Eşim sürekli annesini getiriyor.

Anneler evlerimizde iş yapıp , çocuk bakımında destek olunca hizmetçi mi olmuş oluyorlar .
Yarın öbürgün sizler de çocuklarınızın evine yardıma gidince hizmetçi miyim ben diyeceksiniz demek ki .
Eşinizin sürekli annesini çağırması doğru değil
Umarım kısa sürede halledersiniz bu konuyu

Bence annesi eve sık sık gelsin diye böyle bahanelere sığınıyor kocan .sanırım k.v nin eşi yok o da annesi yalnız kalmasın diye böyle bi yöntem bulmuş bence is yaptirmayin gelince haftada birgun gelip torununu sevip gitsin .Ben ne iş yaparsa yapsın k.v yi haftanın 5 günü görmek istemezdim ne şamin şekeri ne arabın yüzü ....yarın birgün iş yaptım diye başına kalkmaya başlar eşine söyle bizim için yorulmasın kendi işimi yaparım gelsin birgün otursun gitsin de

Merhabalar. Normalde kv haftada bir gün gelir kızımı görmek icin. Aksama kadar zaman gecirir kızımla ilgilenir ben de evdeki işlerimi hallederim. Kızım beni istediğinde de ben kızımla ilgilenirim kv yemek ve ütü işlerini halleden sağolsun. Haftasonları da fırsat buldukça biz gideriz Rahatsız olduğum konu eşim. artık abartmaya basladı. Annesi sürekli gelsin istiyor. Annem gelsin yemek yapsın.annem gelsin ütü yapsın. Annem gelsin kıza baksın biz dışarı çıkalım. Sürekli annem annem. Ve ben tamam demeden arıyor anne gelip seni alıyorum hazırlan.. Emrivaki oluyor. Kv severim ama ben bu kadar sık görüşmek istemiyorum. Son zamanlarda haftanın 4-5 günü bizde. Bi de bazen kıyamıyor eşim saat geç oldu bugün kal anne yarın ben seni götürürüm diyor . Neredeyse bizimle yaşayacak kadın artık. Eşime abartmaya başladın sürekli anneni getiriyorsun ben kendi ailemi bu kadar sık görmüyorum dediğimde tartışma kavgaya dönüsüyor. Erkekler annelerine laf söylensin istemiyor. Eşime bu kadar sık görüşmekten rahatsız olduğumu nasıl anlatabilirim tartışmadan?
Sen de kendi anneni çağır hatta kalsın sizde. Madem konuşarak anlamıyor hemen kavga ediyor o zaman empati kursun bakalım nasıl oluyormuş devamlı bunalmak

Merhabalar. Normalde kv haftada bir gün gelir kızımı görmek icin. Aksama kadar zaman gecirir kızımla ilgilenir ben de evdeki işlerimi hallederim. Kızım beni istediğinde de ben kızımla ilgilenirim kv yemek ve ütü işlerini halleden sağolsun. Haftasonları da fırsat buldukça biz gideriz Rahatsız olduğum konu eşim. artık abartmaya basladı. Annesi sürekli gelsin istiyor. Annem gelsin yemek yapsın.annem gelsin ütü yapsın. Annem gelsin kıza baksın biz dışarı çıkalım. Sürekli annem annem. Ve ben tamam demeden arıyor anne gelip seni alıyorum hazırlan.. Emrivaki oluyor. Kv severim ama ben bu kadar sık görüşmek istemiyorum. Son zamanlarda haftanın 4-5 günü bizde. Bi de bazen kıyamıyor eşim saat geç oldu bugün kal anne yarın ben seni götürürüm diyor . Neredeyse bizimle yaşayacak kadın artık. Eşime abartmaya başladın sürekli anneni getiriyorsun ben kendi ailemi bu kadar sık görmüyorum dediğimde tartışma kavgaya dönüsüyor. Erkekler annelerine laf söylensin istemiyor. Eşime bu kadar sık görüşmekten rahatsız olduğumu nasıl anlatabilirim tartışmadan?
Bi cinnet paklar

madem öyle çocuğu al annemi özledim de.. 4-5 gun kal.

Size hiç üzülmedim de kv çok üzüldüm. Erkek annesi düşkün olur derler de oğlu resmen kullanıyor. Torununu sevsin diye getirse neyse de iş yapsın diye getirmesi..
aynen buna takıldım ben de. bugüne kadar hep eşini, annesine hizmet etsin diye götüren erkek gördüm ki bu da asla doğru değil. burda da tam tersi annesini, eşine hizmet etsin diye getiren erkek. ikisi de asla doğru davranışlar değil. yardımlaşma gerektiği kadar elbet olur ama bunun çizgisini aşmamak gerek o zaman iş yardımlaşmaya değil karın tokluğuna hizmetçiliğe dönüyor. kimse kimsenin uşağı değil sonuçta.
bence konu sahibi olaya burdan girsin, annen bizim hizmetçimiz değil ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan desin.

Utunuzu vakitli yapin yemegi yetistirin disarida hafta sonu cikin o zaman cocukta babaannesinde kalabilir. Yani demek birine ihtiyac var ki esiniz annesini getiriyor.millet evine yatili yardimci aliyor sikayet etmiyor siz biraz kiskanclik mi yapiyorsunuz acaba? Hem iyi hem caliskan kayinvalide var hala yaranamamis size.

