğunuz için böyle planlar yapmalısınız.
Eşiniz tekrar annesini çağırmak istediğinde hep birlikte gitmek istediğinizi söyleyin.
Bir de işin farklı bi boyutu var ki üzücü. Elzem bi durum olmadıkça sık sık anneyi çağırıp iş yaptırmak hiç hoş değil. Zaten siz müdahale etmeseniz bir süre sonra kv biseyler soyleyebilir

Eşiniz size yardım etmek yerine annesini hizmetkar gibi kullanıyor gelsin otursun çay içsin vs değil yemek yapsın ütü yapsın kadın gönlünden geliyorsa yapar zaten ama getirirken seni ütü için getirdik demek incitici olmuş olabilir. Sizlik bir durum değil eşinizin hatası onunla bu durumu konuşsanız daha iyi olur aslında

Suç sende işini yaptirirsan söz hakkin olmaz sizde kalır ...benimki aşırı iyidir ama aslında bir yandan yapsa ne güzel olur derim ama yaşlı kadın zaten benim ona yardım etmem lazım yani yazık günah..olur mu annecim sen otur derim torununu sev ..sonra bende işimi yaparım..biraz sever gider tabi su aralar gelmiyor covid var baya özledik birbirimizi çok iyi birisi Allah razı olsun

Back
X