- 2 Ağustos 2013
- 38.005
- 126.292
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten böyle söylediğini gelin bilmez ki. Ki spesifik olarak bu tarz cümleler kurmuyordur ben sadece örnek verdim. Kv halinden memnun değilse "aa oğlum kaç yaşında kadınım yoruluyorum" desin. Oğluna kıyamayacak ne var bu işleri oğlu mu yapıyor normaldeOyle deseydı kadın arkadas esınden degıl kv desınden dert yanardı demı bellıkı ogluna kıyamayan bı kadın gelıp seve seve yapıyor ama oglu resmen kullanıyor
Şımarık buldum ben sizi. Anne gelip çocuğa bakiyo yemek yapio ütü yapio. Eşin beraber dışarı çıkalım dio. Bilmiom artk ne istiyorsunuz. Valla hem annem yakın hem kaynanam. Çocukları hiç bırakamam. Hem durmazlar. Hem bıraksam her işimi acele yaparm. Değil çocuğu bırakıp gezmeye gitmek. Bırakıp markete gitsem acele et der bana. Bide annemizdir deyip evinin ihtiyaç larina misafirlerine koşup yardım ederiz eşimle. Şanslı insanlar şanslı olduğunn farkına varamiyor galibaMerhabalar. Normalde kv haftada bir gün gelir kızımı görmek icin. Aksama kadar zaman gecirir kızımla ilgilenir ben de evdeki işlerimi hallederim. Kızım beni istediğinde de ben kızımla ilgilenirim kv yemek ve ütü işlerini halleden sağolsun. Haftasonları da fırsat buldukça biz gideriz Rahatsız olduğum konu eşim. artık abartmaya basladı. Annesi sürekli gelsin istiyor. Annem gelsin yemek yapsın.annem gelsin ütü yapsın. Annem gelsin kıza baksın biz dışarı çıkalım. Sürekli annem annem. Ve ben tamam demeden arıyor anne gelip seni alıyorum hazırlan.. Emrivaki oluyor. Kv severim ama ben bu kadar sık görüşmek istemiyorum. Son zamanlarda haftanın 4-5 günü bizde. Bi de bazen kıyamıyor eşim saat geç oldu bugün kal anne yarın ben seni götürürüm diyor . Neredeyse bizimle yaşayacak kadın artık. Eşime abartmaya başladın sürekli anneni getiriyorsun ben kendi ailemi bu kadar sık görmüyorum dediğimde tartışma kavgaya dönüsüyor. Erkekler annelerine laf söylensin istemiyor. Eşime bu kadar sık görüşmekten rahatsız olduğumu nasıl anlatabilirim tartışmadan?
Belkı de anne bıze gelsene diyor sadece tek cumle ile gıdıyor kadın.Oğlunun ona olan yanlış ve çıkarcı düşüncelerinden dolayı üzüldük. Gelsin ütü, yemek şu bu yapsın demek çok ayıp ya anne belli ki çok düşkün çocuğuna ki hayır dıyemıyor ya da sureklı kadına baskı yapıyor
Belkı sadece anne hadi bize gidelim diyor. Bilmiyoruz dil dokup yaglayip balladıgını.Uyanık adam, anasını nasıl yağlayıp ballıyorsa artık o kadar işi yaptırabilmek için. Karısı için '' beceremez o. '' bile diyordur. Hayır, böyle böyle gelin kaynana birbirlerine de düşerler, suç paşadan başka herkeste olur.
Adam ısrarla anasının hizmetini arıyormuş. Ben ordan onu anladım, adamın tavırlarından. Kaynana 1 yapar 2 yapar yorulur vik vik eder. Suçlu gelin olur ama, oğullarına laf etmezler. Ben şahsen bu kadar gebe kalmam yani kaynişe. Kalmadım da.Belkı sadece anne hadi bize gidelim diyor. Bilmiyoruz dil dokup yaglayip balladıgını.
Oglu yaptıgı ıcın degıl oglu ıstedıgı ıcın kıyamıyordur dedım. Dırekt soylemesede laf fılan carpar yada ıma eder heraldeZaten böyle söylediğini gelin bilmez ki. Ki spesifik olarak bu tarz cümleler kurmuyordur ben sadece örnek verdim. Kv halinden memnun değilse "aa oğlum kaç yaşında kadınım yoruluyorum" desin. Oğluna kıyamayacak ne var bu işleri oğlu mu yapıyor normalde
Bu konudan da gelini öne çıkardık yani. Koca kişisi yüzünden gelinle kaynana arası açılcak oğlana laf yok.Adam ısrarla anasının hizmetini arıyormuş. Ben ordan onu anladım, adamın tavırlarından. Kaynana 1 yapar 2 yapar yorulur vik vik eder. Suçlu gelin olur ama, oğullarına laf etmezler. Ben şahsen bu kadar gebe kalmam yani kaynişe. Kalmadım da.