Kalmasından zıyade ben annesi eşinizin uşağı mı ? Gelsin yemek yapsın ütü yapsın vs az yesinde kendine uşak tutsun. Ne münasebet ya ınsan der ki gelsin çayını yemeğini önüne koyalım. Bildiğin hizmetçi bulmuş anayı gelsin her şeyı yapsın çocuğa baksın bız dışarda gezdlim. Oh ne ala kendı çocuğuna kendı baksın beyefendi
Bence esi yer yapiyor annesine bir sure sonra 7 ye cikacak sonra kv tasinacak

Utunuzu vakitli yapin yemegi yetistirin disarida hafta sonu cikin o zaman cocukta babaannesinde kalabilir. Yani demek birine ihtiyac var ki esiniz annesini getiriyor.millet evine yatili yardimci aliyor sikayet etmiyor siz biraz kiskanclik mi yapiyorsunuz acaba? Hem iyi hem caliskan kayinvalide var hala yaranamamis size.
Tüm konudan bunu mu anladınız yani kayınvalidemi mi kıskanıyorum? Komiksiniz.

Sayin konu sahibi sizde benim yazdiklarimdan bunu mu cikardiniz? Dedimki tum kayinvalidenize yuklenen isleri vakitli yaparsaniz ihtiyac olmaz gelmesine!!!he ihtiyac varsada sukur edin yardimci oluyor ucretsiz baska bir yardimci tutsaniz hem para odeyip hem guler yuz gosterceniz yardimcininda yemegini de verceksiniz.sizi rahatsiz eden ne? Iste bu esas soru sukur iyi bir kayinvalidem var her zaman emrimize amade diyemiyorsaniz dusunun acaba sizi gercekten rahatsiz eden konu ne

Kv bu durumdan memnun bence de. Çünkü böyle şeylere meraklıdır bazısı. Karışmayı sever, kendi eviymiş gibi hissetmeyi sever... yoksa ayıla bayıla niye gitsin ki sürekli.

Eşin bir taşla iki kuş vurma derdinde. Kendi evine ve düzenine alışamadığı aşikar. Hem anneciğinin lezzetli yemeklerini yiyor, ütüsü istediği gibi yapılıyor vs alıştığı gibi yani... hem de sizle dışarı çıkıyor geziyor.. bence sizin yaptığınız işleri beğenmiyor ve alışamamış gibi eşiniz.

Valla gelip kös kös otursa hizmet beklese oda düşüncesiz derdim ama bu durumda tek düşüncesiz eşiniz gibi görünüyor.Ya işlere birsekilde yetişeceksiniz yada bu durumu çekeceksiniz gibi görünüyor

Kv bu durumdan memnun bence de. Çünkü böyle şeylere meraklıdır bazısı. Karışmayı sever, kendi eviymiş gibi hissetmeyi sever... yoksa ayıla bayıla niye gitsin ki sürekli.

Eşin bir taşla iki kuş vurma derdinde. Kendi evine ve düzenine alışamadığı aşikar. Hem anneciğinin lezzetli yemeklerini yiyor, ütüsü istediği gibi yapılıyor vs alıştığı gibi yani... hem de sizle dışarı çıkıyor geziyor.. bence sizin yaptığınız işleri beğenmiyor ve alışamamış gibi eşiniz.
Bence bu kayınvalide o niyette değil ya insan bir yapar iki yapar yani ben kendi işimi zorla yapıyorum birde başka bir ev yaş yıpranma zor yani...

Kadıncağız gelip hizmet ediyor ve gidiyor. Evine cocuğuna karışmıyor ise neden rahatsızsın?

Valla kaynanaya hiç üzülemiycem, gelemem desin ağzı dili yok mu? Bayıla bayıla geliyor demek ki. Oğluda sürekli annem gelsin diyemeyeceği için yardım etsin bahanesine sığınmış. Sizin de baştan haftada bir gündelikçi gibi gelmesi işinize gelmiş ses çıkarmamışsınız şimdi iş çığırından çıkınca çözüm arıyorsunuz. Baştan o mesafeyi koyacaktınız.

Bence annesi eve sık sık gelsin diye böyle bahanelere sığınıyor kocan .sanırım k.v nin eşi yok o da annesi yalnız kalmasın diye böyle bi yöntem bulmuş bence is yaptirmayin gelince haftada birgun gelip torununu sevip gitsin .Ben ne iş yaparsa yapsın k.v yi haftanın 5 günü görmek istemezdim ne şamin şekeri ne arabın yüzü ....yarın birgün iş yaptım diye başına kalkmaya başlar eşine söyle bizim için yorulmasın kendi işimi yaparım gelsin birgün otursun gitsin de
Bana aynı eve çıkma alıştırmaları gibi geldi.

Valla kaynanaya hiç üzülemiycem, gelemem desin ağzı dili yok mu? Bayıla bayıla geliyor demek ki. Oğluda sürekli annem gelsin diyemeyeceği için yardım etsin bahanesine sığınmış. Sizin de baştan haftada bir gündelikçi gibi gelmesi işinize gelmiş ses çıkarmamışsınız şimdi iş çığırından çıkınca çözüm arıyorsunuz. Baştan o mesafeyi koyacaktınız.
Ihtiyac var diye geliyordur gercekten anneler fedakardir ama kayinvalide olunca gelinlerde goze bakiyor 😁😁benim kendi annem cok geldi cocuklar kucukken esim asla sikayetci olmadi hatta memnun oldu erkekler bu konularda kadinlar gibi degil kayinvalideden rahatsiz olmuyorlar😊😊

konuyu açıp hiç cevap vermemişsiniz sanırım arkadaş aksi bişey yazınca mı cevap verdiniz sadece ona :)
eee bayağı olmuş konuyu açalı.. çözdünüz mü bu sorunu?

Bu arada yarın öbürgün kv bir kötü olsanız ben herşeyini yaptım o nankör onlar nankör der üzülürsünüz
Bence gelse de hiçbişeyinizi yaptırmayın çocukla ilgilensin yeter

Back
X