Eşim Sürekli Çevresine ve Başka Kadınlara Bakıyor, Vazgeçmiyor :(

Yani cidden sorun mu çıkartıyorsunuz?
Vallahi hiçç dert edemem, nereye bakıyor? buna da baktı mı?niye baktı?yazık bana ama!yani size de:)
pekala ama o baktığı kadınlarla ben olmadığımda tanışmak istemeyeceğini nereden bileceğim?

ama sizde de olan bu tarz davranışlar da maalesef güven kırıyor biliyor musunuz?
çok rahatlıkla söyleyebilir ki eşimin bana ve kendisine olan güveni bununla sarsılmaz.Kendinize ve eşinize güvenin ama en başta kendinize güvenin o zaman hayatınız daha güzel olur.Sürekli ona mı baktı buna mı baktı düşüncesiyle hayatı ve tadınızı kaçırırsınız.

pekala ama o baktığı kadınlarla ben olmadığımda tanışmak istemeyeceğini nereden bileceğim?
H o p p a l a...
Yanında ya da evinde fıstık gibi karısı var niye tanışsın?
Yok bu muhabbet başka yerlere gidiyor farkındaysan,iş bakışlardan çıktı eyleme döküldü....
Kurma bu kadar arkadaşım sana zarar,ruh sağlığına zarar...
Tanışırsa bir güzel tekmeye bakar basar gidersin....

Teşekkür ederim, bakmayanını da bulmak zor olurdu zaten sanırım...

siz mesela hiç rahatsız olmaz mısın böyle bir durumdan?
Yani yanimda kadinlara flortez bi bakisla bakiyorsa tabiki rahatsiz olurum. Ama siz bakislarindaki niyeti biliyorsunuz cunku her seye karsi boyle diyorsunuz. O zaman olmam. Yani ya gozu daliyodur ya inceleyen bi tiptur falan. Biraz da siz rahatsiz oldugunuz icin buyutuyosunuz gibi geliyor cunku saniyelik bakislar bile rahatsiz ediyo demissiniz. Goz yani bu gorur, begenerek alici gozuyle bakmak var bi de bakmakvar yani

Bende herşeye bakarım valla tutamam bazen kendimi, bi kafede otururum herkesin yüzüne bi bakmak isterim yani kötü niyetsiz ama tamamen huy edinmişiz bunu dert etmeyin hiç

tabi bakmak ve görmek farklıdır ama yani bazen öyle abartıyorum ki sırf bu sebepten boşanmayı düşündüğüm bile oluyor

ya mevzu erkekten hayvandan kıskanmak tabi ki değil- bakmasın neden bu kadar dikkatli olmak zorunda ki? ne bileyim ben kadına bakarken aklından neler geçiriyor

Siz de görmeyin. Onun baktığına bakmayın. Niçin bu adamlar bu tarz oturmuş bir huyunu "Ama istemiyom ben!" dendiğinde değiştirmek zorunda olsun?

Anlattığınız duruma bakarsak gözle taciz olayı yok, dekoltelere kilitlenme hali yok, kafayı çevire çevire öküz gibi bakma yok; adam denk gelene, gelene geçene, ota böceğe bakıyor. Baksın. Ne var?

Bende herşeye bakarım valla tutamam bazen kendimi, bi kafede otururum herkesin yüzüne bi bakmak isterim yani kötü niyetsiz ama tamamen huy edinmişiz bunu dert etmeyin hiç
bende de bu huy hiç yok biliyor musunuz genelde görmem bile çevremde ne var kim var o kadar dikkatsizimdir, bu yüzden belki de anlam veremiyorum

tamam benim yanımda gözle tacizi yok, dönüp dönüp de bakamaz zaten oyarım orada onu ama ben varken bile herşeye bakabilen adam ben yokken nasıl bakıyordur ? benim derdim bu

bende de bu huy hiç yok biliyor musunuz genelde görmem bile çevremde ne var kim var o kadar dikkatsizimdir, bu yüzden belki de anlam veremiyorum

Aynen ondandır, sizde bi bakın nereye bakıyo nereye bakıyon bende bakiyim deyin bana deseler utanır vazgeçerim ya da eşinize deyin ki bak baktığın şu kişinin yanındakiler bizr pis pis bakıyor yapma şöyle şeyler diye bunlar vazgeçirir belki

Dikkatliden ziyade bakış şekli güzel demek ki yoksa rahatsizlik veemezdi bence...hayranlik mi seziyorsun gozunde herseye karsı ?
aslında hayranlık sezdiğimden değil, benim nazarımda güzel ya da çekici kadınlara baktığında onun da beğendiğini düşünüp rahatsız oluyorum bir de izmir gibi bir şehirde yaşıyoruz her yer afeti devranla dolu..

tamam benim yanımda gözle tacizi yok, dönüp dönüp de bakamaz zaten oyarım orada onu ama ben varken bile herşeye bakabilen adam ben yokken nasıl bakıyordur ? benim derdim bu

Ohhoo "Ben yokken"e geldiyse konu.
Siz sıradan bir huyu takıntı haline getirmişsiniz farkında mısınız?
Yok bakınca ne düşünür, yok ben yokken nasıl bakar?
E düşün peşine takip edin ne diyelim, normal mi şu düşünceleriniz Allah aşkına?
Güven sorunu var sizde demek.

Kendi kendinize eziyet ediyorsunuz, huzursuzluk çıkarıyorsunuz.

hepsini yaptım biliyor musunuz ama ne yaptıysam da vazgeçiremedim

boş bakiyordur belki.
yani dikkatini cekiyordur evet ama bakarken düsünmüyordur.
ne bileyim herşeye art niyetle bakamaz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…