pekala ama o baktığı kadınlarla ben olmadığımda tanışmak istemeyeceğini nereden bileceğim?Yani cidden sorun mu çıkartıyorsunuz?
Vallahi hiçç dert edemem, nereye bakıyor? buna da baktı mı?niye baktı?yazık bana ama!yani size de:)
çok rahatlıkla söyleyebilir ki eşimin bana ve kendisine olan güveni bununla sarsılmaz.Kendinize ve eşinize güvenin ama en başta kendinize güvenin o zaman hayatınız daha güzel olur.Sürekli ona mı baktı buna mı baktı düşüncesiyle hayatı ve tadınızı kaçırırsınız.ama sizde de olan bu tarz davranışlar da maalesef güven kırıyor biliyor musunuz?
H o p p a l a...pekala ama o baktığı kadınlarla ben olmadığımda tanışmak istemeyeceğini nereden bileceğim?
Teşekkür ederim, bakmayanını da bulmak zor olurdu zaten sanırım...la!
Yanında ya da evinde fıstık gibi karısı var niye tanışsın?
Yok bu muhabbet başka yerlere gidiyor farkındaysan,iş bakışlardan çıktı eyleme döküldü....
Kurma bu kadar arkadaşım sana zarar,ruh sağlığına zarar...
Tanışırsa bir güzel tekmeye bakar basar gidersin....
Yani yanimda kadinlara flortez bi bakisla bakiyorsa tabiki rahatsiz olurum. Ama siz bakislarindaki niyeti biliyorsunuz cunku her seye karsi boyle diyorsunuz. O zaman olmam. Yani ya gozu daliyodur ya inceleyen bi tiptur falan. Biraz da siz rahatsiz oldugunuz icin buyutuyosunuz gibi geliyor cunku saniyelik bakislar bile rahatsiz ediyo demissiniz. Goz yani bu gorur, begenerek alici gozuyle bakmak var bi de bakmakvar yanisiz mesela hiç rahatsız olmaz mısın böyle bir durumdan?
Bulursun belki ama A MA(görme engeli) olur:)Teşekkür ederim, bakmayanını da bulmak zor olurdu zaten sanırım...
tabi bakmak ve görmek farklıdır ama yani bazen öyle abartıyorum ki sırf bu sebepten boşanmayı düşündüğüm bile oluyorYani yanimda kadinlara flortez bi bakisla bakiyorsa tabiki rahatsiz olurum. Ama siz bakislarindaki niyeti biliyorsunuz cunku her seye karsi boyle diyorsunuz. O zaman olmam. Yani ya gozu daliyodur ya inceleyen bi tiptur falan. Biraz da siz rahatsiz oldugunuz icin buyutuyosunuz gibi geliyor cunku saniyelik bakislar bile rahatsiz ediyo demissiniz. Goz yani bu gorur, begenerek alici gozuyle bakmak var bi de bakmakvar yani
ya mevzu erkekten hayvandan kıskanmak tabi ki değil- bakmasın neden bu kadar dikkatli olmak zorunda ki? ne bileyim ben kadına bakarken aklından neler geçiriyor
Dikkatliden ziyade bakış şekli güzel demek ki yoksa rahatsizlik veemezdi bence...hayranlik mi seziyorsun gozunde herseye karsı ?EVET herşeyi görüyor mutlaka, inanılmaz dikkatli ve bu durum beni çok rahatsız ediyor
bende de bu huy hiç yok biliyor musunuz genelde görmem bile çevremde ne var kim var o kadar dikkatsizimdir, bu yüzden belki de anlam veremiyorumBende herşeye bakarım valla tutamam bazen kendimi, bi kafede otururum herkesin yüzüne bi bakmak isterim yani kötü niyetsiz ama tamamen huy edinmişiz bunu dert etmeyin hiç
tamam benim yanımda gözle tacizi yok, dönüp dönüp de bakamaz zaten oyarım orada onu ama ben varken bile herşeye bakabilen adam ben yokken nasıl bakıyordur ? benim derdim buSiz de görmeyin. Onun baktığına bakmayın. Niçin bu adamlar bu tarz oturmuş bir huyunu "Ama istemiyom ben!" dendiğinde değiştirmek zorunda olsun?
Anlattığınız duruma bakarsak gözle taciz olayı yok, dekoltelere kilitlenme hali yok, kafayı çevire çevire öküz gibi bakma yok; adam denk gelene, gelene geçene, ota böceğe bakıyor. Baksın. Ne var?
bende de bu huy hiç yok biliyor musunuz genelde görmem bile çevremde ne var kim var o kadar dikkatsizimdir, bu yüzden belki de anlam veremiyorum
aslında hayranlık sezdiğimden değil, benim nazarımda güzel ya da çekici kadınlara baktığında onun da beğendiğini düşünüp rahatsız oluyorum bir de izmir gibi bir şehirde yaşıyoruz her yer afeti devranla dolu..Dikkatliden ziyade bakış şekli güzel demek ki yoksa rahatsizlik veemezdi bence...hayranlik mi seziyorsun gozunde herseye karsı ?
tamam benim yanımda gözle tacizi yok, dönüp dönüp de bakamaz zaten oyarım orada onu ama ben varken bile herşeye bakabilen adam ben yokken nasıl bakıyordur ? benim derdim bu
hepsini yaptım biliyor musunuz ama ne yaptıysam da vazgeçiremedimAynen ondandır, sizde bi bakın nereye bakıyo nereye bakıyon bende bakiyim deyin bana deseler utanır vazgeçerim ya da eşinize deyin ki bak baktığın şu kişinin yanındakiler bizr pis pis bakıyor yapma şöyle şeyler diye bunlar vazgeçirir belki
Evetsaliselik bakışlarından bile rahatsız oluyorum ben mi anormalim acaba
Rahmetli anneannem durup durup bakardıbenim yanımda o kadarını da yapmıyor ama ben yokken ne yapar bilemem
bu huy sanırım can çıksa da huy çıkmıyorRahmetli anneannem durup durup bakardıama niyeti kötü değildi sadece bakardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?