ya mevzu erkekten hayvandan kıskanmak tabi ki değil- bakmasın neden bu kadar dikkatli olmak zorunda ki? ne bileyim ben kadına bakarken aklından neler geçiriyorHerseye dikkatli bakiyormus kotu niyet olmadiktan sonra sorun nedir.
Kadinlardan kiskandin hadi erkeklerden de kiskanda hayvandan kiskanma adami.
Hic bilemezsin aklindan ne geciyor ama esinse guvenmek zorundasin.Guvensiz evlilik olmaz.ya mevzu erkekten hayvandan kıskanmak tabi ki değil- bakmasın neden bu kadar dikkatli olmak zorunda ki? ne bileyim ben kadına bakarken aklından neler geçiriyor
saliselik bakışlarından bile rahatsız oluyorum ben mi anormalim acabaHic bilemezsin aklindan ne geciyor ama esinse guvenmek zorundasin.Guvensiz evlilik olmaz.
EVET herşeyi görüyor mutlaka, inanılmaz dikkatli ve bu durum beni çok rahatsız ediyorAdam guzel bakiyor herseye demek o yuzden rahatsizligin sanirim
benim yanımda o kadarını da yapmıyor ama ben yokken ne yapar bilememAdamın hangi yöne bakmasını istiyorsan at gözlüğü tak o yöne çek istersen hayatım bırak kendi haline bazi insanlar öyle ama eğer bir kadına hem önünden hem arkasından da uzuuun uzuuun bakıyorsa gozleriyle taciz ediyorsa rahatsız edici bir durum olur o zaman haklısın insan utanır yanında dolasmaz
ama sizde de olan bu tarz davranışlar da maalesef güven kırıyor biliyor musunuz?kafasını çevirerek-dalarak-karşısında kişiyle göz teması kurarak bakmıyorsa sorun yok bence.
Bende bakarım insanlara bu erkekler de olabiliyor.Özellikle takım giyen erkeklere bakarım mesela,çünkü eşim bazen renk uyumu konusunda zorlanır.Ben de geçen gün otobüste gördüm adam şu renkle şunu giymiş güzel görünüyordu derim.Bu bizim için sorun olmaz çünkü niyetimiz bellidir.Eşinize güveniyorsanız sorun yapmamaya çalışın derim.
bakıyorum o da vazgeçmiyor :/Sende kocana fazla dikkatli bakiyo olabilir misin?
Sen vazgec o zaman. Adamin bakislari oyle demek ki artniyetsiz oldugu belli. Saniyelik bakislar bile rahatsiz ediyor demissin. Sikma bence adami bu kadar sen gozunun icine baktikca nereye bakiyor diye, daha da batacak gozune.bakıyorum o da vazgeçmiyor :/
ben onun bu davranışları yüzünden dışarı çıkmak istemiyorum hiçbir zevk almıyorum gittiğimiz yerlerden çünkü sürekli olay çıkartıyorum :/Ama şimdi siz de sürekli eşinize bakıyorsunuz nereye bakıyor niye bakıyor,ne maksat taşıyor bakışlarınız?Sürekli arzulayarak mı bakıyorsunuz eşinize?
Yani cidden sorun mu çıkartıyorsunuz?ben onun bu davranışları yüzünden dışarı çıkmak istemiyorum hiçbir zevk almıyorum gittiğimiz yerlerden çünkü sürekli olay çıkartıyorum :/
siz mesela hiç rahatsız olmaz mısın böyle bir durumdan?Sen vazgec o zaman. Adamin bakislari oyle demek ki artniyetsiz oldugu belli. Saniyelik bakislar bile rahatsiz ediyor demissin. Sikma bence adami bu kadar sen gozunun icine baktikca nereye bakiyor diye, daha da batacak gozune.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?