Mesele sizin çok görüşmeniz değil ki. Kayınvalidenin evinizin sorumluluklarını alması. Yani rahatsız olmanız gereken konu işlerinizi onun yapıyor olması. Ama siz bundan değil gece bile sizde kalmasından sikayetcisiniz. Büyük ihtimalle istiyorsunuz ki işinizi yapsın hemen gitsin.Merhabalar. Normalde kv haftada bir gün gelir kızımı görmek icin. Aksama kadar zaman gecirir kızımla ilgilenir ben de evdeki işlerimi hallederim. Kızım beni istediğinde de ben kızımla ilgilenirim kv yemek ve ütü işlerini halleden sağolsun. Haftasonları da fırsat buldukça biz gideriz Rahatsız olduğum konu eşim. artık abartmaya basladı. Annesi sürekli gelsin istiyor. Annem gelsin yemek yapsın.annem gelsin ütü yapsın. Annem gelsin kıza baksın biz dışarı çıkalım. Sürekli annem annem. Ve ben tamam demeden arıyor anne gelip seni alıyorum hazırlan.. Emrivaki oluyor. Kv severim ama ben bu kadar sık görüşmek istemiyorum. Son zamanlarda haftanın 4-5 günü bizde. Bi de bazen kıyamıyor eşim saat geç oldu bugün kal anne yarın ben seni götürürüm diyor . Neredeyse bizimle yaşayacak kadın artık. Eşime abartmaya başladın sürekli anneni getiriyorsun ben kendi ailemi bu kadar sık görmüyorum dediğimde tartışma kavgaya dönüsüyor. Erkekler annelerine laf söylensin istemiyor. Eşime bu kadar sık görüşmekten rahatsız olduğumu nasıl anlatabilirim tartışmadan?
Ben gelini öne çıkarmadım. Bu benim düşüncem. Ama eninde sonunda kendi zararlı çıkar konu sahibi bu işten. Bunu düşünerek tepki verdiğini de zannetmiyorum ama. Sanırım işlerinin yapılmasından değil, kaynanayı görmekten şikayetçi. Böyle tavırları sevmiyorum, nimetini yerken iyi, külfetini sırtlanırken bin türlü laf.Bu konudan da gelini öne çıkardık yani. Koca kişisi yüzünden gelinle kaynana arası açılcak oğlana laf yok.
Halbuki burda eş kişisinin kendi rahatı uğruna annesini evinde hizmetci etmesi ve gelinin yakınlıktan hoşlanmıyorum demesi. Kadım gelir laf söyler bunaltır gider amenna öyle bısey de yok.
Bu konudan da gelini öne çıkardık yani. Koca kişisi yüzünden gelinle kaynana arası açılcak oğlana laf yok.
Halbuki burda eş kişisinin kendi rahatı uğruna annesini evinde hizmetci etmesi ve gelinin yakınlıktan hoşlanmıyorum demesi öne çıkmalıydı gelir laf söyler bunaltır gider amenna öyle bısey de yok.
Ne benim eşim annesine gel bizde iş yap der. Ne ben beklerim. Utanirim yaa. Doğum yaptığımda bile benim evimi topladı diye utandım çekindim. Hemde eşim hep işleri yaptı . Bebeğe ben baktım zaten. Sadece on gün kaynanam annem yemek yaptı çamaşır yıkayıp asip katladilar. Hala ben ev işine yetisemezsem eşim yapar. Kimse bizim evimize iş yapmaz. Hee arada kaynanama anne senin sarman güzel oluo baklavan güzel oluo deriz. Oda ayda yılda bi yani. Ben yaparm hep güzel yemekler daha kaynarken hemen tabağa koyar götürürüm. Hatta kayınpeder bu gelin bizi öldürecek derama sonuçta eşim annesini kırk yıl uğraşsa benim evime hizmetçi edemez ki
yani olay yine gelinde bitiyor
kayınvalideye otur sen demiyor ki her geldiğinde iş yaptırıyor
muhtemelen anne de anlatıyor, ben bebeğe baktım X temizlik yaptı, sonra o bebeği yedirdi ben ütü yaptım, biraz oynadım o balkon yıkadı
o uyuttu ben yemek yaptım vs vs
bu hikayeyi dinleyince kadıncağız tek başına evi çekip çeviremiyor kv ye muhtaç hissi oluşuyor
adam da işte annem gelsin yemek yapsın ütü yapsın biz de gezelim vs diyor
sonuçta konu sahibi kv ye otur sen dememiş ki hiç
neden annen gelip de bizim evde ütü yapacakmış ki ne münasebet demiyor hala
ben sık görüşmek istemiyorum diyor